Samurai Champloo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Viktoras
    Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
    • 190

Visiskas sedevras. Kitaip ir negaliu vertinti!

Visko cia yra lygiai tiek, kiek ir reikia. Labai paminetinas piesimas - visi veikejai kazkiek "sleivu - kreivu" "snukiu", bet del to jie ir atrodo tokie gyvi, zmogiski ir tikroviski!!! Muzika manes "neuzvede", bet tikrai labai grazi ir tinkama. O jau tie peizazai... tos banguojancios juros, osiantys miskai ir t.t. ...

Labai gerai suregztas scenarijus - pabaigoje jau buvau tikras, kad jie visi mirs... taciau ta pabaiga, kaip viskas baigesi... ji man labai prie sirdies!

Vienas is paciu geriausiu anime EVER!!!

Comment

• dattebayo
      random fangirl syndrome

• 2007 11 18
      • 207

Labai patiko. Niekada nemaniau kad man patiks anime apie samurajus. Gera muzika, savotiskas nupaisymas, nuostabus veikejai. Paprasta ir kiek banali istorija, o ja pasakoja visai nebanaliai. Kiekvienas ep'as pilnas veiksmo, kuris labai graziai ziurisi. Vienintelis dalykas kuris nuvyle buvo pabaiga. Tikejaus bent jau apsiverkti, ar pasijuokti, o baiges visai neutralioj nuotaikoj. Jin ir Mugen tikri perliukai. 23 ep'as tikriausiai geriausias matytas dalykas per visa anime ziurejimo istorija. PrisiLOLinau iki nuvirtimo. Dar vienas is geriausiu vaizdeliu buvo Jin apsirenges geisha rimtu veidu grojantis tuo geishu instrumentu... vienu zodziu, ziurekit ir megaukites.
      5/5

Comment

• Sloth
        [SrX]

• 2007 09 14
        • 277

Visa laika, kai ziurejau, galvojau, kad statysiu ji salia gungrave, trigun, wolf rain ir pan anime, zdz vertu 8. Bet siandien, damuses likusius 6 epus, apsigalvojau, ir tikrai negailedamas daviau 10/10. Soundtrackas labai geras, nors ir neklausau hip-hop , to siuolaikinio gyvenimo elementu permetimai i senove irgi labai idomei ziurejosi, ir pagyvino anime. Apskritai japonu humoro nelabai megstu, bet sitam anime visi komiski elementai labai vietose, skoningai. Episode apie baseball'a tai zvengiau belenkaip, gerai, kad namuose nieko nebuvo... Endingas taipogi tobulas tokiam anime, neperdaug prisaldinta, bet ir nera visiska tragedija. Overall, geriausias samurai anime

Comment

• AhouKarasu
          Ikimasho~
          • 2008 10 30
          • 62

Pats anime labai įdomus, net ir muzika... Galima sakyt taip, kad čia pirmas anime, kuriame dainos fainas ; }

Ten per kazkuria ep ar 7 ar 8, tai ten gera repa rove xDD labai uzveda xDD
          Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-25, 15:43.
          Shiawase da...

Comment

• Zenitas
            Naujokas
            • 2008 12 30
            • 9

Siuzetas paprastas, bet gerai ispildytas. Visi personazai (ne vien tik pagrindinai) skirtingi, visi idomus, savotiski ir kai tokias tris priesingybes suvedi i viena vieta gali visada laukt netiketumu... Netruko veiksmo ir humoro. Muzika man ne kiek netrukde, netgi atvirsciai - suteike animui spalvingumo, isskirtinumo, papilde toki priesimo stiliu. Zodziu puikus anime apie samurajus. Smagaus ziurejimo kas dar nematet

Comment

• Monstriuke
              Clumsy
              • 2009 02 02
              • 39

Nuostabiausias anime kuri kada nors maciau, nuostabi muzika, veiksmas, patiko tas keliavimas kad jie visada alkani, patiko ir juokigumu, ir labai veikejai nuostabus zodziu pat nuostabiausias anime. Beja ir piesimas man labai patiko

Comment

• bithuthe
                Last Frame Studio

• 2003 11 14
                • 399

Vienas iš mano mėgstamiausių anime, kurį buvo verta pažiūrėt net 4 kartus. ....pažiūrėsiu kada nors ir 5-ąjį kartą.

Comment

• Sharp_katana
                  Stebėtoja

• 2007 02 28
                  • 147

Anime pradžioj buvo pasakyta, kad tai nėra tiksli Japonijos istorija, tad nesistebėkit, kad čia visko galima rast
                  Samurai Champloo man patiko. Ir net labai. Pirma: sukuriama tokia gera atmosfera jį žiūrint, dar tie bajeriai Labiausiai aptiko 8 epizodas (kas jame - nespoilinsiu ). Fu, Jin, Mugen tokie individualūs personažai, tačiau gerai ,,sulimpa". Bendras vaizdas geras. Taigi, nenusivyliau, o norintiems smagiai pasijuokti, jį tikrai rekomenduoju. Tai tiek

Comment

• TheCoolMaker
                    UVERworld

• 2008 02 10
                    • 142

Na juoktis, tai nesijuokiau kiek pamenu per jį visai šeip laiko praleidimui neblogas, lyg ir niekas neerzina, tik va kad ta istorija jau tokia, intrigas nėr susižiūrėjo kažko su nemaža pertrauka
                    4/5

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• madaralt
                      Rimtas forumo narys
                      • 2009 02 28
                      • 112

vienas is geriausiu matytu anime
                      sigpic

Comment

• Reshef
                        Bitter sweet

• 2008 10 03
                        • 307

Visai patiko, hip-hop muzika ausu neerzino ir kartu su anime, mano nuomone, derejo. Be to, Mugeno kovos stilius patiko, Copoeira with sword ^^

Comment

• DreamT
                          Narys
                          • 2009 02 27
                          • 57

Dar vienas puikus mano matytas kurinys. Kovos vaizdingos, įspudingos, kiekvienoj serijoj komedijos tikrai netrūko, veikėjai visi savotiškai įdomūs. OP labai patiko, soundrackas-hiphopas šiaip jo nemėgstu bet bežiūrint gerai susiderino. Kartais seilė varvėdavo kai nepavalgęs žiūri į ten pateikiamus valgius. Rimto siužeto nebuvo, bet čia juk nėta rimtas anime. Beto patiko jog japonijos praeitis, senovė taip sakant susiejama su šiais laikais(hip-hopas, grafitti).

Comment

• palanga07
                            mugen.. it means infinite
                            • 2009 07 04
                            • 14

matosi Watanabes darbas.. man pasirode panasus i cowboy bepob, del istorijos pateikimo budo, muzikos vietos anime epuose, veikeju skaiciaus.. siaip patikes anime 4/5
                            http://failutalpykla.lt/getfile.php?...=prasminga.pps

Comment

• tsuki_hana

Myliu. Sitas anime mano topuose

Comment

• Zx-Shade
                                digital existence

• 2009 03 14
                                • 725

Na animas, visai patiko... Kovos vertos demesio taip pat ir siuzetas patiko bet vistiek kaz ko truko, ivertinciau 4/5

Comment

Working...