Tikrai dėmesio vertas anime. Ypač patiko Ciel. Nors jis vaikas, bet elgiasi kaip suaugęs. Taip pat labai laukiu kito sezono. Tikiuosi, kad bus dar geresnis.
Kuroshitsuji
Collapse
X
-
Dievinu sita anime ir Sebastian toks... Tik man Grell isvaizda labai primena kazkokia merga is kito anime... nzn is kokio bet maciau paveiksliuku... neeeeeee tik ne kiti veikejai in Season 2... tikriausiai prisidesiu prie seses ir raudosiu kad nebebus Sebastian ir Ciel...
Comment
-
Fffffffu- katik mazdaug po pusmecio ar daugiau perziurejau sita anima... Pora paskutiniu seriju prablioviau (taip.taip,as verkiu per daug.). ;-;
sedejau susiraicius ant kedes su varvancia nosim ibesta i rankoves ir keiksnojau garsiai pasikuciodama visus kuriuos galejau (Sebastian,Ciel,Angela... zodziu visus,o veliau dar ir tuos,kurie visai isipainioje net nebuvo...).
Manau,cia vienas is geriausiu (jei ne PATS geriausias) animu,kuriuos tik man teko matyti.... 8D
tai va, taip mano pasisakymas ir baigiasi. ;D nelabai sauna i galva ka pasakyt,kai visa asarota DDDDD
(TAIP, AS VERKSNE, PRIPRASKIT!!!!) :,DManes nesutrikde jusu klausimas. As tiesiog nezinau, kaip jums geriau uzvozus...👍 1Comment
-
Nuostabus anime. Tokio tipo anime reikėtų daugiau.
Sebastian teisiog nuostabus~ Kaip ir Grell~http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Pirmo sezono neuzbaigiau žiūrėt, nu bet šitą tikrai užbaigsiu. Istorija labiau kabina, be to Alois man atrodo daug įdomesnis už Ciel.Spoileris:👍 1Comment
-
Na praziurejau pirmaji sezona ir ziuriu antraji ir vistiek ispudis nerealus. Aois man TOKS ZIAURUS bet kazkiek is fainas xDD Net nezinau kodel. Siaip megstamiausias veikejas man Sebastian. O del antrojo sezono op tai OMG!!! xDDD Buvau sokiruota kai isgirdau The Gazette ech dabar teliko laukti kitu seriju O.OComment
-
Anime pasižiūrėjau vos vieną kitą epizodą ir numečiau, užtat dabar skaitau "Kuroshitsuji" mangą. Nepalyginamai geriau už to paties pavadinimo animaciją. Komikso estetinei pusei neturiu jokių priekaištų - priešingai nei filmukui, kuris, man rodos, neišpildė mangos idėjos ir neišlaikė kokybiško, subtilaus stiliaus. Pagal turinį priskiričiau intelektualioms mangoms - intelektualumo įspūdį stiprina vykęs XIXa. Londono aplinkos pavaizdavimas ir istorinis bei kultūrinis kontekstas, išnašos su Anglijos istorijos faktų paaiškinimais ir pikantiškomi istorinėmis detalėmis, ne pati primityviausia kalbinė raiška - jau ko verta vien Sebastiano kalbos maniera (skaitau orignalo kalba). Taip pat mangą praturtina vietomis pateikti Ciel'o mėgstamiausių skanumynų receptai. Viso šio storijos užpildo bei išbaigto, vientiso pasakojamos istorijos stiliaus - nuo pat priešakinio iki galinio viršelio visur kokybė, kokybė, kokybė! - nė su žiburiu nerasi animėj. Animėms kurti apskritai geriau tinka visiškai siužetinės, o ne atmosferos ir veikėjų psichologinių portretų kaita pagrįstos mangos.Comment
-
Comment