Esu perzejas gal 6 Hellsing serijas ir daugiau kazkaip neprisiruosiu zeti,o va OVA,tai super!Laukiu kitu daliu.
Hellsing
Collapse
X
-
Nesuprantu ką tokio ypatingo mato jame gerbėjai, istorija ir piešimas visai nieko, ta policininkė iš būdo kažko nepatiko, OST nelabai patiko, Helsingas ir tas kunigas patiko, įdomūs veikėjai, o žiaurumo kituose anime'uose tikrai daugiau matęs nei šiame. 3.5/5Comment
-
Tai pats anime nieko gero ir nėra. O štai OVA jau kita kalba.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.👍 1Comment
-
Hellsing man ypatingas anime, jis kartu su Rurouni Kenshin buvo pirmieji rimti, kuriuos mačiau
nezinau, dabar kai mačiau OVAs suprantu, kad TV serijos nėra jau didelis stebuklas, bet jos vistiek man bus visad ypatingos
jau apie Alucardą net sakyt nereikia, jis visą šarmą praktiškai ir sudaro taip pat labai patinka Seras Victoria, ji tokia kawaii, tai man pats artimiausias anime personažas (charakteriu)
labai laukiu 6 dalies, nes ten viskas turėtų sisidėlioti tarp Seras ir Pip, jau iškart žinau, kad ašaromis skandinsiu kambarįComment
-
kazkada tiesiog spoksodavau per lnk naktim ir gyvenimas negalejo buti grazesnisPavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
-
-
Comment
-
Nerealus dalykus vienas iš pirmųjų matytų anime
Na va, pažiūrėjau prisiminimui antrą kartą, tikrai geras ir nepabostantis animePaskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2010-01-09, 17:52.Comment
Comment