Yu-Gi-Oh

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Džounsas
    Naujokas
    • 2011 08 24
    • 5

Vienas iš gerų anime, kuris įtraukė mane žaisti ir domėtis aktyviau, galėčiau save priskirti prie profų, o veikėjas man vienas patiko iš GX Lyman Banneris Vertas dėmesio.

P.S. Aš irgi turiu daug kortų

Comment

• After
      As the psycho himself

• 2009 07 15
      • 125

Kai mazas buvau uzmesdavau dar aki, db buvau to Yu-gi-oh su britvom kazkokiom parsisiuntes, tai net epo negalejau iziuret... Ta kita ten kazkoki per TV rode tai kruva s_do, tos kovos visos vienodos, viskas nuspejama, jokio idomumo... O kai mazas buvau galvojiau,kad geras. ;/ 3/5 vien uz tuos prisiminimus is vaikystes. P.s As irgi turiu begale kortu, kai mazas buvau pirkdavau ir pirkdavau, tai db kruva dezei guli.

Comment

• Lkira
        Narys
        • 2010 11 11
        • 78

Sveiki visi dar karta norejau pranesti apie yugioh virtualioji akademija

Nori žaisti virtualiai Yugioh?!

Tau tereikia Naujausio Joey the passion žaidimo
        Visakeriopa pagalba Pradėti žaisti virtualiai D.U.K
        Info apie žaidimą
        O kas šauniausio tai kad gali dalyvauti TURNYRUOSE galimybė laimėti realių kortų, realūs varžovai, azartas, tobulėjimo galimybės.
        Ir visa tai yra Virtualioje Yu-gi-oh Akadėmijoje

http://www.anime-planet.com/users/Lkira/anime

Comment

• Absurdëh
          AZ Fairy

• 2011 03 21
          • 524

Yu-gi-oh iš pradžių žiūrėjau per tv, dabar šis anime kaip ir daugeliui, man jau nėra toks patrauklus kaip vaikystėj. Paskui internete atradau "The Abridged Series".
          -Oa, galvoju, naujas sezonas,- parsisiunčiam! ....OH! Na, o autorius Martin Billany, geriau žinomas LittleKuriboh slapyvardžiu, dabar daro žiaUriai geras naruto parodijas.

Visai neseniai įsijungiau seną pc ir vėl, iš naujo, atradau "Yu-gi-oh: Joey the passion" žaidimą. Paskui pamačiau kad, anime zonoj egzistoja tokia tema.

Atsimenu jį, kartu su virtualia Yu-gi-oh akademija, atradau beieškodamas modų senąjam žaidimui, na o "New Generation 2010" man labai patiko. Buvau šiek tiek susidomėjęs šiuo klubu, bet nerdįsau įstot. O anie vyrukai ten labai jau rimtai užsiima šituo reikalu ,dar kai pamačiau ką jie ten išdarinėja, tai tikriausiai turnyre bučiau greit patriuškintas, nors palyginus senai klebinu šita geimą, kuris, kiek supratau, skirtas dar tik pradedantiesiems.
          ...dabar retkarčiais žaidžiu šitą mod, patinka padėliot kortų kalades, pagalvot strategijas...tiesiog tiek...
          Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-01-09, 20:00.
          d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

Working...