Texhnolyze
Collapse
X
-
ivertinau maximaliai. manau su juo viskas labai paprasta: arba uzkabins nuo pirmo epo, arba bus nuobodus iki galo. mane uzkabino, gal geriau tiktu pasakyti sudomino pirmasis epas ir dialogu nebuvimas. apskritai labai idomi bei detali aplinka, i kuria patalpinti veikejai, geras ju apipavidalinimas ir ryskus charakteriai. openingas "guardian angel" dar dabar yra mano playlist'eNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
Neistveres praziurejau likusius penkis epizodus sia isskirtine, motinos diena.. ir ar jis man patiko? hmmm.... to as net daba negaliu atsakyti tiksliai... Pacia pabaiga ziurejau gal septinis kartus su sugraudintom akim.. paliko siokio tokio neaiskumo, zavesio, pykcio, liudesio... vis galvoje sukasi ta paskutine melodija ir mintis "kodel taip, o ne kitiap?"
Sis AMV viska pasakis apie save
Texhnolyze - Hide and Seek (AMV) TrailerPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-05-07, 13:27.Comment
-
Ir turėjo priminti Lain. Paprasčiausiai pasižiūri kas kūrė juos abu, ir viskas aišku.
Labai gilus, rimtas, subtilios atmosferos, fantastiškas ir kartu realistiškas žvilgsnis į žmogaus santykius ir psichologinę pusę. Čia net nežinau ko daugiau - psichologijos ar filosofijos. Nors ir nieko keisto, bet vistiek stebėtina, kiek animacija gali daugiau perteikti už vaidybinį filmą, paskaitą ar kartais netgi knygą.
Pabaiga mane tuo momentu žiauriai buvo sunervavusi dėl tam tikro dalyko, susijusio su galva >.< Kas matė supras. Totalus non-happyendingas...
Įvertinimas: perfecto.Comment
-
Comment
-
3/5. nuvyle, kaip ir ergo proxy. truko man siek tiek detalesnio ir spalvotesnio piesimo zmonese, nors jie cia puikiai su aplinka dera. neketinu ko nors blogo apie Texhnolyze sakyti, tikrai geras anime, nei per nuobodus, nei per dar koks nors. tiesiog bandau save apgauti pries ziuritn panasius cyberpunk drama niurius anime kad man jie patiks, bet tvis del to mano skonis desimt [arba 5] balus atiduoda tik action animams su mintimi, siek tiek jumoro [na arba daug], isdirbtais personazais ir kultine atmosfera. griztant prie texnolyze'o.iki 10tos serijos mane jis puikiai kabino taciau veliau patapo nuobodu o i pabaiga sudomino bet nepakakankamai. jau tapo aisku kad bus niuri pabaiga [tikriausiai tai aisku jau pirmoje serijoje :]] puikiai dera ta retro aplinka, mobiliai, radijos, telefonai...puikus apipavidalinimas vaizdinio kury mato zmones igyhe implantus krc daug pliusu bet.sigpicComment
-
AWESOME!!! Nuo pat pradžių iki pat galo. Personažai, siužetas, atmosfera yra visiškai pritaikyti viena prie kitos ir pilnai atskleisti. Pirmas epizodas buvo tiesiog neįtikėtinas, kai taip ramiai, bet labai bauginančiai supažindino su Lux pasauliu, kuriame vyrauja desperacija ir degradacija. Pirmųjų 11 epizodų siužetas tiesiog vežantis: veiksmas įgauna tokį pagreitį, kad pasibaigus vienam epizodui puoli jungti kitą, o ir likusiuose epizoduose paslaptingumas yra išsaugojamas iki pat galo. Yoshi personažo motyvų atskleidimas buvo tiesiog sukrečiantis: tas staigus pasikeitimas meistriškai pateiktas. Ir kiti personažai turi savitas filosofijas, pagal kurias ir elgiasi. Buvo labai įdomu stebėti jų vystymąsi.
Pažiūrėjus Texhnolyze, galvoje lieka daug minčių ir nepilnai atsakytų klausimų – tai tikrai geras ženklas, nes praėjus šiek tiek laiko, vėl galima žiūrėti su neišblėsusiu susidomėjimu. Plastiška animacija ir veiksmo scenos yra labai prikaustantys. Tiesa sakant, Texhnolyze yra pats žiauriausias anime iš iki šiol matytų (na, jei neskaitysim vieno Ichi The Killer epizodo, žiūrėto permetant ir kuris man nesukėlė susižavėjimo...). Bet tas smurtas yra neatsiejamas nuo istorijos atmosferos, jis tiesiog atspindi viso Lux miesto vidų. Asmeniškai nemačiau nė vieno Texhnolyze minuso. Kai pamatai tokio kalibro anime, tikrai ilgam širdyje lieka jausmas, kad matei išskirtinį ir puikų darbą. Ir po šio anime įsiminiau dar vieną pavardę (nors tai turėjau padaryti, peržiūrėjęs Serial Experiments Lain...), tai yra Yoshitoshi ABe.Comment
-
čia nėr ką daugiau sakyt, tik kad nesveikai geras animeSorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
*Jis nusileido iš dangaus, ir šovė tiesiai į mano favoritus*
Nu anime, tai belenkas, vakar žiūrėjau iki 3h nakties, kol galiausiai baigėsi parsiūsti epai, todėl teko eit miegot ir palikt siūst likusius.Šiandien tik atsikėlęs iškart damušiau, kaiptik 3epai buvo likę, o juose šizos tiek, kad ohoho, nors vežimu vežk, gerai čia gavosi, kad ne naktį juos žiūrėjau, o "Šviežia galva".
Istorija : 5/5Spoileris:Kova dėl evoliucijos ir rasės išlikimo, tuo pačiu ypainiojant kovas tarp mafijos gangų
Muzika : 5/5 , labai puikiai dera, OP vapšė, prasukau gal tik 1 kartą, kai buvau pagavęs visišką kablį ir tiesiog negalėjau išlaukt kitos serijos.
Piešimas : 5/5 , labai gerai perteikta visa Lukuss atmosfera tokiomis niūriomis spalvomis, miesto žiaurumas ir abejingumas jo gyventojams, fight for survival...
Overall : 20/10 . Belenkas, būtinai žiūrėsiu dar sykį.Tik, dabar reikės griebt kąnors lengvesnio galvai pravėdint....Comment
-
Pažiūrėjau ir aš šį puikų anime, reikėjo kelių ep'ų kad pagaučiau pagaučiau kas ten vyksta, o po tų kelių ep'ų buvo sunku atsitraukti. Labai patiko atmosfera, tas po apokaliptinis pasaulis ir šiaip labai originalai viskas perteikta. Tai ko kero vienas iš rimčiausių mano matytų anime, ir man jis labai patiko.
Be kalbų 5/5Comment
Comment