neblogas, be ir nepergeras man jis toks paprastas animas, kuri galima paziuret tada, kai nori kiek issikraut ir atsipalaiduot nelabai noreciau cia ji smulkiau aptart- viskas jau issakyta
Samurai Champloo
Collapse
X
-
sitas anime man paliko dideli ispudi, butent del to, kad buvo kitoks samurai tipo anime. kuriam daugiau be sito ir afro samurai buvo taip sugretinamos siuolaikines kulturos su ano meto. beto, buvo pora epu, kurie buvo tikrai meistriskai nupiesti ir tiesiog juos gali ziureti vel ir vel. o kovu scenos, jau vien jos demesi prikaustydavo! daviau penkis net negalvodamas, super!Comment
-
vakar užbaigiau šio anime peržiūrą.
tikrai neblogas darbas, labai sužavėjo netikėtas beatbox panaudojimas tokio žanro anime
Mugen kovos technika kažkuo primena breakdance, savotiškas aspektas Tokugawos eroje
Apibendrinant siužetas(galbūt nėra labai stiprus, bet kad pakankamai geras nepaneigsim) , ep skaičius, garso takelis, veikėjų išvystymas yra geri.kaip tik tai ko man asmeniškai norėjosi.
iš mano pusės dar bonus taškai vien už tai , kad samurajų gyvenimas parodytas kažkiek kitu, nauju kampu. 5/5Paskutinis pakeitimas nuo Kurotani; 2008-04-27, 11:23.Comment
-
katik baigiau žiurėt 5/5 vienas gražiausiu ir maloniausu žiureti anime. Mano vienas iš stimulu kodėl aš apskritai žiuriu anime ir kodėl man tai patinka
muzikos tokios nemegsu bet vis tiek prie šito kaškaip pritiko. Siužetas nenuobodus. veiksmas ir kovos tiesiog meno kurinys . Ak... kodel nesukurė dar kokiu poros sezonu
NAUJOKO NUOMONĖComment
-
Na ką čia ir pasakyt,pačios paskutinės serijos ir buvo idomiausios man kai jie kovėsi,kaip norėjau,kad Jin su Mugen numirtų,nes tą tragedija žymiai pagerintų bendrą įspūdį anime.Apie pačias besitęsiančias serijas su kaskart nauja istorija irgi nepagailėsiu gerų žodžių.Jos pastoviai buvo įdomios,kiekvienoje serijoje netruko geru komedijos elementų ir visad išsiskyrė vis tuo pačiu bruožu:visalaik įvykdavo kažkokie atsitiktinumai ir sutapimai(kartais tai pasirodydavo labai efektingai ).Kaip jau rašiau vienoi gijoj prieš tai,šio anime vienas iš pagrindinių veikėjų Mugen tapo mano vienų iš labiausiai mėgiamų cherojų liste.Man patinka jo vulgarumas ir bele koks požiūris į gyvenimą.Spoileris:Dar pabaiga patiko,jautėsi šiokia tokia ironija,po 1 didelės kelionės visi išsibarstė į skirtingas pasaulio puses .Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-25, 22:25.👍 1Comment
-
Puikus anime su geromis komedijos bei kovu scenomis,ispudi palieka ir itampa yra,tai geriausias anime koki maciau per pastaraja savaite.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Tai tos serijos buvo padarytos atpasakojant istoriją,pavyzdžiui kada pirmą kartą Japonijoje atsirado beisbolo sporto šaka arba "graffiti" menas.Jos gal tau ir pasirodė neidomios,bet jas teks pripažint originaliomis ir su mintimi.O jei pagalvojant kiek komedijos juose galima išvyst,tai kartų atsižvelgiant į viską jų negalima pavadint neįdomiomis.Be to geriau jau už tokį banalumą kaip išguldyt visą gaują "Jakudza" mulkių,išgelbėt merginą ir toliau test kelionė.Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-02-03, 22:20.Comment
-
vienos is idomiausiu seriju...Ziuriu Samurai Champloo visas serijas jau 3 karta ir nerandu prie ko prikipti...
!!! Ninirvuok !!!Comment
-
Keistas anime. . . Einam ieskoti samurajaus kuris kwepia gejiskai Nezinau maciau pirma serija tik . . .Manau reik paziuret wisa. . .nors ziureti netraukia . ..Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
5/5 be zodziu xDD luzau iuredamas kai kurias serijas siaip istorija pati atrodo girdeta ir panasiai bet anime uzkabinantis ir idomus xD hip hop ten mazdaug paisosi i anime pateikima tai netrugde xD labiausiai aisku isimine ta serija kur lose beisbola nerealu xDthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
man asmenishkai dar dbr shis anime yra vienas geriausiu. paitko muzika,pieshimas,istorija,NET VEIKEJAI PATIKO.all in all vertinchiau 10/10, bet manau kad niekad gyvenime antra karta nezhiurechiau, nes butu neidomu.labiausiai patiko kai mugen susidure su mirtim;D tas visas dalykas~aahh!Comment
Comment