Higashi no Eden
Collapse
X
-
Na šis anime ir mane užkabino nuo pačio spirmosios minutės, jame yra visko ką turi turėti GERAS anime..... Žinoma tai patvirtina ir jo įvertinimai visuosia listuose...... Labai laukiu kas bus toliau.Comment
-
Comment
-
Nėra masterpiece 'as , bet anime tikrai geras. Turbūt pagrindinis dalykas, dėl ko visi jį laabai giria, yra tai, kad ŠIUO metu labai retai kas geresnio ir besukuriama, pripažinkit, turbūt daugelis jau esat pamiršę gero anime skonį. Kas man patiko, tai pati idėja ir piešimas. Kaip ir killerbee, man vietomis kliuvo tas vaikiškumas, kaikurių veikėjų naivumas. Takizawa ir Saki išdirbti gerai, bet pvz Ohsugi (ar koks ten to raudonskruosčio vardas) kokia jo paskirtis seriale? Mane knisa, kai į anime prikiša kažkokių žliumbų kurie dėl visko verkia, tiesiog nervas ima bežiūrint... Na, kaip ten bebūtų laukiu filmų.
Overall : 5/5 arba 9/10Comment
-
Pritariu Sloth. Prisiminus praeitų metų darbus, tai nostalgija pasireiškia net. Vien dėl tų epinių anime tie metai įsimina. O 2008-ieji ir dabartiniai niekuo krūtu neišsiskiria. Taip, nors ir žiūriu anime, bet tas žiūrėjimas visai pasidarė monotonišku. Higashi no Eden yra geras anime, bet dėl jo '09-ieji tikrai ypatingai neįstrigs. Idėja originali. Vien dėl jos anime jau laimi prieš savo oponentus iš pavasario sezono ar net visų metų. Šis faktorius patapo nemalonia retenybe. Nėra per daug ilgas. Dvyliką epų su tokia istorija tikrai pakanka. Manau tai dar labiau paaštrina įspūdžius. Iškarto pastebimas 2009-tų metų piešimas, pateikimas ir aplinka ganėtiani modernūs. Tad visomis prasmėmis šiuolaikinis ir naujoviškas anime. Kažko panašaus man asmeniškai trūksta šiuo metu. Higashi no Eden - patraukliai sulipdytas rinkinys. Anime kuriame praktiškai patiko kiekviena jo svarbi detalė. Patiko, kad su navarotais. Pažiūrėjęs pirmas trejas serijas tikėjausi kažko ganėtinai skirtingo iš to, ką gavau bendrai. Beje dar vienas smarkiai patikęs dalykas. Nesuvėlė pagrindinės moteriško vaidmens veikėjos. Sprendžiant iš jos elgesio, buvo visai tikėtina, kad eilinį kartą pavirs į žliumbiančia mergaitę. Bet to neatsitiko. Moteris su žydrais plaukais jei neklystu vardu Kuroha - kažkas neapsakomo. Ištroškusi mirčių, patraukli, manjakiška k**ė. Patinka "šlykščios" veikėjos su bjauriu charakteriu.
Spoileris:Scena motelyje su nuogu (o gal pusnuogiu, neatsimenu) Akira neįkainuojama. I was like WTF? Seriously, my brains f*cked up. Ne tai, kad ji išskirtinai iškrypėliška buvo, bet labai jau saldi. Gaila, kad neišnaudojo pilno Kurohos "potencialo". Nors ne, anime gi ne hentajus ir netgi ne ecchi, per daug užsinorėjau tuo metu .
Pabaiga nepribloškė. Nors jinai ir neturėjo. Visgi šio anime tikrai negalėčiau pavadinti epiniu. Jam tikrai jau trūksta visuotinumo atmosferos. Kaip tik pati to idėja yra, bet perteikimas silpnokas. Gal kažkam ne taip pasirodė. Aš tikrai suprantu šio anime potencialą ir užtikrintai galiu išreikšt savo nuomonę sakydamas, kad jis pavykęs. Bet tiesiog vėl gi sugrįžtant į senesnius laikus, vos porai metų atgal, pasidaro visiškai akivaizdu, kad Higashi no Eden toli gražu nepranogsta tų darbų, bet ir asmeniškai man atrodo šiek tiek siplnesnis.
Ar aš čia vienas toks, ar atsiras dar forumiečių, kuriems Higashi no Eden nėra pavasario sezono favoritas ..Comment
-
Anime tikrai geras, bet buna nepalyginamai geresniu. Kaip cia kazkas jau sake, pati ideja man labai patiko, bet perteikimas galetu buti geresnis. Aisku, piesimas neprilygstamas, openingas ir endingas - irgi, bet pabaiga nepribloske, turbut del to, kad kazkuo primine code geass..na, gal iseje filmai ir pagerins situacija, siaip ar taip as ju labai laukiu.Comment
-
Anime tikrai geras, bet buna nepalyginamai geresniu. Kaip cia kazkas jau sake, pati ideja man labai patiko, bet perteikimas galetu buti geresnis. Aisku, piesimas neprilygstamas, openingas ir endingas - irgi, bet pabaiga nepribloske, turbut del to, kad kazkuo primine code geass..na, gal iseje filmai ir pagerins situacija, siaip ar taip as ju labai laukiu.Comment
-
peržiūrėjau du kartus iš eilės.patiko.negaliu sakyt,kad viskas buvo taip labai ypatingai puikiai,galima rasti prie ko prikibti.bet iš esmės tikrai geras darbas.pagr veikėjų rolės įdomiai vystomos(na,tik tiek,kad pabaigą daugiau ar mažiau buvo galima nesunkiai nuspėt..),op ir ed superiniai,piešimo stilius ir siužetas..kolkas tai mano šių metų favoritas. :} nežinau,nepatiko tai tik tam tikros smulkmenos,kurios nulėmė balą 9 iš 10.na,bet čia kaip penkiabalėje skalėj 4 nekyla ranka duot.taigi 5 iš 5 ir nekantriai laukiu laukiu filmų.Paskutinis pakeitimas nuo amaeru; 2009-08-13, 20:38.Comment
-
Esu matęs daug ir šitas tikrai geras. Techninės detalės, tokios kaip grafika, įgarsinimas - viskas aukštam lygmenyje.
Kuo ypač išsiskyrė, tai Akiros personažas - pirmą kartą anime pagrindiniame vaidmenyje išvydau vyruką, kurio filosofija man iš tiesų patiko. Romantikas, bet ne koks verkšlenantis liurbis ir ne kaubojus, kaip dažniausiai būna. Ta proga net avatarą pasikeičiau Saki irgi labai miela.
Kad suprasti istorijos vingrybes ir personažų motyvaciją reikia būti šiek tiek susipažinus su japonų darbine kultūra. Pvz pažiūrėkite filmą "Baimė ir drebėjimas". Taigi visi tie NEET'ai, Saki įsidarbinimo pastangos, pagaliau tas grandiozinis šalies išgelbėjimo planas su telefonais - visa tai turi gilesnę socialinę potekstę.
Nekantriai lauksiu tęsinių.
5 balaiComment
-
"Skaldyk ir valdyk", gražiau skambėtų jei sakytum: "Sujung ir vadovouk"
"Higashi no eden'a" kažkada man draugas rekomendavo, neseniai nusprendžiau jį peržiūreti. Ką galiu pasakyti apie anime, tai labai detaliai ir gražiai nupieštas (10/10), su įtraukiancia istorija (10/10), kiekvienas personazas turi savo filosofija apie gyvenima(10/10), kur net verčia susimąstyti apie savąją. Man asmeniškai patiko veikėju įvairovė: ir geriečiai, ir blogiečiai, ir žliumbikai, ir savanaudžiai, panašiai kaip ir tikrąjame gyvenime. Anime's pabaigos dar nesimato, neašku kas laimės žaidimą ir kaip tai padarys.
Tik blogai ,kad trumpokas, norėtusi daugiau serijų.
"Higashi no Eden" paliko didelį įspūdį, tai vienas iš geriausių man matytų anime šiais metais. Nekantriai lauksiu tęsinio.Comment
Comment