Skip Beat!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Neraa
    Ignore me.
    • 2010 05 01
    • 3

Man , kaip kaimo vaikui, tik prieš kokią savaitę dašuto, kad yra skip beat'o anime'as.xD Šiaip, kadangi buvau surijus mangą, na kiek jos angliškai tėra, nieko naujo nepamačiau. Bet smagu buvo dar labiau nei skaitant.D
    Ir šiaip, kam tiek ant tos pabaigos užsišikt. Suprantu ne visiems priimtina tą mangą skaityt, tad gal nelabai ir priimat tokią pabaigą. Bet viskas čia ok. Tai tik įrodo, kad antras sezonas anksčiau ar vėliau tikrai bus!;DD
    Hii!

Comment

• ewlds
      hard to understand
      • 2009 02 14
      • 120

Viena is geriausiu komediju kokia esu mates. Bet.. norisi dar. Gaila, bet manau kito sezono nebus, kaip dazniausiai nutinka.

Galvojau vertinti ketvertu uz istorijos nebaigtuma, bet geriau pagalvojes daviau 5/5.
      ^_^

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius ewlds
        Viena is geriausiu komediju kokia esu mates. Bet.. norisi dar. Gaila, bet manau kito sezono nebus, kaip dazniausiai nutinka.

Galvojau vertinti ketvertu uz istorijos nebaigtuma, bet geriau pagalvojes daviau 5/5.
        Ta prasme nebus? Rudenį prasideda.

Comment

• ewlds
          hard to understand
          • 2009 02 14
          • 120

Autorius Killerbee
          Ta prasme nebus? Rudenį prasideda.
          Butu idomu koki linka isvysti patvirtinancia sia naujiena
          ^_^

Comment

• amidau
            ☣☠☣

• 2007 04 25
            • 1384

Autorius ewlds
            Butu idomu koki linka isvysti patvirtinancia sia naujiena
            Prašom --> http://www.animezona.net/forum/showt...ight=skip+beat

Comment

• Lorilei
              Naujokas
              • 2010 07 09
              • 27

Nerialiai patiko atsimenu po anime manga skaiciau iki kokiu 5 ryto
              I read , i copy, i quote and then i just ignore it (Pink color makes me paranoid)

Comment

• Laura.L
                Naujokas
                • 2009 12 01
                • 28

Man jis labai patiko, taciau labai nusivyliau kai neradau antro sezono niekur ir net nezinau ar jis isvis yra .. Bet tikrai sitas anime yra ydomus ir kartu biski pamokantis DD
                Kaikuriose vietose tai net per daug durnai budavo viskas, bet ziureint apie visa anime, tai tikrai geras

Comment

• Ievukas666

Nesinori nuvilt jūsų, bet man rodos, kad antrojo sezono nebebus..... Pradėjo jau dramą kurt, pavadinimas Extravagant Challenge, berods..

Comment

• Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                    • 2910

Autorius Ievukas666
                    Nesinori nuvilt jūsų, bet man rodos, kad antrojo sezono nebebus..... Pradėjo jau dramą kurt, pavadinimas Extravagant Challenge, berods..
                    Tai aš jau labai ir nesitikiu.....

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

Žmonės jau laukia beveik du metus po mano žinių... t.y. kaltės Na, bet tai ne aš išgalvojau, kartais gandai būna tikri. Pvz: Berserk pratęsimas.

Pirmas sezonas pasibaigė ties 11 Vol, o manga iki šiol tęsiama ir jau yra 29 Vol. Medžiagos tiek, kad jau gali padaryti ne tik 2'ą, bet ir 3'ią sezoną tuo pačiu.

Pikčiausia jog visiškai nežinoma kas iš tiesų vyksta, kokia situacija ir koks serialo likimas. Na... bet jeigu paleido live-action serialą, galbūt bus ir anime ne už kalnų, kai live action serialas pasiekas tą pačią istorijos vietą.

Edit: Beje, užmečiau akį į Extravagant Challenge (aka Skip Beat live action TV), nors ir ne anime, bet atrodo visai fun. Jei nebus jokių žinių apie anime ir jei Live Action TV nukeliaus toliau, tadu žiūrėsim Extravagant Challenge. LOL, Inital D? O gal ir dabar pažiūrėsim, kaip jiems paviks atkurt įvykius tokiam formate.

Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2012-03-21, 23:05.

Comment

• Shenn
                        Forumo ligonis

• 2009 09 21
                        • 539

Nu negalima šitaip . Atsargiau prikėlinėkit senas temas. Dabar kai pamačiau pagrindiniam puslapyje , kad prie "Skip Beat" kažką SlicKrox parasęs, spėjo nubust viltis, jog žmogus bus pasidalinęs gerom naujienom dėl antro sezono... Ot, tas mano naivumas

Comment

• slicKrox
                          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                          • 2161

Autorius Shenn
                          Nu negalima šitaip . Atsargiau prikėlinėkit senas temas. Dabar kai pamačiau pagrindiniam puslapyje , kad prie "Skip Beat" kažką SlicKrox parasęs, spėjo nubust viltis, jog žmogus bus pasidalinęs gerom naujienom dėl antro sezono... Ot, tas mano naivumas
                          Ir vėl aš kaltas... galiu pasakyt tik vieną, neturiu jokių oficialių žinių iš Japonijos, tačiau tikiu 99% jog anime tikrai bus. Galbūt scenarijus jau senai yra rašomas, gal jau ir parašytas anime tv 2'am sezonui, tačiau galbūt laukia, kai manga pajudės dar toliau. Nes nelogiška. Anime piešimas vidutiniam lygyje, pirmas sezonas susilaukė nemažai sėkmės tad kur kitur tos finansinės problemos gali būt?

O kol kas galima pažiūrėti Skip Beat ekranizaciją: Extravagant Challenge, nes viskas perteikta gan smagiai.

Comment

• Shenn
                            Forumo ligonis

• 2009 09 21
                            • 539

Nieko tu nekaltas, tesiog aš jautaip įpratęs, kad dažniausiai su naujienom pasirodai

Comment

• wajietaus
                              Narys
                              • 2012 03 18
                              • 37

Hmmmmm tai stai koki anime ziuri mergaites
                              Ziauru bet vis geriau negu ziuret koki titanika
                              Spoileris:
                              Spoileris:
                              Spoileris:
                              Spoileris:
                              Spoileris:
                              Spoileris:

Comment

• slicKrox
                                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                                • 2161

Autorius wajietaus
                                Hmmmmm tai stai koki anime ziuri mergaites
                                Ziauru bet vis geriau negu ziuret koki titanika
                                Jau geriau aš liksiu mergaite, nei antrą kartą bandysiu žiūrėti nebaigtą Soul Eater. Vis tiek rekomenduoju, nes nesvarbu žiūrėt šį anime ar tu mergaitė ar berniukas, ar senelis ar močiutė, anime labai komiškas savo originaliais personažais ir linksma istorija.

Edit: Ir keistas tavo požiūris, duoti neigiamą įvertinimą, esu tikras netgi nemačius anime. Štai ką vadinu "adekvačiu" balsavimu.
                                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2012-03-23, 01:13.

Comment

Working...