Texhnolyze

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Izzo
    one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
    • 1530

hmm, keista kaip aš čia dar nepakomentavęs.

Labai geras, gal negi netoli tobulybės siekiantis anime. Vienas iš tų, kuriam nesvarbu, ką apie jį pasakys kiti, jis darys tai ką daręs, patiks tau tai ar ne. Tokių projektų reta, kas yra labai apmaudu. Anime sužavėjo savo gilumu ir pasauliu, kur kiekvienas žmogus, gal tiksliau grupuotė, ieško sau vietos po saule. Patiko dviejų labai skirtingų pasaulių vaizdavimas. Tarsi dangus ir pragaras. Labiausiai įsiminė tobulo pasaulio idėja. Gyvendamas ramiai, nejausdamas grėsmės, besimėgaudamas saulės spinduliais žmogus tiesiog miršta viduje, o pasaulyje, kur pilna nusiklatimų, nedorybių ir ydų, gali bet kada mirti, bet jautiesi gyvas.
    SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• SataNa
      Mind Zone

• 2008 02 15
      • 600

Po galais, net nera zhodzhiu apsakyt koks jis geras. Shis prakeiktas anime mane pravirkde (da wtf??)
      Kartoškė

Comment

• Yukari Murasaki
        steamheart

• 2009 01 16
        • 215

man tai sitas pasirode tikrai tobulas, po visko, ka ziurejau (pale cocoon, gits, ergo proxy, armitage, lain, dar daug kitu), isskirtinis, jei tik galeciau balsuot tai tikrai tik 5/5. kai baigiau ziuret dar ilgai ieskojau visokiu "isigilinimu ir panagrinejimu", tikrai norejau suprast iki galo, niekuo nenusivyliau.
        Spoileris:
        aisku, teko kentet tuos pasibjaurejimo priepuolius ziurint i shape'us, ne bet vistiek jie pukiai ten itiko, kaip stipri persvara paprastiem ir tehxnolyzuotiem Lux'o zmonem.

n.b. ten aprasyme biski bug'as -
        Spoileris:
        trys sindikatai tai Organo, Racan ir Union (tie fanatikai pries texhnolyze'a, gan mazai ten apie juos, nu bet buvo); o Gabe tai atskirai kaimas, kaip "people worshiping Ran the prophet", sorry, biski nesugebu isverst

Comment

• talismanas
          Narys
          • 2008 07 03
          • 36

Puikus anime mėstantiems cyberpunk. Iš pradžių lėtai įsibėgėja bet verta jį peržiūrėti iki galo. 9/10

Comment

• Helicon2
            yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
            • 55

Vienas pirmuju animu kuriuos maciau. Pasirodo net paciuose ramiausiuose vietose kyla pavirsutiniskos suirutes, planuotos "tu aukstesniu bicu" , vardan kuriu visi plebejai priversti keistis ir pritapt. Galu gale suvoki kad cia be proto realu ir baisu! Taciau gale supranti kad iseiciu/vilciu/pagalbos/aplinkiniu/nieko nera. Eeeek nenoreciau tokiu dalyku patirt . ^^

Comment

• n3m0k54
              Naujokas
              • 2007 04 21
              • 16

Nelabai ziuriu visokius cyberpunk ir pan., bet sitas anime man 99,99999...% tobulas ^^

Comment

• Doommuks
                Rašo

• 2009 02 22
                • 157

juoa..... galvojau kad FMA geras cyberpunk, bet ^^ klaidų kaip ir nėra, dar tik 5 serijas peržiūrėjau, bet užkabino nerealiai.

Blogging like a moron

Comment

• amaeru
                  big fcuking surprise

• 2008 11 15
                  • 111

aš nesu didelė cyberpunko ir juo labiau skraidančių galūnių/besitaškančių kraujų gerbėja.. bet čia viskas taip gerai susižiūrėjo dėl tos tamsios niūrios atmosferos. ir šiaip.. labai gerą įspūdį paliko dviejų pasaulių sugretinimo idėja.. net nežinau. nuo antros pusės išvis labai greit susižiūrėjo, negalėjau atsitraukt. veikėjai labai įdomūs, pati anime mintis.. kažkaip tiesiog.. labai:}

Comment

• Hellsing_lover
                    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                    • 1318

Ką tik baigiau žiūrėti ir dar net sunku atsitokėti nuo to, ką mačiau. Pirmieji epizodai buvo lėti, atrodo, ir mintį buvo sunku pagauti, bet kaskart tas pagreitis nežymiai vis greitėjo, kol galiausiai man paskutinieji epizodai buvo tarytum koks didelis bum - ogi žiūrėk kas čia ir kaip viskas yra (ir nebūtinai gerai) ir išties jie taip paveikė, kad sunku patikėt. Ičisė - įdomus charakteris, netgi, sakyčiau, toks primityvus ta prasme, kad visiškai besąlygiškai siekia gyvenimo, nori gyventi ir nepasiduoda kitų įtakai.
                    Spoileris:
                    Sakyčiau, pats žmogiškiausias iš visų ten buvusių. Mat anime pradžioje visas Lukuso miestas pasirodė man toks negyvas, apleistas ir baisus lyg kokia atvira žaizda, bet visgi, pamačius "viršutinį pasaulį" (kuriuo netgi pasibjaurėjau labiau nei pačiu Lukusu, mat to pasaulio butaforija ir abejingumas buvo toks pribloškiančiai pasibjaurėtinas) taip netgi pajauti, kad Lukusas gyvas it koks skruzdėlynas ir kad jame energija veržte veržiasi. Vėlgi, grįžtant į "požemius", kaip ir prieš tai čia rašiusiųjų, labai didelę antipatiją jaučiau "Formoms". Kažkokie sugadinti daiktai, net keista pasidarė, kad vis dėlto buvo nemažai žmonių sava valia troškusių jomis tapti >.< Ir tas klasės sprendimas (o tiksliau to insane vaikinuko) paversti miestą ale "kažkuo" nelabai patiko šioje istorijoje, mat jautėsi kažkoks gal netgi per didelis nenatūralumas (nors ir buvo viena pagrindinių istorijos atomazgos "dramų"). Žinia, prasidėjo viskas taip paprastai ir žmogiškai, bet kuo giliau miškan - tuo daugiau medžių, ir viskas pavirto į ištisą žmonijos pabaigos istoriją. Ir paskutiniame epizode galas taip griebė už širdies, kad nėjo susilaikyti nuo ašarų ~.~ Sakyčiau, netgi apgailėtina, kad žmonija taip baigė savo dienas. Graudu ir baisu, mat ir visa jų egzistencija, taip ir nepalikus kažko prasminga, atrodo visiškai nieko verta. Sunkus gyvenimas su kartais pasitaikančiomis gražiomis prošvaistėmis ir viskas. Sunku tuo patikėti, bet jau aš mačiau šią pabaigą. Na, apibendrinus 9/10. Taip ir neapsisprendžiau, koks galas baisesnis - paskendus savo praeityje ar žvelgiant pilkai realybei į akis

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• ciombiukas
                      Forumo maniakas

• 2009 09 18
                      • 463

Well, tikrai sunkus, antrą kart tikrai nepritrauktu, nors jis yra tikrai geras, duodu 4/5, nežinia kodėl, gal jis tiesiog sužavi tam kartui.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• demoniacman666
                        Forumo vilkas

• 2008 04 16
                        • 368

Drasiai yrasau i savo visu laiku topa. Netgi sakyciau rimtas konkurentas Berserkui, tik kad gaila istorija jau uzbaigta ir daugiau tokio gerio tiketis neimanoma. O butent istorija ir jos perteikimas ir buvo nuostabiausi ir iki siol gan nedaznai mano matytas dalykas. Esu milziniskas cyberpunk gerbejas, gal todel paliko toky neisdildoma ispudi. Net sunku kazka dar teigiamo pasakyt nes bent man jis buvo beveik tobulas. Atmosfera visiskai atitiko mano lukescius ir buvo lygiai tokia kokia megstu, t.y. tamsi, niuri bet tuo paciu ir yspudinga. Zodziu 5/5, 10/10, 100/100 ir t.t....

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Nismo
                          Narys
                          • 2008 10 24
                          • 90

Isbandom is aprasymo tai sudomino ziuresim kaip cia bus beziurint

Comment

Working...