Kuroshitsuji
Collapse
X
-
Comment
-
Čia turbūt tau vienai taip pasirodė. Šeip nemanau, kad jis apskritai turėjo lytį, bet pavidalo buvo vyriško.Comment
-
Spoileris:Nezinau ar as cia nepastabi ar ka, bet as nemaciau ten jokiu gejisku santykiu (nekreipiant demesio i Grell) o pabaiga kaip daugelis sako, nenuvyle. Jau maniau kad Sebastianas Cielo pasigailes, paliks gyvent, bet aciu dievui to nebuvo, nes sumautu visa pabaigaPaskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-04-24, 19:38.Comment
-
Kaip labai teisngai pastebėjo bithuthe ir hikari....:
kaip tik dėl to aš ir sakau kad sebastian buvo moteris (tikram savo pavidale), be to prieš atvirsdamas į savo original pavidalą jis prašė cielo užsimerkti, kad ciel nepamatytų tikrojo jo pavidalo......... TODĖL IR PADARYTA TOKIA LOGIŠKA IŠVADA. O kad ten to gėjiškumo nebuvo taip pat faktas.
Paskutinis pakeitimas nuo talismanas; 2009-04-27, 10:17.Comment
-
Kaip labai teisngai pastebėjo bithuthe ir hikari....:
kaip tik dėl to aš ir sakau kad sebastian buvo moteris (tikram savo pavidale), be to prieš atvirsdamas į savo original pavidalą jis prašė cielo užsimerkti, kad ciel nepamatytų tikrojo jo pavidalo......... TODĖL IR PADARYTA TOKIA LOGIŠKA IŠVADA. O kad ten to gėjiškumo nebuvo taip pat faktas.
👍 1Comment
-
Manau paprašė užsimerkti, kad nepamatytų baisaus veido arba šeip kad ne taip baisu mirti būtų kas yra daug logiškiau. Prieš sušaudant nusikaltėliams irgi akis užrišdavo, nes tai yra banalus humaniškumas. Aliuzijų į gėjiškumą čia yra ir tai faktas. To nepastebėti gali tik beviltiškas nauvuolis arba dar gyvenimo (anime) dar nesugadintas žmogus.Comment
-
Comment
-
Anime man labai patiko, man sąntykiai tarp Cielo ir Sebastiano pasirodė labai įdomūs...
Spoileris:Pirma atrodė kad Sebastianui tikrai patinka rūpintis Cielu, o pabaigoje ėmiau manyti kad jis viską tai darė kad padaryti Cielo sielą "skanesnę"?
Arba ta vieta kai Cielas krenta nuo tilto irgi keista: Sebastianas klausia "ar išsilaikysi suskaičiavęs iki 10", Cielas kybo, Seb. jau nukovos tą angelą, Cielas "valingai" pasileidžia. Seb. atrodo labai nustebęs/išsigandęs, tačiau manau tikrai būtu spėjęs jį išgelbėti... Sprendžiu, kad jis norėjo jo sielos, bet norėjo ir kad jis gyventų...
Dar gaila, kad nepaaiškinta situacija su karaliene...
Ką manot?Comment
-
killerbee sugadintas sugadintas..... bet dėl seb buvimo moterimi ... patarčiau pakartotinai permesti akimis paskutinę seriją... dėl gėjiškumo.... kadangi aš esu giliai įsitikinęs kad seb buvo moteris tai man gėjiškumo nebeliko nė lašo, nors faktas ir tai kad ir angelas ir seb galėjo keisti savo pavidalą kaip norėjo.... ir seb net mergą patvarkė.... kas tikrai ne gėjiška...
Kai ciel pasileido.... tai jis tik norėjo sebastianą palikti ant ledo be sielos..... paskutinės akimirkos gudrybė......
O karalienė sielvartaudama dėl mirusio vyro buvo sugundyta angelo pratęsti vyro gyvybę joje o po to palikta ant ledo....
Paskutinis pakeitimas nuo talismanas; 2009-04-27, 23:50.Comment
-
Spoileris:Sitas tai taip, bet Cielo tevas Tanakai pasake, kad karaliene nori atsikratyti ju seimos, bet kad jis to nesakytu Cielui, jis juk tai veliau perskaite Tanakos dienorastyje. Va sito dalyko nepaaiskino.Paskutinis pakeitimas nuo Eluned; 2009-04-28, 18:14.Comment
-
Ė jūs gal jau raminkitės. Bo jau tuoj nebereikės žiūrėt šito anime, viską bus galima perskaityt...gosh...Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.👍 1Comment
Comment