neblogas anime, tik personazu kiek perdaug, pasimeciau ten visko eigoje kuris kuris...
Samurai Deeper Kyo
Collapse
X
-
Vat ka tik pabaigiau žiūrėti visus 26 ep (nepasakyčiau kad per tas 10val. man įsiskaudo galva ).. Ir tiesa sakant negalėčiau pasakyti kad priieškojau labai daug minusų vienintelis būtų toks, kad pabaigai galėjo įnešti daugiau aiškumo ir padaryti apibrėžtesnę(tai išgveno Kyoshiro?- sprendžiant iš šukuosenos taip ) Kas liečia pagyrimų kategoriją, tai super! sugoiii!! Bent jau man asmeniškai(mačiau ir neigiamų kolegų atsiliepimų), tai labai gerą įspūdį palikęs anime, žanras puikiai atitiko mano skonį, piešimas geras, veikėjai taip pat turi savų pliusų, taigi apibendrinant: tikrai nenuvylė Ir tas jo pagrindinis kirtis tikrai įdomus: "Mumijo jinporio satsujinken- mizuchi!"(sounds just smth like this )
p.s. Ar anime išleistas pagal visas manga dalis? ar ne ir galima tikėtis tęsinio?Paskutinis pakeitimas nuo Kurotani; 2007-03-23, 19:03.Comment
-
As po kolkas mates kelias serijes, galiu pasakyti kad arba naruto buvo kuopijuotas nuo sito arba samurai deeper kyo kopijuotas nuo naruto, vienas charas ten su skirtingom akim ir kauke(grynas kakashis) poto dar vieno vardas sasuke(bet cia ne problema) siaip kovos neblogos, tik kad iskur tais laikais atsirado tokiu ginklu ir gi pasimeciau... jei bendrai anime neblogasComment
-
👍 1Comment
-
Comment
-
Senokai ziejau, atsimenu kad nepatiko nuobodus kazkoks...neprigavo manes istorija kazko ir pats veiksmas.....zodziu 2...laiko svaistymas , perziuret nebent parsisiuntei ir gaila siuntimui ismesto laiko :PComment
-
Katik pabaigiau ziuret, visiskai nesamone pabaiga, kazkoks happy~sad endingas... Geriausia butu buve, jai jie visi butu nudvese, o dabarSpoileris:neaisku, kaz ten laimejo kyoshiro ar kyo ir dar ten visi pradejo pliektis ant galo...Comment
-
Gana seniai šį anime žiūrėjau, bet atsimenu, kad man jis buvo šiaip, per viduriuką. Nei labai ypatingas koks, bet visgi peržiūrėjau iki galo ir nebuvo nuobodu. Beje, man tuo metu pasirodė, jog gyvas liko Kyo, bet dabar net suabejojau . Gal kas visgi supratot, kuris ten numirė, o kuris ne?Comment
-
toks visai nieko seniai jau mačiau, bet prisimenu, kad tik Kyo patiko ir kovos neblogos šiaip nustebau, kad pora ten buvusių charų tikrai kažkada gyveno (wikipedijoj akis užkliuvus buvo už girdėto vardo) labi nervavo, kad vos ne kiekvienoj serijos vis po nauja trenktą demoną atsirandą, jau geriau priešai būtų paprasti mirtingieji, o dabar viena sutvarko ir jau naujas kelia galvą
pabaiga lieviausia iš visų matytų. Taip sunervino, kad neatskleidžiama kas paėmė viršųComment
-
Geras, labai patiko visom prasmemis. Gal kiek siuzetas ir per daug suvyniotas, bet tai netrugde. Megstu tokiu personazus kaip Kyo, bet biski bachuras link galo suskystejo. Pabaiga taip pat sunervino, negi negalima normaliai visko atskleisti, tuo labiau kad pratesimu net nekvepia Bet is esmes patiko ir duodu 5-/5Comment
Comment