Zmones imeskit kas pora picu ar siaip nuorodu i paveikslelius, nes labai noriu pamatyti kas cia per vienas... Samurai Dai Ski...
Samurai Champloo
Collapse
X
-
-
Parsisiunti emule, instaliuoji, nuspaudi connect, tada search skiltyje irasai ko tau reikia, suo atveju samurai champloo soundtrack arba ost, tada tau ismeta lista is kurio issirenki failus kuriu tau reik ir juos downloadini ... Thats itComment
-
-
-
3/5 nes, kiek pamenu, labai uzveike pagrindinio siuzeto tempimas ir epai i pievas. siaip piesimas labai jega, muzika taip pat, vienas is originalesniu anime, ypac turint omeny, kaip graziai siuolaikiniai dalykai buvo suderinti su tu laiku Japonija. labiausiai patike epai su grafitty paisymu ir padegta gandzos pievaNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
3/5 nes, kiek pamenu, labai uzveike pagrindinio siuzeto tempimas ir epai i pievas. siaip piesimas labai jega, muzika taip pat, vienas is originalesniu anime, ypac turint omeny, kaip graziai siuolaikiniai dalykai buvo suderinti su tu laiku Japonija. labiausiai patike epai su grafitty paisymu ir padegta gandzos pievaComment
-
tai va, kad tada jo galejo ir nedaryt visai, o cia padare, sugalvojo tiksla ir tt, ir taip guma buvo tempiama iki jo, kad norejos gerai keiktis. beje, pamirsau paminet, fantastiskos kovos buvo! taip meistriskai veiksmai pavaizduoti, o ne kaip kitur: kardo fragmentas, akies fragmentas, kircio fragmentas ir pabaigaNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
tai va, kad tada jo galejo ir nedaryt visai, o cia padare, sugalvojo tiksla ir tt, ir taip guma buvo tempiama iki jo, kad norejos gerai keiktis. beje, pamirsau paminet, fantastiskos kovos buvo! taip meistriskai veiksmai pavaizduoti, o ne kaip kitur: kardo fragmentas, akies fragmentas, kircio fragmentas ir pabaigaComment
-
O man tas hiphopas visas labai i tema pasirode ^ ^ Ko jau ko, o originalumo netruko jam. Nors istorija nera labai itraukianti, bet muzika mane itrauke xD o as tikrai nesu tokios megeja.. Keli epai buvo tikrai geri (tiesa, keli ir i lankas xD). Pabaiga kiek niuri.. (as aisku vel kazkokios romantikos tikejaus..) Bet siaip 4 nusipelne mano nuomone ^ ^Comment
-
siaip pagrindine ideja, jog Fuu iesko samurajaus, kuris kvepia saulegrazom, o anie du ja saugo siose paieskose man visiskai dzin butu buve, jei tai tebutu kelione is a i z, bet uzveike tai, kad 50% apie ta samuraju visai pamirsta buvo...o as taip norejau pagaliau suzinot kas jis ir kox jo rysys su FuuNeziuriu anime su LT subais.Comment
-
siaip pagrindine ideja, jog Fuu iesko samurajaus, kuris kvepia saulegrazom, o anie du ja saugo siose paieskose man visiskai dzin butu buve, jei tai tebutu kelione is a i z, bet uzveike tai, kad 50% apie ta samuraju visai pamirsta buvo...o as taip norejau pagaliau suzinot kas jis ir kox jo rysys su FuuComment
-
Noretusi samurai champloo pratesimo.... Gal kas zinot ka nors ar planuojama isleist dar daliu???Comment
Comment