K-ON!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Silvestras
    Rimtas forumo narys



    • 2008 04 18
    • 162

    #31
    Patiko. Daug kas skundėsi dažniausiai dėl tos ir pačios priežasties. Man tas nepakenkė. Man tikrai visvien buvo ar jų band'as progresuos anime metu, ar ne. Nieko nesitikėjau ir gavau labai lengvą ir kaip reikiant atgaivinanti darbelį, kuris įsiminė dėl savo gražių veikėjų. O tokių buvo ne viena ir ne dvi. Ir bet kokiu atveju to band'o galėjo ir nebūti. Anime nuo to nenukentėtų, o fanai vistiek žavėtusi merginomis. Paskutinė serija ganėtinai pavykusi uždarymui, bet prieš peržiūrą iš jos tikėjausi kažko daugiau. Galvojau pamatysiu K-ON stiliaus linksmą balaganą, o gavau kažkokį niūrų žiemos epizodą kuriame realiai nieko nevyksta. Beje paskutinėje serijoje Ritsu be raiščio visai simpatiška pasirodė. Tačiau Mio niekas nesuvaržytų ir niekas jai neprilygtų. Tai beveik idealas. Pliaže buvo malonu ją pamatyti su maudymosi kostiumėliu, bet to per mažai. Sceniniai drabužiai galėjo būti seksualesni. Tada tikrai įsimylėčiau. Nors Azu-nyan irgi aišku epic. Visos mergaitės nuostabios. It's like a dream team on the floor. Gerai, realiai man nusispjaut ant jų durnaus elgesio, konkretaus tikslo trukūmo ir viso perdėto maivymosi. Man patiko K-ON toks koks jis yra, nepaisant minusų. Labai lengvai žiūrisi. Pritariu Amidau. Taipogi susižiūrėčiau antrą sezona, netgi jei ir būtų dvigubai ilgesnis.

    Killerbee>>> kam tie papildomi screenai, pakanka gi pirmame puslapyje jų ?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2910

      #32
      Autorius Bastard
      Killerbee>>> kam tie papildomi screenai, pakanka gi pirmame puslapyje jų ?
      Iš tavęs jie pinigų prašo? Net iš po spoilerio patys išlenda bakos?
      Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-07-01, 20:50.

      Comment

      • Silvestras
        Rimtas forumo narys



        • 2008 04 18
        • 162

        #33
        Nieko prieš. Tiesą sakant man tikrai visvien. Nesiruošiu priekabiauti ir kažką įrodynėti. Tik kažkaip jokioje temoje nemačiau, kad kas papildomai screenus dėtų, tai ir paklausiau. Vistiek klausimas kvailas, o atsakymas daugmaž savaime aiškus. Nesikarščiuok jau taip.

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2910

          #34
          Autorius Bastard
          Nieko prieš. Tiesą sakant man tikrai visvien. Nesiruošiu priekabiauti ir kažką įrodynėti. Tik kažkaip jokioje temoje nemačiau, kad kas papildomai screenus dėtų, tai ir paklausiau. Vistiek klausimas kvailas, o atsakymas daugmaž savaime aiškus. Nesikarščiuok jau taip.
          Aš pats sau esu autoritetas. Šeip viskas ok, love n peace.

          Comment

          • Liucy-san
            ~# M e d u O ℓ i s #~
            • 2009 07 06
            • 23

            #35
            Nuostabus Anime
            Nobody can do everything but everyone can do something.

            Comment

            • holms
              AZ rėmėjas

              • 2009 03 03
              • 157

              #36
              Njo keista man ziaurei girdet cia hebros nuomone apie muzika. Jus ipradziu pabandykit bent 3% sugrot to ko ten buvo o konkreciai boso partija, gitaro solo ir bugnus.. ten sudetingumo lygis sakyciau visai NEHUJOVAS ir cia sako jums gitaristas kurys uzima 8ta vieta Lietuvos Gitaristu konkurse gitaru selsmas is 50tos vietos [ir 6ta jazzo kategorijoj] =P Gabalu struktura irgi pakankamai sudetinga, pvz cia vyksta moduliai ir eina neblogos pauzes gabalo gale, per solo nueina visiskai kitokie akordai, dar cia ir bridge'as ir pre-chorus'as egzistuoja.. cia oho.. viskas kas cia popsina tai klepas [sintikas] ir tiek...

              jeigu kazkas moka grot prasom paziuret OP tabus: http://www.megaupload.com/?d=7EHZ70RV
              o cia kaip sujunge 4 grojancius zmonius i viena video, stebekit kiekviena ir pamatysit koks visas gabalas yra totali velniava nuo pradzios iki galo
              http://www.youtube.com/watch?v=DQTt2ADxWj8

              Dabar apie anime. Labai patiko piesimas, labai patiko charai, nelabai patiko scenarijus bet rodo pagau ideja kodel jisai toks.
              Taigi piesimas, kaip ir buvo pasakyta oficialiam review'e labai detaliai ispaisyta ne tik instrumentai bet ir vietos kurios REALEI egzistuoja. Beto paciu detaliu piesima velniskai netruksta labai retai kas uz begancios merginos viso festivalio tusa parodo su visaias kioskai ir prekem ant ju..
              Charai - istiesu su lucky star panasumu buvo, patiko man pagrindines veikejo kvailumas ir kazkodel man primine Nodame Contabile =D tokios pat veido israiskos ir panasi garsai, labai kawaii =) Bosiste labai gerai atlieka bosistes vaidmeni charakteriu prasme; nelabai supratau kodel jos bosas buvo kairiarankems, nes sita dalika jie pabreze tik karta kada jie buvo parduotuveje.. ir tiek. Bugnininka man pasirode daug patrauklesne uz pagrindine veikeja tuo kad ji visgi galvot truputi moka ir jos tas rushing style harakteris velniskai labai gerai su tuo susijungia. Klavishininke kaip supratau cia buvo feja kuri galejo uzglostyt bet kokia situacija bet jos personality parodyta buvo ganetinai mazokai mano manimu.. Solo gitariste inese rimtumo i visa grojima aplamai, ir labai teisingai akcentavo kad "hebra - reikia dirbt" =)

              Kas liecia muzikalumo. Jau treciam epe buvo totalei aisq kad anime skirtas daugiau merginoms sudomint grojimu, cia buvo daug sudominimu nemokancius grot IR manau butent tokiems cia buvo pakankamai informacijos kad pradet tai daryt, tuo tarpu beck kaip tik skirtas ne tik pradedantiems or iz pazengusiems praplest savo sugebejimus.. kas lieci k-on tai cia kiekvienas turbut zmogus supras kad iki shredinimo jam dar toooli tooli =) kad tokias boso partijas isgrot tai reik but tikrai velniskai gerai prasikalusiam... turiu omeni ne SEIP prasikalusiam o AFIGENAI GERAI prasikalusiam. as asmeniskai tokiu bosistu Lietuvoje pazystu vos 25 maximum. o gitaristu kurie ant tiek laisvai shredintu solo vos 10 =) Daug mates daug girdejas faktiskai visi kas pas mus gyvai konceratvo per pastaruosius 4 metus, ir tokiu yra tikrai ne perdaugiausiai, su tokia kokybe solo atgalt pajegus pas mus ne kiekvienas.. Labai labai gaila kad bosas ir bugnai liko muz. detaliose nuotoli.. t.y. i juos visiskai neakcentavo.. nei nieko nepasakojo nei ka... tuo tarpu apie gitara tai bylekiek.

              dvi daugiausiai patykusios vietos tai:

              1) kai mokytoja paeme i rankas Gypson'a ir pradejo svaigt "Oh that Characteristic weight of the Les Paul mahagony and Maple body ...
              The sweet tone of the humbucker , what a sweet and harmonic sound it produces.. "
              2) Kai mazyle uzgrojo Jimmy Page'o soliaka =))) ir jos uznugari buvo rodoma, anime stilium nupiesta, Plant'o ir Page'o foto =))))

              taigi sitas anime man dabar ivare ganetinai stipru stimula tobulint savo grojima, o taip pat ir pradet vel kurt gabalus, nes sita reikala truputi primirses. Ir visgi yra sventa tiesa kad grupe galima padaryt tik ten kur tu pastovei buni su kitais zmonemis t.y. mokykla, univeras, kollegija.. tikrai ne darbas, ir ne tusai... taigi dabar suprantu kodel Vilniuje taip sunku surinkt grupe =}
              Paskutinis pakeitimas nuo holms; 2009-07-11, 06:01.

              Comment

              • AnimeFreak
                Stalker >.>
                • 2009 04 17
                • 92

                #37
                Smagus Iabai anime, daug ko ten buvo. O jau ED kaip patiko.
                Bendrai 4/5 vertinciau.

                Comment

                • zeroevil
                  Hentaiščikas
                  • 2008 02 18
                  • 64

                  #38
                  Užkabino iš karto, tikrai linksmas ir įtraukiantis. Panos labai kawaii ^^, gal netgi per daug. O ending songas nerealus "Please don't say "You are lazy" datte hontou wa Crazy"

                  Comment

                  • Vijola
                    Sweet
                    • 2008 03 25
                    • 28

                    #39
                    labai mielas anime

                    Comment

                    • Liucy-san
                      ~# M e d u O ℓ i s #~
                      • 2009 07 06
                      • 23

                      #40
                      Fainas anime !!!!!!!
                      Nobody can do everything but everyone can do something.

                      Comment

                      • daumis1992
                        Nothing...
                        • 2009 07 07
                        • 20

                        #41
                        Labai mielas sirdziai anime. Grazus miesimas dar graziasni garsai. Tai vienas is tu anime kuri smagu paziureti ir antra karta.

                        Comment

                        • dattebayo
                          random fangirl syndrome

                          • 2007 11 18
                          • 207

                          #42
                          Tikriausiai vienintelis bishoujo kurį baigiau žiūrėt. Tai dar nereiškia, kad pulsiu tvirtinti koks 'OMGKOOL!!1' šis anime yra.

                          Pasakysiu štai ką, K-On pradėjau žiūrėti vien dėl jo stiliaus. Suintrigavo neeilinis piešimas, ryškūs personažai ir muzikos tema. Bet pažiūrėjus kelis ep'us užsikabinau. Tikėjaus pamatyti kažką ką jau mačiau ne vieną kartą, bet K-On buvo kažkas šviežio. Nerimta, bet įtraukanti istorija, keli geri bajeriai vietoj ir laiku ir žavūs veikėjai vertė žiūrėti toliau, net nepastebėjau, kaip priėjau prie paskutinio ep'o. Pabaigos įspūdinga nepavadinčiau, tačiau tikrai nesakau kad ji buvo bloga.

                          O dabar apie tai kas mane erzino. MIO. Gal man tiktai atrodo, bet jai buvo skirta per daug dėmesio (grupės narės vis aikčioja kokia ji nuostabi, pernelyg gilinamasi į jos būdo trūkumus, ir spėkit ką, jos net krūtinė didesnė). Jai skirtą laiką buvo galima panaudoti labiau atskleisti tokiems personažams kaip Mugi arba Ritsu.

                          OST, OP ir ED priekaištų neturiu. Už stilistiką keverzoju didelį pliusą.

                          4/5, arba 7.5/10

                          P.s. Mėgstamiausias momentas: epinis sensei (damn, neatsimenu jos vardo...) bėgimas koridoriumi :3

                          Comment

                          • Minach
                            weariness
                            • 2008 03 04
                            • 12

                            #43
                            Oh, vienas iš geriausiu ir linksmiausiu anime (mano žiūrėtu) tikrai linksmos ir gyvenimiškos istorijos
                            Old Habits Die Hard

                            Comment

                            • KoOre
                              Naujokas
                              • 2009 03 30
                              • 3

                              #44
                              muhahahaha! cia musu bandas!


                              http://www.youtube.com/watch?v=6nHfkI81D_Q

                              Comment

                              • stella
                                Shooting Star


                                • 2008 09 15
                                • 146

                                #45
                                Pradžia ir pabaiga (bent jau man) buvo įdomiausia, kažkur per vidurį buvo labai nuobodu, dėl to pas mane kažkur nuo pavasario ir buvo on-hold, kol prisiminiau, kad reikia pabaigti žiūrėti. Šiaip kaip čia daug kas ir parašė, šiek tiek nuvylė, tikėjausi kažko įspūdingesnio, na bet tiek to, vis tiek gan linksmas ^^
                                Šiaip duodu 8, tai čia būtų 4 :]

                                Spoileris:
                                extra serija su žiema man patiko labiausiai, noriu žiemos, kada pagaliau ji ateis?
                                Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2009-10-18, 10:25.
                                _____


                                In the future 15 people will be famous

                                Comment

                                Working...