Kuroshitsuji

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • diablo987

atsiprasau turiu gan kvaila klausima: ka cia rekia spausti, kad galeciau atsisiusti si torenta?

Comment

• Bagy
      Bagy-san

• 2008 05 24
      • 289

Atsisiusti gali is Linkomanijos o ne is cia.

Comment

• Mahiko
        Its pain time

• 2009 04 12
        • 71

Vienintelis dalykas kuris man nepatiko tai turbut tas "Gejiskumo Prieskonis " .O seip viskas buvo not bad :> So i'll gief 5/5

Comment

• Rege
          Narys
          • 2007 06 30
          • 61

Neseniai baigiau žiūrėt anime ir nusprendžiau pasidalint dar šviežiais įspūdžiais
          Pirmiausia ką galima pridurti, tai, kad gal prieš metus žiūrėjau tokį gerą anime... o gal net vėliau
          Tikrai patiko ir pakankamai siužetas ir pagrindinė idėja gera. Patiko tokia sadness aplinka, kurią kartais praskaidrindavo kiti veikėjai šiek tiek humoro, kaip dažniausiai tokiuose animuose jie erzina, bet šiame kažkaip man įsiliejo į foną ir patikdavo į juos žiūrėt. Priminė šiek tiek detektyvą, nors aišku minusas, kad normaliai visko nepaaiškino gale, tačiau gerai pagalvojus visai to ir užteko
          Dažniausiai būna lengva išsirinkti patikusius personažus, bet dabar...visi gerai iliustruoti, žinoma, labiausiai įstrigo Sebastianas su Ceil`u, nors ir ta Grell visai nieko charakteris.
          Pabaiga buvo puiki, dėl to, kad tikėjaus šiek tiek kitokios
          ir tikrai nepastebėjau nieko gėjiško, jei ir buvo kažkiek žvilgsnių, tai ten paprasčiausias rūpinimąsis, jau pati žiūrėdama buvau išsigandus, kad kažkas gėjiško bus, bet NEBUVO

Spoileris:
          Tikrai patiko pabaiga, aš irgi, kaip kai kas čia minėjo jau galvojau gale kad Sebastianas ten sugalvos jo pasigailėt, ar kaip Gėtės "Fauste" įsikiš dievas ir ten neleis tos sielos pasijamt... bet tik žiūriu pabaigą ir negaliu patikėt...taip ramiai tyliai viskas hmm..
          ir buvau šokiruota toj scenoj, kai Sebastianas ten tą vienuolę, taip ir galvoju WTF? toks lyg ne į temą intarpas buvo...

geras animas...nors visad toks liūdesys apima, kai tokį įdomų baigiu žiūrėt...nebėr serijų...

Comment

• Koori
            Sic faciunt omnes

• 2008 06 05
            • 64

Autorius Killerbee
            Nors čia tik mano nuomonė, bet serialas būtų daug geresnis jei Ciel'as būtų mergaitė.
            Butu blogesnis. Nes tada ji visi is karto lygintu su Hellsing
            Sebastianas su vienuole padarė tai apie ką aš ir pagalvojau?^^
            Ir ne tik (mangoje vienuoles dar net nebuvo)

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius Koori
              Butu blogesnis. Nes tada ji visi is karto lygintu su Hellsing
              Jį ir dabar lygina. Šiuo atžvilgiu berniukas ar mergaitė - nėra didelio skirtumo.

Comment

• Eluned
                Insanity is all around us
                • 2008 10 11
                • 15

Ką tik pastebėjau kad prie "panašūs anime" yra Code Geass Tai kokių jūs panašumų radot?

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius Eluned
                  Ką tik pastebėjau kad prie "panašūs anime" yra Code Geass Tai kokių jūs panašumų radot?
                  Nebūtina į mane kreiptis taip pagarbiai. O panašumas yra jei žiūrėti plačiau, o ne tik prieš savo nosį.

Comment

• Koori
                    Sic faciunt omnes

• 2008 06 05
                    • 64

Autorius Killerbee
                    Jį ir dabar lygina. Šiuo atžvilgiu berniukas ar mergaitė - nėra didelio skirtumo.
                    Yra Butu mergaite - automatiskai pavirstu Hellsing klonu. Va toks nedidelis, bet esminis skirtumas

Beje, del serialo gejiskumo - daznas reiskinys (netgi, sakyciau, taisykle), kai autorius - moteris(jauna, prie to pacio ) Bet, aisku, tai pastebi tik vyrai
                    Reikejo Sebiastiana padaryti demonE, serialas nuo to butu tik isloses.

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Koori
                      Reikejo Sebiastiana padaryti demonE, serialas nuo to butu tik isloses.
                      O, net nepagalvojau apie šitą variantą. Idealus.

Comment

• Rege
                        Narys
                        • 2007 06 30
                        • 61

Tikrai gal būtų buvę geriau, jei Sebastianas būtų demonė... bet ir taip suėjo

Comment

• V-chan
                          nyoro~n
                          • 2009 04 30
                          • 16

visai nieko anime, bet nuo vidurio norejos ziuret vis maziau, tai galiausiai pabaigiau ziuret su viltimi i gera pabaiga pabaiga, tai nieko, bet kazkaip gaila Sebastiano rankos (paprastai pagr. herojai retai praranda galunes arba jos greit atauga), negana to, kad jam dar ir Ciel'a reikejo nesti ir irkluoti... ir ar man pasivaideno ar nukirsta Sebastiano rankove ataugo?
                          beje puikus charakteriai! Kurie reikia - isryskinti, kurie reikia - nublankinti, bet visi klasikiniai ir kartu orginalus

Comment

• Hikari_
                            Mental

• 2008 02 27
                            • 981

Autorius V-chan
                            visai nieko anime, bet nuo vidurio norejos ziuret vis maziau, tai galiausiai pabaigiau ziuret su viltimi i gera pabaiga pabaiga, tai nieko, bet kazkaip gaila Sebastiano rankos (paprastai pagr. herojai retai praranda galunes arba jos greit atauga), negana to, kad jam dar ir Ciel'a reikejo nesti ir irkluoti... ir ar man pasivaideno ar nukirsta Sebastiano rankove ataugo?
                            beje puikus charakteriai! Kurie reikia - isryskinti, kurie reikia - nublankinti, bet visi klasikiniai ir kartu orginalus
                            jo, del Sebastijano rankos ir as pritariu.. juk jis demonas ne zmogus, turetu pas ji ranka ataugt

Comment

• Mealxnea
                              Narys
                              • 2009 06 16
                              • 33

Grr;]]anime fainas,nenuvyle sawo pabaiga
                              sigpicDon't be mad because of that..

Comment

• Winry
                                Narys
                                • 2009 03 17
                                • 78

Fainas anime, labai patiko, greit susižiūrėjo. Nieko neturiu prikišti Lauksiu antro sezono Nors neįsivaizduoju, ką iš tokios pabaigos dar galima išspausti...

Comment

Working...