Saunus, idomus ir linksmas. Na o muzika man netgi patiko.
Samurai Champloo
Collapse
X
-
Mmm, labai isskirtinis, savo stiliumi labai daug kuo primine Cowboy Bebop, kur pastarajame groja tarpgalaktinis Bebop'as, o cia - Japonijoj hip-hopas Sakyciau muzika imponuoja labai i tema, o vietomis ir juokinga buna (kas isivaizduotu 19a. Japonijoj zmogelius, grojancius beatbox'a?)Comment
-
na ka galiu pasakyt..ta galiu anime tikrai orginalus..na galiu sakyt,kad patiko jis man kazkuo..net nznauComment
-
Vienas geriausiu kada nors mano matytu anime. Kure tas pats zmogus kuris sukure bebopa gal todel jis ir yra toks ispudingas. Hip hopas man visai nepatinka, bet cia ir yra sio anime arkliukas, suliejamos dvi visiskai priesingos kulturos ir gaunama tiesiog ispudinga, juokinga ir dinamiska sinteze. Visame anime gausu simboliu ir prasmes, o vakarietiskos siuolaikines hip hopo kulturos iliejimas i samuraju pasauli tiesiog sukuria savotiska ironija ir dinamika.Anime heroja visi unikalus, jausmingi ir labai gerai atskleidziami serialio tekmeje. Si anime isvis galeciau vadinti vienu is nedaugelio sedevru, kuriu iseina tik vienetai ir kurie palieka tikrai kazka ypatinga. Shinichiro Watanabe tikrai sukure dar viena galinga anime turinti savo "stiliu"O daba pasigailėsi!!!Comment
-
5 balai . Labai originalus ir juokingas anime . Is kitu anime sis epas tikrai issiskiria tiek savo "funky" stiliumi tiek "hip-hop" soundtracku . Graffity, beatbox, kapoeira... Atrodytu gan keistai tokiam laikotarpy , taciau viskas puikiai isipaiso ir sukuria gana "wacky" atmosfera. Del muzikos neturiu jokiu priekaistu, nes viskas puikiai dera, tad ant soundtracko galit nevaryt ...Comment
Comment