Kuroshitsuji

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • bronzine
    music freak *

• 2009 04 12
    • 149

Autorius Winry
    Fainas anime, labai patiko, greit susižiūrėjo. Nieko neturiu prikišti Lauksiu antro sezono Nors neįsivaizduoju, ką iš tokios pabaigos dar galima išspausti...
    as tau viskuom pritariu ;DDDDD
    if life gives u lemons...
    then make a lemonade ;3

Comment

• Rege
      Narys
      • 2007 06 30
      • 61

aš irgi baisiausiai nustebau kai sužinojau, kad antras sezonas bus... neįsivaizduoju ką jau ten parodys?

Comment

• Vitkauskas
        Naujokas
        • 2009 03 14
        • 5

Truputi nesupratau: Code Geass + Hellsing + gėjiški prieskoniai.. Dėl Code Geass apsidžiaugiau, bet kaip suprasti gejiški prieskoniai?

Jei dėl kokios priežasties nepatinka mano parašas, prašau parašykit man asmeninę žinutę, jog galėčiau jį pataisyti.

Comment

• Arcueid
          Narys
          • 2009 07 03
          • 49

OMG. Čia tai mano meilė xD Kuroshitsuji valdo xD su savo trūkumais jis anyway valdo xDDD
          Gražus. Nekenksmingas. Gerai apmąstytas. Be to, įtraukė tų laikų Angliją, o man taip tai patinka... Siužetas įdomus. Gotikinė aplinka žavi. Taigi 5/5 ir vsio. NO COMENTS xD Sebastian

Comment

• CemyCemy
            Rimtas forumo narys

• 2009 06 25
            • 141

baigiau ta anime ka tik ziuret^^ labai patiko o ciel jau koks aina sau apie Sebastian is vis nekalbu uz toki ir as siela parduociau 5/5

Comment

• Yuki.
              Naujokas
              • 2009 02 07
              • 16

Kątik pažiūrėjau paskutinę serija.
              Pabaiga- aukščiau normos. Tiesiog dieviška.
              O tie angelai mane totaliai šokiravo. Dievaž.... Kažkokie bepročiai tipa primetantys gerus. ;D
              Laukiu antro sezono..... Iš gryno smalsumo, ką galima išpešt daugiau iš tokios pabaigos. Neįrėžiu.....
              Spoileris:
              O ta scena su sebastian ir vienuole. O.o omfsg.............. Tokia žiūriu ir mąstau ką te sebastian jai daro........ Nenorėjau pripažint akivaizdžios tiesos, todėl ėmiau fantazuoti apie įdarinėjamas vištas.... (naa... žinot, kaip tai daroma. ;D)
              Sebastian real forma su aukštakulniais? O.o Manau, kad jis liepė Ciel užsimerkti vien todėl, kad demoniška forma ne tai, kad kūniškai negraži, bet aplamai kažkas baisaus. ;D
              Dah..... O kas ten tai karalienei buvo? O.o jin am.... kaip čia gražiau išsireiškus (nesinori vartoti termino "pūvantis gyvas" ar kas panašaus. ;D) "suskystėjo" ar "suiro"? Wtf? taip ir nesupratau.... Ir dar- ta mergikė buvo fake karalienė? O.o Nes paskui kažkokia senikė pasirodė. Tipa tikroji.

Gėjiški prieskoniai man netrukdė. Praleisdavau pro akis.
              Spoileris:
              Žiauriai sudomino- kaip iš žmogaus atimama siela? Nes lūpos priartėjančios prie akies šitos paslapties neišduoda. O.o Ir keistas ciel prašymas- paimk ją taip skaudžiai, kaip tik gali. Na suprantama.... Vaikis nori prisiminti savo trumpo gyvenimo prieskonius, net kai bus tik siela. Dar plius suvalgyta. ;D

Ar man taip pasirodė, ar sebastian laaabai keistai šypsodavos? ;D
              Patiko ta dollzių dainūškė. ;D
              O 2 ed Lacrimosa apskritai Dievas. ;D
              Omg... Ir vėl prisiminiau tuos šokiruojančius angelus... Jie sužlugdė mano tykią sampratą apie pasaulį...
              Paskutinis pakeitimas nuo Yuki.; 2009-07-13, 04:37.

Comment

• AnimeFreak
                Stalker >.>
                • 2009 04 18
                • 92

Autorius nyuu[elfen lied]:***
                apie Sebastian is vis nekalbu uz toki ir as siela parduociau 5/5
                As irgi. Sebastiano sypsena ir akys, ir balsas.
                Yuki. : Ta karaliene buvo sujungta su savo vyru.;D Kaip ir Ciel tevai - susiuti kazkaip. Ir ta vyro dalis pradejo put, ir ji nenorejo atsinaujint, ir su juo issiskirt. O apie ta sena karaliene- ji buvo netikra, tik ana pakeite, o zmones nieko nezinojo apie tai, nes ana savo veido nerode.

Angelai ir mane baisiai sokiravo, jei antram sezone bus kasnors panasaus, rimtai pradesiu tiket, kad Demonai geresni. O ta serija su vienuole.. ,kaip Grell sake noreciau tos vienuoles varda i Death note irasyt. ;D Pabaiga nuostabi. 5/5 Laukiu antro sezono ir OVA. :]

Comment

• Arcueid
                  Narys
                  • 2009 07 03
                  • 49

Autorius Yuki.
                  Spoileris:
                  Sebastian real forma su aukštakulniais? O.o Manau, kad jis liepė Ciel užsimerkti vien todėl, kad demoniška forma ne tai, kad kūniškai negraži, bet aplamai kažkas baisaus. ;D

Ar man taip pasirodė, ar sebastian laaabai keistai šypsodavos? ;D
                  Patiko ta dollzių dainūškė. ;D
                  O 2 ed Lacrimosa apskritai Dievas. ;D
                  Omg... Ir vėl prisiminiau tuos šokiruojančius angelus... Jie sužlugdė mano tykią sampratą apie pasaulį...
                  Taigi. Man sakė, kad tai iš mangos, ir kad tai jos forma.
                  Spoileris:
                  Nežinau tiesos, bet noriu tikėti, kad jis toks demono formoje ;D Photobucket

Sebastianas tikrai keistai šypsodavosi, bet ar tai nepadaro jo DAR tobulesniu? ;D
                  Ir dėl dainų visiškai su tavimi sutinku.
                  Lacrimosa tikrai Dievas ;DD

Comment

• AnimeFreak
                    Stalker >.>
                    • 2009 04 18
                    • 92

Autorius Arcueid
                    Spoileris:

Sebastianas tikrai keistai šypsodavosi, bet ar tai nepadaro jo DAR tobulesniu? ;D
                    Aišku, šypsena daro jį tobulenį! FTW.Sebastianas tikroi formoi - demonė?xDD No waay. Nesinori tiketi. Dėkui už Foto.
                    Bet, kai jis ėjo tarp plunku jis buvo su tokia velniška barzdele,ne? Ar man vaidenos?
                    Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-07-18, 20:19.

Comment

• Melancholy~
                      Narys
                      • 2009 02 12
                      • 59

Autorius Arcueid
                      Spoileris:

Bet juk jis neturi krutines tai kaip gali buti merga... na tik kad batai su kablukais...

Comment

• Shary
                        woof.

• 2009 02 26
                        • 173

Autorius talismanas
                        . O kad ten to gėjiškumo nebuvo taip pat faktas.
                        Kad ir kaip norėtusi nepastebėt, buvo tų shonen-aiškų užuominų. Viena ryškiausių tikriausiai panseksualas Grell... Na, ir šiaip Kuroshitsuji mangaka yra hard yaoi mangų autorė (kai kurios jos yaoi istorijos yra absoliutūs Kuroshitsuji protėviai...) .

Anyway, bent jau man visa tai netrugdė, nes buvo įdomesnių dalykų, į kuriuos galėjai gilintis.

O tie garsūs Sebio batai su kablukais (bent jau mano nuomone...) tipiškas demono įvaizdis (lyg katik iš gay bar XD), Ryukas irgi su mini kablukais buvo .
                        Paskutinis pakeitimas nuo Shary; 2009-09-17, 22:54.

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Autorius Shary
                          O tie garsūs Sebio batai su kablukais (bent jau mano nuomone...) tipiškas demono įvaizdis (lyg katik iš gay bar XD), Ryukas irgi su mini kablukais buvo .
                          Tie batai slepia kanopas.

Comment

• Shary
                            woof.

• 2009 02 26
                            • 173

Eh, jaugeriau kanopos būtų buvę... Dabar Sebastianas susikūrė hard-gay įvaizdį...

Spoileris:
                            argi nepanašu... Kablų trūksta.

Jeigu ne tas epizodas, kur jis išreipino moteriškę, šitam anime duočiau shonen-ai žanrą XD... Neupratau, ar kurį laiką mangafoxe klaida buvo, ar nesusitarė modernai dėl šito:

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius Shary
                              Spoileris:
                              argi nepanašu... Kablų trūksta.

Jeigu ne tas epizodas, kur jis išreipino moteriškę, šitam anime duočiau shonen-ai žanrą XD... Neupratau, ar kurį laiką mangafoxe klaida buvo, ar nesusitarė modernai dėl šito:
                              Dėl žanrų anime resursai dažnai nesutaria todėl nesiparinu ir pats nusprendžiu.

Comment

• crimson_star
                                Naujokas
                                • 2009 10 07
                                • 4

Kaip laukiu antro sezono!!!
                                Pirmąjį su seserimi ryte surijom.xD Labai gražus piešimas(norėjos Ciel'ą nurengt ir aprėdus nusavint ;D,bet čia neesmė),op ir ed ten visai nieko,muzika jų neįpatinga,bet įdomus žiūralas,ypač patiko chibi Seby daily life xD

Ps.tie kablai mane gasdina.Ten merginų/moterų neperdaugiausiai,bet ir esamos užknisa,o dar norit pasakyti,kad pats pačiausias veikėjas moteris?!!!

Comment

Working...