2x2 = Shinobuden ニニンがシノブ伝 Režisierius: Hitoyuki Matsui Studija: ufotable Žanrai: Parodija, Komedija Transliacija: 2004.07.10 - 2004.09.25 Trukmė: 12 ser. x 24 min. AniDB reitingas: 7.28 (1845) MAL reitingas: 7.16 (8396) YouTube resursai: OP || ED Papildoma Info: Ech, dar viena nevykusi parodija, kurioje nieko išskyrus banalius ir ant kiekvieno kampo besimėtančius bajerius nėra. Veikėjai dažnai migdantys ir apie bet kokį veikėjų vystymąsi nereikia net svajoti. Kadangi veikėjai kaip popieriniai, kokį nors siužetą ir juo labiau jo posūkius ar vingius reikia pamiršt dar nepradėjus žiūrėt anime. Pagrindiniai veikėjai: naivuolė ninzė Shinobu, jos draugė Kaede, kurią Shinobu sutiko kai bandė pavogt Kaedes kelnaites ir "evil vitaminas" Onsokumaru, kuris liepė Shinobu pavogti tas kelnaites. Štai taip ir prasideda turbūt vienintelis linksmesnis personažų nuotykis. Anime piešimas nėra niekuo ypatingas, nei akį rėžiantis nei ja patraukiantis. Daug chibi ir juokingų veidukų, daugiau lyg ir nieko. Garso takelis irgi nieko ypatingo. Na ir atrodytu jog tai - eilinis lievas anime štampas, kurio tikrai neverta žiūrėti, tačiau pasiimi žmogau alaus butelaitį iš šaldytuvo, pasikvieti linksmų draugų būrelį ir visi prasti iškrypusio geltono kamuoliuko bajeriai ar Shinobu naivumas sukels beveik isteriška juoką. |
2x2 = Shinobuden
Collapse
X
-
2x2 = Shinobuden
34511.76%4426.47%9314.71%5220.59%7126.47%9http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayŽymos: Nieko -
-
-
Man tai šitas anime visiška blevyzga. Vien tai, kad anime prasideda nuo to kai mažoji nindzė iš savo mokytojo burbulo gauna užduotį vogti merginų apatinius tam, kad taptų tikra nindze...
Nu šiaip man ir tie bajeriai to anime nejuokingi ir piešimas kraupus. Manau, šitam anime aš per kvaila.Comment
Comment