Kuroshitsuji

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Esquisse

Toooks trumpas antrasis sezonas... Viską taip suspaudė... Tikėjaus bent 24 epų, na, oh well >.>
    Patiko Alois, net labai ^^ pats siužetas irgi nustebino, o pabaiga išvis awsum o_O
    5/5 žinoma. Vien 3 balai už tą sadistą ^^
    Taip, pirmyn, neikit mano nuomonę, dėl to bepročio... go for it

Comment

• Gecas
      Rock And Roll Child

• 2010 03 09
      • 137

Pirmas sezonas patiko, labai smagiai susižiūrėjo, vertinau aš jį 4/5, o vat antrą sezoną dropinau po dviejų ar trijų epų, manau be reikalo antrą sezoną kūrė.
      Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Na va, kaip nekeista, pirmas sezonas tai išties katastrofa pasirodė, verta 3/5, ir pagrinde už kai kuriuos žavius personažus + Anglija ir tos arbatėlės papirko mane. Kita vertus, ryžausi antrajam... ir ką pamanysit, nors pirmoji šio sezono pusė buvo pajuoktinesnė nei pirmojo sezono, tačiau į galą visai kabino ir galiausiai likau maloniai nustebinta. Nors pabaiga tokio 50/50, tiek pradžiugino, tiek ir nelabai ten man ji patiko, tačiau reziume, manau, išties verta 4/5 įvertinimo Jei taip toliau, gal ir visai laukčiau kokio trečio sezono ^.^

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Ruu
          Rimtas forumo narys

• 2010 07 07
          • 156

O iš kur antrą sezoną galima parsisiųst ar jis dar neišleistas?

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Rutarisa
            "The Artist"

• 2010 09 28
            • 28

O man labai smagus pasirode, kas nustebino kad visi veikejai kazkuom sudomino, paprastai taip nebuna man tokio laiko vilkinimo kaip ir nebuvo, kiekviena maza istorija susivalge ir kazkuom prisidejo prie berniuko istorijos. Kazkaip ir to gejiskumo labai neuzciuopiau, isskyrus raudonplauki mirties dieva

o jaigu butu buves mergaite tai butu tipiskas anime kur is paskos mergiote valkiojasi super herojus kai jinai nesugeba savim pasirupinti. O cia bent jau galiu ziuret is tos puses, kad aristokratas, ir ne vietoj nepirstels, ka kalbet apie velimasi i kova.

Comment

• RayYuka
              Paraamnestical

• 2009 11 02
              • 206

Pirmas sezonas nieko ypatingo, todėl labai nustebau, kad antras sulaukė nemažai susidomėjimo, tad pažiūrėjau ir... Užgimė fanatiški jausmai. xD
              O jei rimtai... Antras sezonas galbūt geresnis už 1. (susižiūrėjo gerai, bet paliko didelį lopą galvoje, nes istorija visai nesirišo ,nei su pirmu sezonu, nei taipp ... -.-)
              Tad pagrindinis pliusas humoras, animacija ir main veikėjai... pagrindinis minusas istorija...Pradžia linksma, o į galą nuotaika vis prastesnė. Matosi, kad ne pagal mangą ir kai , kurios nesąmonės visiškai sugadino nuotaiką...
              Kuroshitsuji I-II 4/5
              Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Augis24
                AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                • 767

Pažiūrėjau pirmą sezoną ir man patiko, net labai. Aišku, galbūt atrodė, kad buvo yaoi biški, bet vis tiek "kabliavo". Tik tas antrasis sezonas man nelabai patinko... Per daug fanserviso ir drop'inau po 1 ep. Nors gal ir peržiūrėsiu, kai daugiau noro tam bus.
                Man įdomiau būtų matyti kaip ten Ciel'ui buvo, galbūt netyčia viskas tęsiasi toliau...

Comment

• lialia
                  GD <3

• 2010 07 18
                  • 383

Žiūrėjau tik pirmą ir to nelabai sugebėjau pabaigt. Nelabai mane užkabino šitas anime, bet labai gražus piešimas. Nežinau kas pasidarė, nes dažniausiai patinka man tokie visokie monstrai ir pabaisos ir apskritai fantastikos kūriniai. Šitą žiūrėjau nes reikėjo truputį smurto man, bet čia jo daug neradau. Galiu pasakyt kad laiko tikrai neiššvaisčiau, bet nepatraukė mano dėmesio todėl droppinau. Galima šitą žiūrėt tik norint žavėtis gražiu piešimu ir tiek. Ta istorija irgi tokia šlubuojanti. (aš susipainiojau) Žodžiu nei nuvylė nei sužavėjo.
                  http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                  Max parašo aukštis 130

Comment

• CocoDark
                    Naujokas
                    • 2011 06 30
                    • 9

Pradejau ziureti nes patiko piesimas , pats anime idomus, veikejai irgi, 4/5, nes gale (II sezono neziurejau) pasidare kazkaip nuobodoka

Comment

• alucard
                      Narys
                      • 2011 05 10
                      • 70

Neseniai pradėjau žiūrėt,patiko ta pateikta gotika.Demono ir jo šeimininko tema yra nenauja,ja galima atrast ne tik anime filmuose bet ir literatūroj(pagrinde fentezy)ir kai kuriose filmuose tik dabar neatsimenu nei vieno bet,kažka panašaus buvau mates.Šiaip istorijos gijos priminė Betmeno,Bruce weyne jaunyste.Tėvai žuve tragiškom aplinkybėm,vaikinukas patyria psichologine trauma,visas milžiniškas palikimas atitenka jam,globa atitenka rumų liokajui kuris vaikinuka globoja ir saugo nuo priešų.O priešus šis demoniūkštis pašalina elegantiškai(patiko ta vieta kur sidabrinis servizas buvo panaudotas kaip šaltasis ginklas,taip ir norėjos sakyt head shot).Kadangi ši anime pradėjau žiūrėt nesianiai tai dar nežinau kokiu principu šis ''šeimos draugas''pateko į vaikigalio rankas,idomu bus sužinot.Čia aprašyme minėjo kad čia gėjiškai kai kas atrodo,bet mano manymu čia tik taip norėta pabrėžti aristokratiškuma o, ne todėl kad vyrukas višgaidis.Be to berniukai dažnai pasitaiko anime kad,kaip mergaitės atrodo.Atsimenat hellsing ultimate schrodinger personaža su katės ausim,ant jo daug kas gali apsigauti ir pamanyt kad tai mergaitė,bet pažiurėjus i personažo sarašus bus aiškiai parašyta CATBOY.
                      First it control your mind
                      Then it destroy your body

Comment

• Riko-chan
                        Naujokas
                        • 2011 07 20
                        • 11

Neseniai pražiūrėjau abu sezonus ir negaliu kaip man patiko šis anime . Tikrai duodu 5/5 ir svajoju apie 3 sezoną ... Tik nemanau kad toks bus .

Comment

• ForestTiger
                          Me cool!

• 2009 01 06
                          • 101

Neprilipo kažkaip, pora serijų pažiūrėjau ir visai neužkabino, na gal reikėtu dar patempt, gal sudomins...
                          Žiūrim į avatarą!

Comment

• Rainbow
                            Naujokas
                            • 2013 03 10
                            • 12

Labai sudomino anime, įpač įdomiai atrodo veikėjai. Pabaigsiu Berserk, ir žiūrėsiu Kuroshitsuji.

Comment

• gediminas1994
                              Naujokas
                              • 2012 07 23
                              • 16

nuostabus anime, įdomūs veikėjai, įdomi istorija ir puikus humoras. 5/5

Comment

• PGirl
                                Magician
                                • 2013 04 03
                                • 5

Labai patiko. Piešimas, muzikinis takelis (ypač Gazette`s daina Shiver ) labai tiko. Tamsi atmosfera, komedijos elementai (ypač Grell) neturiu prie ko prilyst. Istorija turėjo kelis minusus, bet nieko ypatingo prie ko turėčiau prikibti. Sebastian tapo idealaus liokajaus pavyzdys (ir kas tokio nenorėtu?). Žanras shounen ai. Ciel/Sebastian ideali pora. Ir ko stebėtis, kai originaliai istorija turėjo būti yaoi, bet autorei patarė nerašyt, jei, ji nori daugiau parduot (o gaila..)

Comment

Working...