Higashi no Eden

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Winry
    Narys
    • 2009 03 17
    • 78

Eden of the East tikrai išsiskiria iš kitų anime savo atmosfera. Vis dėlto, pati jo 5 nevertinčiau, nepaliko tokio jau didelio įspūdžio. Gražus piešimas, romantika tarp Akiros ir Saki, įdomi idėja su žaidimu-neabejotini anime pliusai. Vis dėlto, tarpais buvo ir nuobodokas - man reikia daugiau veiksmo. Įstrigo nebent ta vieta, kai
    Spoileris:
    Akira varžėsi su mėlynplauke, kuris kurį prigriebs ir scena viešbutyje.

Žodžiu, gražu, bet ne epic. Nors kiekvienam skirtingai atrodo

Comment

• Lori-chan
      noblesse oblige

• 2008 08 24
      • 37

Aš neziūrejau anime beveik pusantrus metus, o neseniai pamačiau Higashi no Eden openingą ir nieko negalėjau su savim padaryti - iškart atsiunčiau, nes pajutau kad turiu tai pažiurėti. Ir pažiurėjau. Už vieną dieną. Ir tikrai peržiuresiu dar daug kartų.
      Tai istorija apie mūsų pasaulio netobulybę, apie tai, kiek daug mes sugebam jeigu į mus kasnors tiki ir apie meilės jegą.
      Man Akira - herojus. O Jums?)

5/5

EDIT:
      OP is love *__*
      Galiu klausyt Falling Down nors visą dieną.
      Paskutinis pakeitimas nuo Lori-chan; 2009-12-05, 21:04.

Comment

• Iza.Dei.
        Naujokas
        • 2009 04 19
        • 14

Perskaičiu diskusijas kyla tik dvi išvados:
        Dėdė Killerbee visada teisus ; imam anime, nes turėtų būti nuostabus potyris.
        **čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Iza.Dei.
          Perskaičiu diskusijas kyla tik dvi išvados:
          Dėdė Killerbee visada teisus ; imam anime, nes turėtų būti nuostabus potyris.
          1. Dėdė Killerbee visada teisus.
          2. Jei dėdė Killerbee klysta - žiūrėti į pirmą punktą.

Comment

• Iza.Dei.
            Naujokas
            • 2009 04 19
            • 14

Nesiginčysiu
            PS. Kątik baigiau žiūrėti. Ir, žinoma, kaip nemačius 100 animių ir pasitelkdama tik įspūdžiais, galiu pasakyti imkit ir nebegrumulokit apie promo ne promo, charakterių ir t.t. Taip yra todėl, kad manau būtent šį anime reikia žiūrėti atsipalaidavus, taip ji parodys tikrąsias keliamas socialines problemas, netgi įdomias idėjas ir t.t. Ir patikėkit, visa tai priduoda nuostabaus šarmo. Na pakolei, čia vienas mano geriausių. Gal žinot geresnių?
            5/5 Laukiam filmų... Lyg ir sulaukėm?
            Paskutinis pakeitimas nuo Iza.Dei.; 2010-01-08, 21:04.
            **čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**

Comment

• ewlds
              hard to understand
              • 2009 02 14
              • 120

labai patiko.

pradejas ziureti sakiau, perziuresiu puse seriju o kitas puse rytojui pasiliksiu, bet kur tau.. kaip uzkabino taip nebepaleido.. tai vienu prisedimu perziurejau

Technine anime puse tiesiog nuostabi, labai OP patiko. ED irgi neblogas, piesimas perfect, aukso viduriukas.

Siuzetas tikrai gerai supakuotas, iki paskutines serijos negalejau suprasti kas kaip ir kodel.. ir zinoma dar klaustuku liko, tai gi laukiam filmu, bet is dalies nors ir ju nebutu pabaiga ir tokia kokia buvo man asmenisaki visai tiko.. esu mates ir prastesniu (ta prasme kur dar daugiau neatskleista nei cia buvo).

Prabalsavau penketui
              ^_^

Comment

• Driezius
                Kas toks?

• 2009 10 21
                • 143

Klasykit turiu klausimą. Ar imanoma rast Higashi no Eden Soushuuhen ~Air Communication~ filmą su angliškais subtitrais bent jau. Norėčiau jį pažiūrėt prieš pasirodant kitiems dviem, nes tingėsiu visą serialą iš naujo žiūrėt. Tai ar kas nors gali man padėt jį surast?

Comment

• Mikan
                  Light Yagami is a psycho
                  • 2009 11 26
                  • 44

Gal kas zn kur filma surast ,geriausia parsisiust ,zinoma tinka ir tiesiog paziuret .O tai tas eden of the east :king of eden (eden of the east filmas )lyg tais praeitais metais isejes bet neikur nerandu

Comment

• mariux9998
                    Labas.

• 2008 06 20
                    • 434

Autorius Mikan
                    Gal kas zn kur filma surast ,geriausia parsisiust ,zinoma tinka ir tiesiog paziuret .O tai tas eden of the east :king of eden (eden of the east filmas )lyg tais praeitais metais isejes bet neikur nerandu
                    Išėjęs praeitų metų lapkričio gale, bet dar nėra DVD versijos, ji išeis tik kovo 24 d., tai jau kokį balandį galime laukti išversto filmo

Comment

• Red_Elf
                      pandų karai :D

• 2009 05 07
                      • 1112

dar vienas mano vilčių be galo be krašto išpūstas burbulas sprogo... nežinau net normaliai kuo, bet man nelabai patiko, ištempiau iki pabaigos, bet jau sunkokai gal per mažai gilinaus, bet siužetas nesužavėjo, vis laukta romantika buvo nustumiama į antrą planą. Mergina jau tokia paprastutė, bet tikrai labai miela, bernelis ir neprastas išėjo piešime nervino tas šėšėlis ar kas ten ant tos nosies, op nuostabus, end labai originalus

Comment

• leninas669
                        Naujokas
                        • 2009 03 19
                        • 18

man pATIKO geras anime ir saunu...

Comment

• Haruhi
                          Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
                          • 190

perziurejau per nepilna para ir likau be galo suzaveta. jei kas dar neziurejo, rekomenduoju

Comment

• ciombiukas
                            Forumo maniakas

• 2009 09 18
                            • 463

Nesitikejau kad sis anime man taip patiks, nors piesimas (veidu) nera labai geras, bet anime suzavejo savo istorija, kuri vystoma labai idomiai ir kiekviena serija tiesiog "susivalgo".

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Lotosas
                              Naujokas
                              • 2010 05 09
                              • 7

Kazkaip idomus jusu atsiliepimai , aprasymas idomus , reikia pamegint man ji , gal prikabins
                              引く
                              Anime freak

Comment

• Ozis

Autorius Ozis
                                6/5. Seniai tokio gerio neteko matyti - episkas uzmojis suderintas su gyvenimiskumu. Pasirodo japonus gali isgelbeti ne tik Songokai su Narutais ir Ichigais.
                                Vertinu dabar, nors filmai tik arteja, mat jei filmai nepatiks, tai tiesiog apsimesiu, kad ju nemaciau. As taska deciau jau dabar - tesinys nera butinas, geriau palikti musu visu fantazijai nupiesti ta pabaiga tokia kokia kiekvienas nori. Bet visgi, jei Production I.G. sugebes pataikyt, tai neliks nieko kaip tik dziugaut dar labiau.
                                Na va, siandien baigesi mano istorija su Eden of the East. Ir visgi praejus daugiau nei metams (auksciau cituoju savo pirmaji komentara, kuriuo ivertinau seriala), pamacius abu filmus (pirmojo visgi apsimesiu nemates) - mano vertinimas nesikeicia. Eden of the East, mano kukliu ir idealistiniu suvokimu, yra puikus socialinis epas, bei nerealus slice of life'as isplaukes is "valgymo" (ar pastebejot, kad defaultiniam slice of life personazai gan daznai priseda pavalgyti? na bent jau lyginant su kitu zanru animais) i placius visuomenes ar visuomeniskumo vandenis. Plojimai.

Kadangi internete kyla psichoze del to, kad neva antras filmas toks pats tragiskas kaip pirmas (pvz. viena fansuberiu grupe, gg, pareiske, kad filmas toks prastas, kad "verteja uzknisa ji versti"), tai taip pat noreciau paraginti nekreipti i ja demesio. Antrasis filmas puikiai uzbaigia ta ka pradejo serialas ir tuo paciu stiliumi kaip serialas. Taigi nepatenkinti liks tik perfekcionizmu sergantys snobai, kurie vis badys i toli grazu neesminiu detaliu neuzbaigtuma, nepilna isvystyma ir gal net izvelgs cliffhangerius. Taip pat verks ir tie kuriems nesuejo (ar sunkiai suejo) serialas.

Once again 6/5. Vienas geriausiu mano matytu anime, kuris nusileisti galetu nebent Time of Eve (Eve no Jikan).

Oh, btw, primenu, kad tai yra socialinis eposas. Taigi nesitikekit, kad Takizawa kaip Songokai su Narutais viena kaire ranka isgelbes visus nuo skurdo (protinio ir kiseninio), bado, maro, ateiviu zudiku, iskrypeliu, piktu dievu ar pusdieviu ar dar bala zino kokiu demonu ar negandu. Jei turit tokiu vilciu, tai geriau gryzkit prie jums labiau iprasto repertuaro.

Spoileris:
                                Man realiai gaila Mononobes (Nr.I), jis galejo tapti puikiui irankiu rojaus realizacijai, arba bent jau pradeti isjudinti tam tikrus pokycius.

Comment

Working...