Kuroshitsuji

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ru.
    Narys

• 2008 02 24
    • 67

ko jūs prie tų kablukų kimbat kai jis tokiąąąąąą šypseną turi!~ geez rimtai pagalvojus už tokį sielą parduot galėčiau.... tai vat. Anime begalo geras!!! visa ta Victorian laikų atmosfera ir pan buvo nereali. o beto man tas angelas/angelė su savo beprotybe buvo gan sexy (am I mad?) aišku Sebastijanas buvo pats geriausias anime prieskonis ir dar openingo daina žudanti be kalbų duodu 5/5 ir laukiu antro sezono!!!!!!!!!!!!!
    Spoileris:
    p.s. kai jis "tvarkė" tą vienuolę vos nenugriuvau nuo kėdės. Šito tikrai nesitikėjau galima trauma gaut ;DDDD

Comment

• Kisiuke
      Naujokas
      • 2010 01 03
      • 3

Kiek domejausi tikrai turetu buti cool anime,na bent jau del piesimo,tik viena beda
      kai tik ieskojau you tube niekai normaliai episodu neimanoma rasti,gal kasnors gali kokia nuoroda duoti? =<

Comment

• Cere
        !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
        • 547

Senaii ziurejau si anime ( nors ir kiek pamenu 2009 metu isleidimo?..) Turejau kazka nuveikti per pavasario paskutini menesi, tai is kazkur istraukiau si anime pradejau ziuret.. Bet, damn, as nemaneu kad man jis taip patiks ;oo Perziurinejau net kelis kartus (ne del to kad nieko nesupratau D, pati siuzetas ir piesimas )~ Turiu nuosava Sebastian figurele (kai kada ji mane gasdina, kai nakti netyciom paziuriu i PC puse, atrodo lyg NSO objektas )
        Emm girdejau antras sezonas bus? ;/ jei cia rimtaii (happy!!), parasykit i privata gal, kur galima butu daugiau apie taii suzinot. Aciu ^^ <3
        -.connection error

Comment

• Red_Elf
          pandų karai :D

• 2009 05 07
          • 1112

Iš esmės geras anime, bet tas nuolatinis siužeto suskystėjimas nervavo iki begalybės... žinoma, viską tempia Sebastianas, jam praktiškai nieko negaliu prikišt, vos ne tobulybė visame kame jaunoji Ciel sužadėtinė žiauriai kniso, jei mano duktė bus tokia... nudėsiu savo rankom pats Ciel gan nieko, primeta labai suaugusį, bet jis tik vaikas, tad kartais išstrūstantis tas vaikiškumas buvo laaabai kawaii su angelais privelta tokių nesamonių, kad sėdėjau išsižiojus...dėl pabaigos buvau persigandus, kad ją sugadins, bet ne, viskas tvarkoje o piešimas man tikrai patiko, chibi elementai beveik visada buvo vietoje, ir šiaip viskas gražu, ost taip pat neblogas

Comment

• Roochia
            猫ちゃん =^_^=
            • 2010 01 01
            • 9

Šitas anime mane jau nuo openingo sužavėjo ir dabar vienas mėgstamiausių. Graži tokia tamsi atmosfera ir bent mano skoniui tiesiog puikiai į ją įkišti bajeriukai. Gal galima sutikt kad siužetas nebuvo taip labai nuosekliai visą anime vystomas o ten maždaug kažką į pabaigą įdėjo bet bent jau man buvo per daug įdomu ir juokinga kad į tai atkreipčiau dėmesį. Sebastian tai papildė mano mylimiausių anime guys sąrašiuką Beje baisiai nusivyliau kad jo taip ir neparodė tam evil-mode Tenka vaizduotę įjungt
            P.S. O dar Grell
            P.P.S. bet buvo šiaip ir gana disturbing bet gal dar dvigubai juokingesnių bajerių pvz su tuo Ciel korsetu ir dar kažkiek traumavo Sebastian toj daržinėj ar kur ten nes tikėjausi kad bus taip pat kaip ir su tuo minėtu bajeriuku kad paaiškės kad čia nieko nėr tokio
            Paskutinis pakeitimas nuo Roochia; 2010-01-04, 15:54.

Comment

• Kisiuke
              Naujokas
              • 2010 01 03
              • 3

.:: Demesio ::.
              Geros naujienos Kurishitsuji gerbejams~
              Čia visiem tiek kurie dar nežino...nuo 2010m Sausio 30 ar 31 d. Japonija išleis Kuroshitsuji 2 sezona >w< yay~
              Dar aišku kokia svaite kol į intika ikel tai kaškur vasario 7 galesim megautis 2 sezonu~Laukiu nesulaukiu :3
              Asmeniskai ziauriai patiko sis anime ir tapo mano fav,nors nesu is tu kur labai ziuri anime ar pan. bet tikrai zinau kas man patinka~

ps~ w00t~ season 2 reikis kad Sebastian nepasieme Ciel sielos,kaskaip del rankos ar del kasko o-o''

Comment

• Integra
                wooooosh.

• 2008 12 31
                • 265

Autorius Kisiuke
                .:: Demesio ::.
                Geros naujienos Kurishitsuji gerbejams~
                Čia visiem tiek kurie dar nežino...nuo 2010m Sausio 30 ar 31 d. Japonija išleis Kuroshitsuji 2 sezona >w< yay~
                Dar aišku kokia svaite kol į intika ikel tai kaškur vasario 7 galesim megautis 2 sezonu~Laukiu nesulaukiu :3
                Asmeniskai ziauriai patiko sis anime ir tapo mano fav,nors nesu is tu kur labai ziuri anime ar pan. bet tikrai zinau kas man patinka~

ps~ w00t~ season 2 reikis kad Sebastian nepasieme Ciel sielos,kaskaip del rankos ar del kasko o-o''

Woooooooooooooooo.!!!!! Labai pralinksmino ši žinia. Nes kai baigės Kurishitsuji vos neapsiverkiau..;/
                Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• sesilily
                  NORIU vasaros labai labai

• 2009 10 17
                  • 92

Nereikalingas dalykas tas antras sezonas, apie ką ten kurs net nesuprantu, nebent suš*** visą istoriją..
                  http://www.filmai.in/uzeik-81379.html

Comment

• Hikari_
                    Mental

• 2008 02 27
                    • 981

Autorius sesilily
                    Nereikalingas dalykas tas antras sezonas, apie ką ten kurs net nesuprantu, nebent suš*** visą istoriją..
                    As irgi ta pati galvoju, kad sugadins visa istorija, bet kaip sio anime fanei labai knieti pamatyt kas bus toliau o ka zinai, gal ims ir padarys kazka dar geresnio

Comment

• Mordyz
                      CNN-TEAM

• 2009 04 13
                      • 138

Nebetęs jie šitos istorijos kiek supratau.. bent jau MAL parašyta, kad bus visai naujas šeimininkas ir liokajus...
                      CNN-team komanda ieško vertėjų, redaktorių ir įgarsintojų (nebūtinai anime). Susidomėjusieji kreipkitės:
                      arba užsukite čia

Comment

• Kisiuke
                        Naujokas
                        • 2010 01 03
                        • 3

Kuroshitsuji

Kai susimove kurejai -_- esme 31 d buvo tik ziurima kas igarsins veikejus -____-

O kas dar durniau kad sklinda gandai kad nebebus ciel ir sebastian -_- vienu zodziu,
                        bent jau asmeniskai man patiko Ciel ir Sebastian kaip pagrindiniai veikejai o dabar sumaste vietoj ju kitokius ikisti!
                        >.< Kaskoki kita demon kai koks advokatas su akiniais atrodo arba O vaikigalis vietoj ciel kaskoks princas -_-
                        Susimove! Neidomu visiskai bus o as taip laukiau season 2

ps~ Season 2 will begin showing on July,stinks huh?

Comment

• sagara sanosuke
                          forumo idiotas
                          • 2009 04 14
                          • 134

labai šaunus anime. ypač Sebastian patiko, toks labai įdomus veikėjas. Vienintelis dalykas kas mane nervino šitam anime tai Ciel sužadėtinė na pažiūrėsim kas bus iš antro sezono

Comment

• Yukari Murasaki
                            steamheart

• 2009 01 16
                            • 215

Aš tai mielai pažiūrėčiau ko naujo sugalvotų, pirma "arka" buvo gera, įdomu kas sekančioj bus ir kiek jų išvis bus.
                            Skaičiau MALe jog vadinsis Monoshitsuji, o ne Kuroshitsuji 2, ir bus apie naują šeimininką, o liokajaus vardas bus Faustas, kažin kodėl atskiru anime nepadarė.
                            Gaila kad į vasarą nustūmė.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Yukari Murasaki; 2010-02-26, 00:21.

Comment

• Mordyz
                              CNN-TEAM

• 2009 04 13
                              • 138

Musu saite nauja apklausa, susiejusi su Kuroshitsuji, butu idomu suzinoti jusu nuomone...
                              Paskutinis pakeitimas nuo Mordyz; 2010-02-24, 18:26.
                              CNN-team komanda ieško vertėjų, redaktorių ir įgarsintojų (nebūtinai anime). Susidomėjusieji kreipkitės:
                              arba užsukite čia

Comment

• Gecas
                                Rock And Roll Child

• 2010 03 09
                                • 137

labai fainas anime. Labai gražus piešimas, labai gerai perteikti veikėjų charakteriai. Labai patiko Sebastianas, buvo labai įdomu jį analizuot. Patiko Ciel, ir jo bandymas pavaizduoti suaugusi. Nepatiko Ciel sužadėtinė. Vertinu tvirtu 4\5. PS: gražus openingas, na tikiuosi jeigu bus antras sezonas , nebus sugadintas.
                                Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

Working...