be jokios abejones geriausias anime koky teko matyti !! visko jame uztenka, kadangi esu repo fanas tai mane nurove serijos kai kurios DD piesimas originalus (atsiprasau jeigu jis kam atrodo netoks ir jei yra standartai ar dar kokie ten zanrai ir jis jum atrodo lievas) prarastos kartais proporcijos bet tas man ir patinka :]] siuzetas - paprastas ir tuo paciu nuostabus. kiekviena serija prasideda didleiu noru pasisotinti :] personazai (charai ar kaip jus ten sakot) gyvi ir unikalus. kiekvienas skirtingas ir savotiskas krc mano subjektyve nuomone anime is the best for me :]] one of the best is tikruju :]
Samurai Champloo
Collapse
X
-
nu tikrai ne i pievas. kad ir ta serija apie ta zmogena bjauru kuris numire laimingas nes nebera vienas arba ta pati serija kai Jinas gelbejo savo motery. ir rimtu ten yra tad prasom nestumti :]]]sigpicComment
-
puikus anime,puikus definitelly 5 puikios kovos - greitos,judrios,kruvinos, kazkas skundesi del muzikos - i ja nekreipiu demesio visuose anime,todel ir siame netrugde.Ziauriai juokingi charai, ypac Mugen'as gaila kad siuzetas vangokas,bet kovos atpirko viska ^^SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
ka dar galiu pridurti, pamenu kai jy ziurejau, o tai buvo lygiai pries metus, beje greitu metu zadu vel jy ziureti, man nepatiko tai, jog kai prasidedavo rimtumas greitai ateidavo epas visiskai linksmas ir dazniausiai ne i tema su tuo rimtumu kaip ten pavyzdziui beisbolo rungtynes ar grafiti paisymas ant sienu. kad ir kaip bebutu. pamenu samurajai man buvo visiskai neidomu o dabar isvydes samuraju kur nors prisimenu repa :]sigpicComment
-
del jame esancio hiphopo, tai as jo neisivaizduoju su kitokia muzika. jei tau repas nepriot tai samurai champloo ir isdesi i suns dienas. o kas nors pastebejot, kad pirmoje serijoje ant samuraju ten kazkuriu nugaru yra toks lyg logo primenantis adidas zenkla :]sigpicComment
-
pas mane shita TV vienoj lentynoj su Cowboy Bebop. nors daugelis su manim nesutinka, ash matau labai daug panashumu (daugiau nei pieshimo stiliu ir rezhisieriaus pavarde titruose). labai informatyvus - didelis pliusas. OST labai gerai parinktas ir su paveiksliuku zhiurisi labai saldzhiai, bet deja be vaizdo OST'o klausytis beveik neymanoma yshskyrus opening theme "battlecry". labai nuobodzhios kompozicijos kur kartojasi tas pats samplas ~5ias minutes. gaila. chia Cowboy Bebop ryzhkiai pranashesnis, bet - tai juk Yoko Kanno ^__^http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)Comment
-
Tikrai neblogas anime . Patiko tai , kad jo stilius tox neeilinis ( samurai , repas ir grafiti , tikrai idomus misinys ... ) . O apie pati siuzeta ... nelabai patiko , ta istorija , nelygi stiliui ( idomiai cia mastau ) , kitaip tariant nieko ipatinga , taciau kaikurios istorijos , kurios neiejo i main story line buvo tikrai neprastos , ypac ta su beisbolu , geriausia serija per visa anime . Ta serija , kur su grafiti ... nepykit , bet mano manymu , cia buvo persistengta ... Ir galiausiai soundtrack ... tikrai neblogas , antras ( tiksliai nebepamenu ) ending'as buvo labai geras , playlist'e dar ilgai sedes . Apibendrinimas : jei patiktu repas , ir story line , tai be abejones duociau 10/5 , taciau mano atveju tik 4/5 .sigpicComment
-
Gerai sumanyta įpusti šių laikų dvasios į japonijos laikus, gaunasi geras combo ^_^ dar niekur nematytas. Labai juokingas anime, kur humoras yra situacijose, o ne tai kaip kitose animese kai koks bernas ieina ir pamato mergina kuri rengiasi pusnuoge ir gauna i galva.. pft tokie jau atsibodę, todėl man šis anime patiko, nes čia kitoksai humoras.Watashi wa namewa Kashim. Juuroku sai desu. Hajimemashite.
Comment
-
linksmas, nuotaikingas ir spalvingas anime serialas. čia daug jumoro, ironijos ir net parodijos elementų. puikus piešimas (išlaikant visas "Cowboy Bebop" tradicijas). gerai perteikti pagrindinių personažų charakteriai. ...ir muzika - ji man nelabai patiko, bet vertinant, kad tai viso labo pramoginis-"pašaipinis" anime, tai į ją per daug nesigilinau; paprasčiausiai visus open'ingus ir end'ingus prasukdavau.
tai anime, kurį žiūrėdamas gali smagiai praleisti laiką per daug neapkraudamas savęs visokiais 'analizais'. prie gerų, skanių užkandžių ir gėrimų (nealkoholinių!) pats tas.. (tai vienintelis kol kas anime, per kurį nuolat kažkodėl norėdavau valgyti daug daug saldainių..)
P.s.: stiprus '4'.Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2008-03-02, 17:58.Comment
Comment