Full Moon wo Sagashite 満月[フルムーン]をさがして Režisierius: Katou Toshiyuki Studija: Studio Deen Žanrai: Komedija, drama, muzika, romantika, shoujo, antgamtinis Transliacija: nuo 2002-04-06 iki 2003-03-29 Formatas: TV serijos Trukmė: 52 serijos po 25min AniDB reitingas: 8.37 MAL reitingas: 8.21 ANN reitingas: 8.25 YouTube resursai: OP1&2 || ED1 || ED2 || ED3 || ED4 Papildoma Info: Dvylikametė Kouyama Mitsuki yra talentinga mergaitė, turinti gražų balsą ir svajojanti vieną dieną išgarsėti. Deja, Mitsuki serga gerklų vėžiu todėl jai sunku dainuoti. Mitsuki gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom, kai vieną dieną jos namuose pasirodo du šinigamiai (mirties dievai) Takuto ir Meroko, kurie mergaitei praneša baisią žinią - jai liko gyventi tik vieneri metai. Todėl Mitsuki nusprendžia, kad nebegali daugiau laukti, ir turi kuo greičiau įgyvendinti savo svajonę. Takuto iš gailesčio paverčia Mitsuki visiškai sveika šešiolikmete, kad ji galėtų dainuoti. Mitsuki tikisi, kad jos dainos pasieks Ameriką, į kurią prieš 2 metus išvyko jos mylimasis Eichi Sakurai. Prieš išsiskirdami jie pažadėjo vienas kitam, kad padarys viską, jog išpildytų savo svajones... Nors shoujo anime šiaip jau nemėgstu, Full Moon man labai patiko. Piešimas gal ir nėra įspūdingas, bet man asmeniškai akių nebadė. Užtat muzikinis takelis tai super. Abudu opening'ai linksmi ir puikiai atspindi šviesiąją serialo pusę, o visi keturi ending'ai lyrinės j-pop dainos, kurios puikiai derinasi su liūdnomis serijomis ir gerai atspindi Mitsuki jausmus. Istorija ganėtinai liūdna ir tragiška, bet gan lėtai įsivažiuojanti. Todėl pirmoji pusė gali atrodyti nuobodi. Apibendrinimas: Nepaisant kai kurių minusų, tai puikus anime. Taigi, duodu 9/10. Siųstis: Torrent Aprašymą taisė: Perla |
Full Moon wo Sagashite
Collapse
X
-
Full Moon wo Sagashite
30556.67%17423.33%7316.67%520%013.33%1Žymos: Nieko -
-
man patiko. romantiniai man visada patiko o sis visai neblogas ir muzika geraCome ... Join the Dark Side ...
Comment
-
Vat labiausiai kas nepatiko šiame anime, tai pabaiga.. Nu nesamonė, man tokios nepaaiškinamos pabaigos nepatinka...
Bet pats anime vertas pagyrimų..Shiawase da...Comment
Comment