nu, tai vienas iš pirmųjų mano anime, kuris mane taip sužavėjo, kad net 3 metus buvau tapęs Hellsing AxS fanu ir iki šiol šis anime yra mano favorite ir vargiai ar koks kitas anime mane nustebins dar labiau.
Hellsing
Collapse
X
-
Comment
-
as dievinu shita anime...nzn kode bet jis mano megemiausias...mmmm....ka kalbet apie alucarda,kuris toks sugoi!!!!Comment
-
Grafika nelabai patiko, bet šiaip personažai labai išskirtiniai ir unikalus, pavizdžiui Alucard, turbut nėviename anime nesutiksime tokio monstro...Man pačiai bežiurint net keliose vietose užgniaužė kvapa. Bei patiko OP muzika. scenarijus, galėjo būt ir dar geriau. Bet nieko jau nepakeisi. Ir šiaip turėčiau būtdėkinga Hellsing, nes vienas iš pirmūju kur įtraukė mane į animeComment
-
šitas anime patiko vien dėl Andersono, bet vien dėl jo ir OST duodu 2/5. kitkas manęs visiškai nepatraukė, o ovos dar didesnė nesamonė, kai prikišo tų kominių emocijų..Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombskaComment
-
Geras anime, vienas is tu kuriuos gali ziureti daug kartu. Tik cia tu ji ziuresiu dar pora kartu ne todel, kad jis sunkiai suvokiamas, o todel, kad pati istorija nelabai atsibosta. Patiko personazai, gan neblogai isvystyti. O OST iki siol geresnio neradau, nuolatos sukasi playliste, o Soul Kyumeitai tebera tarp daugiausiai kartu perklausytu dainu... Didziausias anime trukumas, tai istorijos blankumas...O OVA man kazkaip visai nesiziurejo, tokia nerimta pasirode, kazkoks hack/slash...
Is pacio anime labiausiai isimine ta vieta, kai Seras bande prisiverst negert kraujo, ir kokios jai tada lomkes prasidejo, tas kraujo truskulys... mmmmComment
-
Anime gal ir geras, taciau pagrindinis veikejas Alucard'as man gerokai eina per nervus... Niekas negali jo suzeisti, izeisti, nuzudyti ir t.t. Tai jeigu jis toks kietas, kad net gali lygintis su Dievais, kodel anime nepavadinus "Alucard adventures"Comment
-
Nes tuomet jis taptų per daug populiarus O dėl sužeidimų, tai manau, kad kaip tik jis leidžiasi bene kiekvieno sužeidžiamas, o po to anam sprandą nusukaComment
-
Comment
-
ATSARGIAI SPOILAS!
Nepatariu jo pasižiūrėt Hellsing mangos skaititojams ir šeip gerbėjams, kurie tik laukia kol visas ovas išleis.
Taigi, geriau nespauskit spoilo išvis, nebent jus esant nekantrus ir jums hellsing nelabai didelio ispūdžio nepadarė.
Šis spoilas susijes su Alukardu
Spoileris:Taigi, kuria ovas ir jas žinoma kuria pagal mangą ir mangoje Alukardas yra sunaikinamas Šretingerio, taigi čia irodymas, kad ALukardas tikrai nera vienintelis pagrindinis viso šio anime veikėjasKartoškėComment
-
ATSARGIAI SPOILAS!
Nepatariu jo pasižiūrėt Hellsing mangos skaititojams ir šeip gerbėjams, kurie tik laukia kol visas ovas išleis.
Taigi, geriau nespauskit spoilo išvis, nebent jus esant nekantrus ir jums hellsing nelabai didelio ispūdžio nepadarė.
Šis spoilas susijes su Alukardu
Spoileris:Taigi, kuria ovas ir jas žinoma kuria pagal mangą ir mangoje Alukardas yra sunaikinamas Šretingerio, taigi čia irodymas, kad ALukardas tikrai nera vienintelis pagrindinis viso šio anime veikėjasComment
-
Maciau si anime jis ispudi palieka,o pagrindinis veikejas Alucard cool,neskaitant ,kad Seras Victoria taip pat cool,bet jau man,anime siuzetas ir ideja su vampyrais bei hellsing organization labai vykusi ,tas ir pritraukia ziureti si anime.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
Comment