jau kaip as shitu triusiu "nevirskinu", teko per anime perziura "Usavich" 2 sezonus ziuret...tikriausiai ne man suprast toki humora.
Usavich
Collapse
X
-
Vakar išėjo trečiojo sezono DVD, taigi kaip ir žadėjau nuripinau visas serijas ir padariau pack'ą, taip pat pridėjau trumpą filmuką apie Usavich kūrimą.
Gero žiūrėjimo, parsisiųsti galite >>>>ČIA<<<<
PS: Dėkui sek0ne, kad patalpino LinkomanijojePaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-07-16, 19:10.👍 8Comment
-
Pažiūrėjau aš tą sezoną naują. Vis dar laikausi savo nuomonės, pirmas - visų linksmiausias. Nieko ypatingo nevyko, juokeliai daugmaž tos pačios stilistikos.
Veikėjai absoliučiai niekuo originaliu nenustebino. Pradinis įspūdis mane tik tai pakerėjo pirmo sezono metu. Toliau tas pats per tą patį. Verta žiūrėti vien dėl trumpos istorijos, originalumo, aiškiai išsiskiriančio piešimo. Humoras labai jau savotiškas, kiekvienam per jėgą tikrai nesueis. Atsipalaidavimas nuo mainstreamo.Comment
-
Na pripažinsiu, kad trečiasis sezonas, tačiau žiūrint antrą kartą jis man patiko labiau nei žiūrint pirmą kartą. Man nelabai aptiko tai, kad liko nemažai neaiškumų, dėl kurių norėtus ketvirto sezono.
Paskutiniame epe, parodytas trumpas nespalvotas momentas davė užuominą į Kirenenko praeitį,Spoileris:pagal mene jis padarytas iš tų dviejų kurie sprogo toje raketoje.
Žiūriu jums pirmas sezonas labiausiai aptiko, o man kaip tik kažkaip daugiau įstrigo antrasis, ten ir veiksmo daugiau ir įvairesnė. Trečiasis sezonas išvis pasirodė visiškai daužtas nes ten nežinai kas bus toliau, kylant vis labiau aukštyn viskas krypo vis labiau daužtesne linkme, manau kai pažiūrėsiu trečiajį sezoną dar kelis kartus ir jį visiškai įsigilinsiu jis bus ne ką prastesnis nei ankstesni.
PS: dar vienas visų serijų atsisiuntimo šaltinis >>čia<< (tiems kas neturi priėjimo prie Linkomanijos)Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-07-17, 19:39.Comment
-
peržiūrėjau visus tris sezonus ir galiu pasakyt, kad nuomonė šiek tiek pasikeitė, nei kad buvo pažiūrėjus tik pirmą:} pirmas sezonas tikrai ryškiai pats geriausias, antras man išvis galima sakyt neužkabino, gal vienas kitas bajeris. o trečias vėlgi neblogas. jei atskirai vertint sezonus, tai pirmam duočiau 5/5 (visgi pati pradžia, supažindinimas su veikėjais, jų bruožais ir pan, todėl ne taip viskas lėkšta), antrajam 3/5 (labai jau vienodos serijos, nieko ypatingo daugiau nepasiūlė apart važiavimo kalnu ir milicijos), o trečiajam - 4/5 (tas pyder-gay urodas man patiko). bendrai gaunasi 4/5. :}Comment
-
LOL atsimenu kažkada iš linkomanijos parsisiunčiau, kad pa'seed'int. Pirma neketinau žiūrėt, net nežinojau kas čia, bet pažiūrėjus vieną nors ir nieko nepagavus užsikabliavau tada pažiūrėjau visus kuriuos turėjau ir visai patiko xD, bet pažiūrėjus ištyniau tai dabar nei atsimenu kiek pažiūrėjau nei kurio sezono xD..gal kadanors susižinosiu, bet dabar tyngisi >__<Comment
-
phoho... Gal 5 kart iš naujo visą pažiūrėjęs buvau x) net nežinau kaip čia pakomentuot tokį good stuff'ą. Na, pasakysiu taip.. Jei norit pasikelt nuotaiką arba smagiai pasijuokti, tai būtinai pasižiūrėkite Usavich, o jeigu jūsų humoro jausmas yra užsiciklines tik ties visokiais beavis and butt-head, simpsons, family guy, happy tree friends ir t.t., tai šio anime geriau nesisiūskit arba bent jau nekomentuokit čia savo nesamoningo pasipiktinimo šiuo serialu. 9/10KartoškėComment
-
Pranešu, kad sulaukėme ketvirtojo sezono, istorija tęsis nuo tos vietos kur baigėsi trečiasis sezonas.
Pirmasis naujo sezono epas --> http://www.mtvjapan.com/video/shorts/34199👍 5Comment
Comment