Kurokami
Collapse
X
-
Pirmas epizodas buvo kazkas labai isbudingas jai galvojau ziuresiu ir ziuresiu laimingas , bet ivyko tragedija o ta tragedija buvo 2 epas po kurio as ir meciau ziureti Kurokami.Amidau puikiai paaiskino kas atsitiko 2 ep ir veltui nerasysiu tai tiek..Comment
-
kaip ir daugeliu man pirmas epa's patiko, bet paiziurejus 2 ir 3 meciau kzk superpower prasideda vienu zodziu animas mene lb nuvyleComment
-
Gan ilgai kankinausi su siuo anime , bet pagaliau pabaigiau. Norejau paziureti kaip bus gale Keita X Akane ar Kuro X Keita ar viesai 3some DD
Dabar kas nepatiko siame anime . Tiesiok negalejau ziureti i Keitos snuki pries kovas ,nervino mane ir ta visa ju sinchronizacija bent 10 kart per serija .Stovi kumscius sugniauzias ir rekia " GO KURO !! " Lepsis prakeiktas kazkoksai .Kodel nekuria anime kur pagrindiniai veikejai nera tokie apgailetini.Truksta tokiu veikeju Kazuma (kaze no stigma) ,Kamina (TTGL) , Hei (darker than black) ar Sousuke (FMP) Visi jie turejo savitus charakterio bruozus ir nebuvo is kelmo spirti Dar labai nepatiko , kad nemazai veikeju turejo vienodas veido formas tik skirtingus plaukus
Patiko pirma serija ir patiko labai pats galas . Retas anime parodo , kaip viskas klostesi ju gyvenime toliau, kiti anime tiesiok baigesi ir viskas , niekuo neuzsimena kaip vystesi ju gyvenimas . O cia 23 episode nors ir trumpai rode , bet likau patenkintas kaip viskas baigesi . Jai ne visas brudas is ankstesniu seriju vien uz pabaiga duociau 10 .Pacios kovos tikrai buvo idomios , prie ju buvo padirbeta. Paskutinis pliusas prie anime Ost . prigriebti butinaPaskutinis pakeitimas nuo inkognito; 2009-08-05, 10:19.Comment
-
as paziurejau visai patiko bet ant galo kazkaip laaaaabai toli uz horizonto i pievas eit pradejoMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Visai įdomus anime buvo. Ypač tos kovos tokios tikrai nerealios buvo ir tuo man turbūt patiko, sutinku, kad kuo toliau- tuo didesnis painumas darėsi... Bet noras žiūrėti išliko iki galo, o gale viskas išaiškėjo nesu kritiškas, taigi nieko blogo nepasakysiu, bet man visai patikoComment
-
Uz pirma epa galima butu duoti 10 is 5, nes toki vaizda pamatyti tikrai nesitiki, o po pirmo epo viskas pradeda eiti i blogaja puse, anime gelbejo neblogas piesimas, daug spalvu, o pati istorija nebloga, tik tikrai persistenkta su super galiom. Vertinimas dar labiau krenta po paskutiniu epu, nes pabaiga man tikrai nepatiko.Comment
Comment