Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Vienas iš gerų anime, kuris įtraukė mane žaisti ir domėtis aktyviau, galėčiau save priskirti prie profų, o veikėjas man vienas patiko iš GX Lyman Banneris Vertas dėmesio.
Kai mazas buvau uzmesdavau dar aki, db buvau to Yu-gi-oh su britvom kazkokiom parsisiuntes, tai net epo negalejau iziuret... Ta kita ten kazkoki per TV rode tai kruva s_do, tos kovos visos vienodos, viskas nuspejama, jokio idomumo... O kai mazas buvau galvojiau,kad geras. ;/ 3/5 vien uz tuos prisiminimus is vaikystes. P.s As irgi turiu begale kortu, kai mazas buvau pirkdavau ir pirkdavau, tai db kruva dezei guli.
Yu-gi-oh iš pradžių žiūrėjau per tv, dabar šis anime kaip ir daugeliui, man jau nėra toks patrauklus kaip vaikystėj. Paskui internete atradau "The Abridged Series".
-Oa, galvoju, naujas sezonas,- parsisiunčiam! ....OH! Na, o autorius Martin Billany, geriau žinomas LittleKuriboh slapyvardžiu, dabar daro žiaUriai geras naruto parodijas.
Visai neseniai įsijungiau seną pc ir vėl, iš naujo, atradau "Yu-gi-oh: Joey the passion" žaidimą. Paskui pamačiau kad, anime zonoj egzistoja tokia tema.
Atsimenu jį, kartu su virtualia Yu-gi-oh akademija, atradau beieškodamas modų senąjam žaidimui, na o "New Generation 2010" man labai patiko. Buvau šiek tiek susidomėjęs šiuo klubu, bet nerdįsau įstot. O anie vyrukai ten labai jau rimtai užsiima šituo reikalu ,dar kai pamačiau ką jie ten išdarinėja, tai tikriausiai turnyre bučiau greit patriuškintas, nors palyginus senai klebinu šita geimą, kuris, kiek supratau, skirtas dar tik pradedantiesiems.
...dabar retkarčiais žaidžiu šitą mod, patinka padėliot kortų kalades, pagalvot strategijas...tiesiog tiek...
Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-01-09, 20:00.
Comment