Arigatoo! Esu perskaičiusi 18 volumų, o dabar paaiškėjo, kad jų dar daugiau... uf, ką gi skaitysim, skaitysim....
Fruits Basket
Collapse
X
-
-
jokiu oficialiu ziniu apie antra sezona dar neteko matyt, bet gerbejai gana intensyviai bombarduoja anime studijas su prasymais sukurti dar viena sezona, taigi paklausa gana didele ir nenustebciau jei atsirastu antras sezona artimiausiu metu. Kai buvo kuriamas Fruits Basket, manga vis dar buvo leidziama, todel studija, matyt nenoredama pernelyg 'nuvaziuoti y lankas', uzbaige anima gana nepatenkinamai, palikusi ji lyg ir 'kabeti'. Siuo metu manga, atrodo, pabaigta (ar bent jau nuejusi gana toli nuo tos vietos, ties kuria buvo uzbaigtas animas). Taigi, kalbos apie antra sezona, kol kas, yra gandai, bet jie turi tikrai nemaza galimybe virsti tikrove imo...sigpic
Celebrate for ANIMEComment
-
jei tesinys eitų pagal mangą reiktų rody kaip pas mus dabar FMA rodo turiu pripažint kad anime patiko, bet manga pranoko visus lūkesčius, tokių siužeto posūkių tikrai nesitikėjau.beje viena iš nedaugelio mangų kurių pabaiga buvau paenkinta ir kuri buvi išbaigta, jokių priekaištų.
("T" klavišas beveik numirė, gal reikų maisto asargas ir klaviatūtos išvaly? jei klaidų daug prašau nekreipt dėmesio)Comment
-
a! fruits basket paziurejau as visai neseniai. ir man LAAABAI patiko. labai labai(nors,tiesa pasakius, neiskarto.pradejo patikti nuo 3serijos). turbut dabar jis esti vienas geresniu mano matytu daugiaserijiniu anime filmuku.
dievaz. is paziuretu 26 seriju ,verkiau per daugiau nei puse. .D
na taip taip. tai mano problemos,as labai jautri ziurint anime, anyway. sitas anime labai geras.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-08-27, 21:33.Comment
-
Volumu išvyso 23, o ch 136.
Parsisiusti manga galima iš
http://www.mangatraders.com/manga/series/64
Anime iš
http://www.animea.net/download/47/Fruits+Basket.htmlComment
-
-
pagal mangą tai šiam anime VERKIANT reikia antro sezono.
daugumą žiūrovų nužudytų atitinkamos scenos su Akito Shigure ir tt. kaip tik anime tai gal neverta vertinti aukščiausiu balu, bet manga to verta. retai ką nors shoujo tikrai įdomaus galima rastiComment
-
-
Vadinasi ne visus epus žiūrėjai~
Juk kaip tik viename epe pasakojo, rodos,
pati Tohru, kaip vaikystėje žaisavo "fruits basket"
žaidimą, o jinai amžinai būdavo "rice ball", todėl
niekada nedalyvaudavo jame. Žiūrėki iš naujo~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Daviau 4 balus, nes palyginti su manga, tai ji daug geresnė. Anime tikrai mažai visko sudėta.
Truputį juokinga, kad vos ne visi (o gal visi) zodiakai turėjo arba vaikystės traumas, arba suaugę jas gavo Nors šiaip dėl to tik įdomiau buvo skaityt ir žiūrėt. Openingo daina man nepatiko - ne mano skonio, endingas geresnis buvo, bet ne tiek, kad užsinorėčiau dainą atsisiųst. Labai patiko, kad išplėtoti ir labai skirtingi veikėjų charakteriai - čia stiprioji Fruit Basket pusė. Iš šito anime galima daug ko pasimokyt, ypač iš Tohru. Kaip Raziel jau rašė, nebuvo antipatiškų herojų, nors Ayame iš pradžių erzindavo.
Kas dėl mangos, tai ten per daug pašalinių veikėjų (ne taip kaip Naruto anime), praleisdavau visus puslapius apie mokinius dirbusius su Yuki ir pan. Ir Yuki charakteris, net apranga į pabaigą mangos per daug pasikeitė, sakytum, piešėjas pamiršo, koks Yukis fainas anksčiau buvo. Kas dėl anime, tai kaip 26 serijom man buvo per daug visų zodiakų, galėjo jų būti mažiau ir labiau išplėtota istorija.
Šiaip bendrą anime vaizdą gadino dar tai, kad nuo šeštos serijos labai prastos kokybės failus turėjau (gal 23 MB dydžio viena serija), bet vis tiek anime sugebėjo gerą įspūdį palikt.Comment
Comment