Asu no Yoichi!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius sek0ne
    teko man pora epu redaguoti. nugi sh kazkoks, o jau dialogai tai nusisauk. tie juokingi techniku pavadinimai, ir kam reikia ji pasakyti pries darant? kad priesas zinotu nuo gintis?
    Man susidarė įspūdis, kad tie samurajiškos nesąmonės daugiau kaip parodija nei rimtai.

Comment

• Beware
      Naujokas
      • 2008 02 03
      • 22

labai neidomi pabaiga...

Comment

• Jin
        Crazy Weirdo

• 2009 02 06
        • 242

Asmeniskai patiko, bet ziurejau lt subais.. Tai , nukzn subino tai arba zmogus su Lietuviu kalba susipykes arba ,,ant durniaus''

Comment

• AKUJI-SAN
          Anime narkomanas ;-)
          • 2008 02 16
          • 190

Super Joičis

Joičis pavaro,šeimyna neatsilieka+dar tos panos kur vien su apatiniais kaunasi
          Tiesa,blogiukai niekuo neišsiskiria(bet jei jų nebūtų,anime prarastų kovos scenas)

Vienžo,batle harem kategorijos,truputis mokyklos,ecchi daug(kaip ir priklauso)

5/5

Laukiam antro sezono arba OVA.

Comment

• hadesgirl
            I hate milk
            • 2008 07 06
            • 14

Ai nežinau nuvalkiotas kažkos šitas man pasirodė. Eilinė klišė su iš kart numatoma pabaiga tiesa man piešimas labai gražus o kas apie plota tai siųlyčiau žiūrėt tik tuo met jai neturit ko nors geresnio

Comment

• kawaii
              Narys
              • 2009 09 02
              • 59

Seniai žiūrėjau. Nieko įspūdingo, nieko kraupaus, nieko įsimintino. Pažiūrėjau - pamiršau, kiek ten veikėjų buvo ir kuom baigės. Lengvas anime labai lengvas . Gal ir nieko prieš miegą žiūrėt, gražūs sapneliai apie Washizu sapnuosis. Nei gerai nei blogai.

Comment

• Alex Sugar
                don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
                • 466

Demesio vertas anime! Man labai patinka, nors dar tik 2 serija katik baigiau, jau turiu ideja del AMV ;D ten tiek daug geru vietu! 5/5 ^^ Ziuret visiems! ;D
                Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
                Everything is awesome!

Comment

• demoniacman666
                  Forumo vilkas

• 2008 04 16
                  • 368

Ka galiu pasakyt, nuvalkiotas ir niekuo neissiskiriantis hareminis anime kuris kaip nekeista man patiko. Siap nesu baisus haremu megejas bet sis buvo matytas po ilgos pertraukos ir turbut atejo metas siek tiek atsipalaiduot nuo itemptu ir sudetingu anime. Siuzetas matytas 100 kartu, veikejai irgi, piesimas taip pat, OST irgi neatsilieka bet vis tiek duodu 4/5... Jei samurajus butu ka nors nuveikes su Ayame tai duociau 5 nes man ji labiausiai patiko

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Augis24
                    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                    • 767

Iš visų harem/echii/comedy šitas kol kas man labiausiai patiko, tikrai įdomi istorija (Samurai in city), nors visuose tokiuose anime kažkas atvyksta ir apsistoja pas daug merginų. Labai linksmas ir daug humoro, galėjo būti daugiau nei 1 bandomasis pasimatymas. Prisipažinsiu, kad nuo 9ep, jau nebesižiūrėjo kaip į linksma haremišką anime. Iki tol kiekvienas jų įvykis tikrai buvo ir linksmas ir įdomus. Kovos, kalbant apie jas, man patiko tos jo technikos ir, kad jis buvo didvyris, kuris visada ir visur padėdavo, o ne kažkoks bailys, kuris relayintu ant merginų... Ką čia be pridurti, kolegos jau labai daug pakomentavo apie visa anime ir nebesikartosiu
                    SPOIL
                    Spoileris:
                    Ko nesupratau, tai kodėl Keita Torigaya vis traukėsi ir gale pavirto į mergina? Ar aš kažką pražiopsojau?

P.S. bučiau visai užmiršęs, duočiau 5/5 ir 10/10 vertinimo skalėse, už humora, daug echii'o, ir linksmą samurajų, kuris graibydavo netyčiomis merginas, bei neišskysdavo, bent gaudavo nuo Ibuki

Comment

• black_leja
                      AZ rėmėjas

• 2009 11 16
                      • 1079

^^ labai patiko laukiu nesuslaukiu kol antra sezona isleis ^^
                      Society is a market where we sell our souls

Comment

• YoSaShi
                        L.A.V

• 2009 11 08
                        • 91

Anime geras. Pazvengt galima truputi action. Zodziu linksmas anime laisvam ir linksmam laiko praleidimui.
                        Bleach lietuviškai (sample)
                        07-ghost AMV
                        Lietuviškai įgarsinti anime --->L.A.V<---

Comment

• mindzze
                          Forumo vilkas

• 2007 05 18
                          • 375

Pamenu smagiai sužiurėjau, nors ecchio tokiam haremui galėjo buti ir daugiau. Pagrindinis veikėjas primena man zero no tsukaima vaikinuka. Anime'i yra figting arts bet tai mažai akcentuojama,kad galima lakyti kaip žanru. Su malonumu žiurėčiau dar viena sezona.
                          P.S. Buvau pamiršes dažiurėti 12 epa, dabar tik baigiau. Tj gaunasi kad žiurėjau visus metus.

Comment

• ciombiukas
                            Forumo maniakas

• 2009 09 18
                            • 463

Toks puse velnio, susiziurejo lengvai, jau senokai normaliai kazko su comedy neziurejau, tai sitas buvo tikrai neprosal. Seip istorija gan nebloga su Samurai.

Comment

• LurkDog
                              Naujokas
                              • 2009 12 18
                              • 16

Savo zanre labai neblogas.Lengvas ziuralas,atsipalaidavimui po sunkios dienos.
                              Pagrindinis herojus - Kenshin wannabe.. su nosebleeds.(ech jaunyste )
                              O sesutes fainos,savaip priplaukusios,bet fainos. Asmeniskai labiausiai patiko Ayame..(nors pagailejo jai kurejai kaiko,bet ka jau padarysi)

4/5 lyg kazko ir truko,bet still fun.

Comment

• Maverick
                                Naujokas
                                • 2009 11 18
                                • 6

Na ka galiu pasakyti tikrai geras,anime man patiko ta mintis kad is kalnu nemates miesto atvyksta samurajus siamtis isminties.(kazin kokios jis ten isminties pasiseme :?) del piesimo negaliu prikibti nes tikrai geras. del seseru Ayame buvo geriausia turejo savitu bruozu kurie padare man ja isskirtine is visu del to man ji ir labaiausiai patiko.(o del krutines man atrode normaliausi nereikia per dydeliu tureti.)

Comment

Working...