Patiko. Daug kas skundėsi dažniausiai dėl tos ir pačios priežasties. Man tas nepakenkė. Man tikrai visvien buvo ar jų band'as progresuos anime metu, ar ne. Nieko nesitikėjau ir gavau labai lengvą ir kaip reikiant atgaivinanti darbelį, kuris įsiminė dėl savo gražių veikėjų. O tokių buvo ne viena ir ne dvi. Ir bet kokiu atveju to band'o galėjo ir nebūti. Anime nuo to nenukentėtų, o fanai vistiek žavėtusi merginomis. Paskutinė serija ganėtinai pavykusi uždarymui, bet prieš peržiūrą iš jos tikėjausi kažko daugiau. Galvojau pamatysiu K-ON stiliaus linksmą balaganą, o gavau kažkokį niūrų žiemos epizodą kuriame realiai nieko nevyksta. Beje paskutinėje serijoje Ritsu be raiščio visai simpatiška pasirodė. Tačiau Mio niekas nesuvaržytų ir niekas jai neprilygtų. Tai beveik idealas. Pliaže buvo malonu ją pamatyti su maudymosi kostiumėliu, bet to per mažai. Sceniniai drabužiai galėjo būti seksualesni. Tada tikrai įsimylėčiau. Nors Azu-nyan irgi aišku epic. Visos mergaitės nuostabios. It's like a dream team on the floor. Gerai, realiai man nusispjaut ant jų durnaus elgesio, konkretaus tikslo trukūmo ir viso perdėto maivymosi. Man patiko K-ON toks koks jis yra, nepaisant minusų. Labai lengvai žiūrisi. Pritariu Amidau. Taipogi susižiūrėčiau antrą sezona, netgi jei ir būtų dvigubai ilgesnis.
Killerbee>>> kam tie papildomi screenai, pakanka gi pirmame puslapyje jų ?
Killerbee>>> kam tie papildomi screenai, pakanka gi pirmame puslapyje jų ?
Comment