Yu-Gi-Oh
Collapse
X
-
Pradejau ziureti anime, nepatiko... Draugai parekomendavo ismeginti game ant psp, patiko... Tuomet sugalvojau nusipirkti original kortu in real life, jau zaidziu pora metu, esu nebloga deka surinkes... Bet animas vistiek nepatinka...👍 1Comment
-
Sis anime man patiko ir dar dabar patinka(ypac pirmieji sezonai).Pats fainiausias stalo zaidimas sukutras pagal manga.O dabar apie aprasyma.Galejai trumpai aprasyti veikejus ir ideti ju nuotraukas.Skaitant istorijos aprasyma kyla toks jausmas ,kad vertei is anglu kalbos pacia pradazia ,o kai atsibodo versti parasiai likusia istorija 2 ar 4 sakinias. :rolleyes:Comment
-
o anime...ideja manau nebloga,tik ja buvo galima daug geriau perteiktiComment
-
ydomus anime,bet kuo daugiau ziurint,atsibosta tos kovos..ju ten lb daug. man nelabai patinka tie anime ,kurie panasus i pokemonus,beibleidus, bakugana ir pan.. tie zaidimai tokie. ju kovos ilgai uzsitesia,paaiskinimai ka atskira korta reiskia.. zodziu, ziunrint kitus anime sitas nublanksta. bent jau man👍 1Comment
-
27 tai tikrojo Yu-Gi-Oh, o visos kitos yra jau tęsiniai, kalbu apie GX ir visokius kitokius.Comment
-
nueik į ANN, AniDB arba net ir į wikipedia ir ten pamatysi. Nesakyk, to ko nežinaiComment
Comment