Kuroshitsuji

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Draconica

Na nežinau, drįsčiau ginčytis dėl shounen-ai žanro. Jei iškvaišusios mergiotės tokį ir mato, tai pasiūlyčiau gerą psichiatrinę ligoninę. Užuominų yra ir tik todėl, kas tos pačios iškvaišusios mergiotės galėtų fantazuoti po kaldra pasiėmusios agurką.
    Jei neieškai to žanro, tai ir nematai.
    Beto, čia kalbama apie anime, ne mangą.

Comment

• Hikari_
      Mental

• 2008 02 27
      • 981

Autorius Draconica
      Na nežinau, drįsčiau ginčytis dėl shounen-ai žanro. Jei iškvaišusios mergiotės tokį ir mato, tai pasiūlyčiau gerą psichiatrinę ligoninę. Užuominų yra ir tik todėl, kas tos pačios iškvaišusios mergiotės galėtų fantazuoti po kaldra pasiėmusios agurką.
      Jei neieškai to žanro, tai ir nematai.
      Beto, čia kalbama apie anime, ne mangą.
      Nuuu~ kam taip žiauriai pult? Man tas shounen-ai nei patinka, nei ką, bet net aš nebūdama kažkokia klykaujanti fanė čianai jį matau. Nėra tai akivaizdžiai pabrėžiama, bet tikra buvo kažkokių smulkmenu, kaip pavyzdžiui (seniai žiūrėjau tikslai negaliu atsimint), vienas parausta kitam prisilietus, arba ''paryškinama'' scena kur vienas kitą rengia, mauna kojines ttt. Buvo ten tokie dalykai, kurie jeigu vyktu realiai, tikrai į tuos veikėjus būtų žiūrima kreivai. Juolabiau, kaip minėjo, autorė norėjo iš viso daryti yoai tik vis dėl to apsigalvojo, tai kaip galima nepastebėt tų užuomazgų? Jau neminint pačio Sebastiano įtartinos tikrosios formos ir kitų visokių nesamonių. Man apskritai šitam anime tas shounen-ai nesižiūri ir galėtų apskritai jo nebūti, bet vis tiek tos užuomazgos tikrai yra.

Comment

Working...