Skip Beat!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kurotani
    Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
    • 119

Kuris manga chapter'is jau nebeįeina į anime? (t.y. po 25ep)
    kadangi antras sezonas nebent rudenį, o pabaiga visai nepabaigianti reikia skaityti mangą

Comment

• Red_Elf
      pandų karai :D

• 2009 05 07
      • 1112

Žiauriai fainas anime juoko dozė, kurią gavau iš jo, nusileidžia tik Ouran High School Host Club Kyoko labai charizmatiška, tikrai miela mergina (kol nepasiunta), Ren visai nieko bernelis, bet tikrai buvo galima ką su Sho sukurpt ir daugiau šiaip tikrai mielas, juokingas, linksmas darbas - 9/10 Dešimtuko duoti negaliu dėl pabaigos, tik antras sezonas gali ją parodyti, nes jos kaip ir dabar nemačiau...

Comment

• Alex Sugar
        don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
        • 466

Oj man patiko sis anime ;D net amv NowJapan konkursui sukuriau su Skip Beat, gaila niekas neivertino ;D laukiu antro sezono ^^ bet ta Kyoko tai duoda, blemba paciam ziauriai faina prisimint jos veidelius ir velniukus is mano amv ;D ^^

P.S
        kas dar nemate ^^
        Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
        Everything is awesome!

Comment

• Buiwis
          \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
          • 121

Netyčia pažiūrėjau pora serijų, pasijuokiau ir... pažiūrėjau visas likusias
          Vertinu: 3.5/5

Comment

• slicKrox
            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
            • 2161

Gaila, kad viskas kas geriausia trunka trumpiausia. Net nepastebėjau, kaip vieną po kitos suvalgiau visas serijas.

Paskubėjau manydamas, kad tokio žanro gerų anime daugiau nebekūria, kuriuose gyvenimiškas siužetas apie nieką, nes šis anime veikiausiai vienas iš ryškiausių 2009 anime. Pagrindinis cinkelis turbūt gan neįprastas siužetas: apie aktorės karjerą, noras ja tapti ir pakilti iki viršūnės dėl tam tikrų priežasčių, o antras cinkelis, tai pagrindinė veikėja, pas kuria charizma per kraštus liejas.

Taip pat labai patiko emocijų atvaizdavimas manga stiliuje, visose kuriozinėse ar emocionaliose scenos tai labai tiko, kažkas panašaus kaip His and Her Circumstances. Gaila, kad pabaigą sulaukiau akimirksniu, o kulminacinės siužeto linijos taip ir nesulaukiau... dėl to pykta ant kūrėjo. Tikiuosi sukurdami antrą sezoną jie nepavers šio anime į Santą Barbarą.

Beje, neblogas AMV su šiuo anime:
            Spoileris:

Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-11-12, 12:48.

Comment

• Mendeks
              Rimtas forumo narys
              • 2008 01 21
              • 117

Cia toks NANA, BECK, ir blin dar kazkokio anime tik pamirsau misinys bet geras patiko pirmos serijos db vis dagiau ir daugiau kabina ziuret toliau

Comment

• citywonder
                Naujokas
                • 2009 10 03
                • 22

OMG i loved it..Aversome anime..Laukiu season 2 xDDD

Comment

• stella
                  Shooting Star

• 2008 09 15
                  • 146

Jau nuo pirmos serijos supratau, kad patiks, ir tikrai taip ir buvo, labai šauniai susižiūrėjo, duodu 10 balų ^^ Buvo labai daug juokigų vietų, o romantika tokia su saiku, žodžiu neverčia vemti, lyg ir viskas savoj vietoj. Piešimas irgi visai geras, nors kartais kūnai atrodė pernelyg ilgi (ypač Ren'o), bet man patiko akys ^^
                  O Kyoko atkaklumo tai galiu tik pavydėti, kad man kas tiek duotų... ;D

Tiesa, nervindavo tos visos 'bitches', nu aš suprantu, kad turi būti intriga, tačiau kai vos ne kiekviena sutikta pana vos išvydusi Kyoko meta jai iššūkį, jau truputėlį nervina ^^

Pabaiga 'kaip nukirsta', kažkokia nepabaigta, tai labai tikiuosi kad bus 2 sezonas ;3
                  Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2009-11-25, 10:09.
                  _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• modis
                    Stoga rauna
                    • 2007 03 29
                    • 52

Ramiai, mangos uzteks dar ir treciam sezonui Ir vis dar tebekuriama. Labai tikiuos i Santa Barbara nepavirs.
                    Peanut Butter Jelly Time!!!

Comment

• YuukiKuran
                      Love vampires
                      • 2009 02 23
                      • 22

Paziurejus 25 serija negalejau patiketi, kad jau baiges.... man labai patiko ir noriu dar...dabar teks laukti 2 sezono
                      Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...

Comment

• Shenn
                        Forumo ligonis

• 2009 09 21
                        • 539

Peržiurejau ši anime dviem prisėdimais. Nepamenu, kad koks kitas amine paskutiniu metu butu taip itraukes. Ir dar shojo. 5/5.

Comment

• Miyu
                          Naujokas
                          • 2007 01 30
                          • 14

gan idomus ir skanus anime paziuret buvo.
                          bet pabaiga animes priverte mane kelis balus numest nes nemaciau jokios kulminacijos paliko mane su dauk klaustuku todel laukiu antrojio sezono noriu pamatyt pagaliau sio anime tikraja pabaiga.
                          http://myanimelist.net/profile/misuzu-chan
                          http://www.myspace.com/19911017doll

Comment

• Latika
                            Krentanti Aukštyn

• 2009 04 15
                            • 46

Autorius Miyu
                            bet pabaiga animes priverte mane kelis balus numest nes nemaciau jokios kulminacijos paliko mane su dauk klaustuku todel laukiu antrojio sezono noriu pamatyt pagaliau sio anime tikraja pabaiga.
                            Nemanau, kad reiketu labai smerkti pimojo sezono pabaiga, nes anime statomas beveik visiskai pagal manga, kuri yra ongoing ir neatrodo, kad greitai baigsis. Todel nemanau, kad reketu tiketis tos visiskos pabaigos ir is antro sezono ;]
                            Paskutinis pakeitimas nuo Latika; 2010-03-10, 21:56.

Comment

• Lota :D
                              Love and Peace~!

• 2010 02 17
                              • 239

I'm speechless... Neprisimenu kada tiek juokiausi, jau šeimos nariai pradėjo kaip į nesveiką žiūrėt dėl juoko priepolių NEREALUS anime, labai džiaugiuosi kad jį pamačiau. Bet jau vaikinų piešimas... jau kai kurios jų veido išraiškos privertė raitytis iš juoko
                              Kyoko - labai įdomi veikėja, gana retai pasitaikanti, charizmatiška ir su super kawaii velniukais Ranka nepasikelia duoti mažiau nei 10/10. Peržiūrėjau per dvi dienas, pamačius pabaigą - LABAI laukiu antro sezono. Greičiau... kitaip nugaišiu...

Comment

• toma
                                Šokoladoholikė

• 2010 03 16
                                • 368

Dievinu sita anime nors virsk is koto besijuokdamas per paskutini ep buvau lb sutrikus kaip baiges ir dar gana ilgai ieskojau kito, bet pasirodo tai buvo paskutinis lb norejau suzinot kas vyko toliau tai pradejau skaityt manga, o dabar laukiu nesulaukiu 2 sezono

Comment

Working...