Sename poste mazokai parasiau x} Man sis anime Labai patko nes jis linksmas, pakeliantis upa , nors nevisada :/ ypac man patiko anime galas aki maniau , kad baiksi Tragiskai o baigesi tikrai puikiai (ne kaip daugelis anime ... Prasideda neblogai baigiasi visiska "sudmale" pvz. Berserk) beto tai vienas is pimu mano matytu anime nuo jo prasidejo No-Life arba kitaip OTAKU WAS BORN
Toradora!
Collapse
X
-
-
woa, puikus anime! manęs niekada netraukė mokykliniai anime, bet šitas.. nesigailiu, kad pažiūrėjau. vienas geresnių darbų, be to, man labai patiko piešimas. įdomiausi charakteriai, žinoma, yra Taiga ir Ryuuji. ir tiesiog graži isorija. :} smagu, kad nei komedijos, nei dramos nebuvo per daug, tarp jų gerai išlaikyta pusiausvyra, tad labai maloniai susižiūrėjo.. :}Comment
-
begalo fainas anime! ypač patiko veikėjai kurie tik suteikė dar daugiau pliusų.labai linksma istorija kurioje ir meilės ir komedijos ir šiek tiek dramos nors galiu pasakyt kad dramos buvo nedaug ir viskas labai savo vietose. ypač patiko Taiga, Ryuujis ir tas mažas kawaii tigriukas!! dieve kaip norėčiau tokio gyvuliuko... piešimas taip pat labai patiko o pirmo op daina vis niuniuoju, taigi likau labai sužavėta šio anime. 5/5Comment
-
Comment
Comment