One Outs

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Augis24
    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
    • 767

10/10 Blogų atsiliepimų apie šį anime tikrai nėra. Begalo įdomus, įtraukiantis, prikaustantis prie ekrano ir t.t. Kaip ir daugelis- pažiūrėjau vienu prisėdimu ir tikrai nesigailiu praleidęs tiek laiko. Nebuvo net minties, kad jis mane nuvils kažkur gale ar pan.
    Na daugelis jau čia pasakė visus šio perliuko ypatumus, taigi nebesikartosiu, o tiesiog pasiūlysiu pažiūrėti tiems, kurie nėra jo matę, tikrai nenusivilsit

Comment

• nemesis
      Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
      • 1178

Na ir aš įveikiau šitą darbelį, Kaiji neperspjovė. Įdomi pradžia, vėliau perėjusi į Tokuchio gryną dominavimą, o įpusėjus serialui jau net neriaguoji į blogiečio bandymą kelti įtampa, nes žinai, kad jis betkokiu atvėju išsikrapštys nepaliestas. Komandos supežvaigždei ,mano galva, buvo skirtas per mažas dėmesys , o galėjo išeiti labai vykęs, visapusiškas personažas. Daugelis žaidėjų, kaip ir žiūrovas, dažnai laikomas už kvailį, o atvira pabaiga irgi nesužavėjo. Kaip bebūtų, Smagus vienkartinis žiūralas, nieko panašaus sporto tema irgi, ko gero, nerasit, tad verta pažiūrėti betkokiu atvėju.

Comment

Working...