as ysimylejau... wat tika praziurejau ir kol dar silti pojuciai galiu drasiai 5/5 jei duotu daugiau tai ir daugiau duociau... wnzdz maximuma... piesimas nuostabus ypac man paliko yspudy smulkmenos pwz 18 ar tai 19 serijoj kai Taiga susiduria su mokytoja, tie lapeliai kurie sukasi ore, arba zwaigzde, eglute-zwakute ant taigos staliuko... istorija welniskai ytrauke... paskutinius EP ziurejau su didziausiu nekantrumu.... arigato godzaimas uz toky superiny anime... jis man beweik kajp wolfs rain patiko... o tai jau tikrai auksta pagal mano poziury... ehhh... elegiskai pasijusiu kaskart kai prisiminsiu TORADORA!!!!!
Toradora!
Collapse
X
-
Nelabai suprantu visuotinio susižavėjimo šiuo serialu. Nea, čia Love Hina, o greičiau School Rumble + Zero no Tsukaima + Shana. Gaila, nes tikėjausi kažko įdomesnio. Komedija? Nebent pabaisa papūga nudžiugino. Romantika? Žiauriai užknisanti. Siužetas banalus iki negalėjimo ir per daug ištemptas. Serialą galima drąsiai sumažinti per pus. Berniukas tormazas ir baisi nuobodybė. Lolės - thunderės ne mano skonio, nors tikiu, kad Airiz buvo devintam dangui. Minori apskritai išprotėjusi merga. Patiko nebent Ami, bet jos likimas buvo aiškus. Gal ir gerai, tokiam balvonui ji per gera. 7 balus galiu duot už piešimą, Ami ir pabaigą.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-04-19, 02:00.Comment
-
Mano nuomone neblogas anime. Pradžia ir visi veikėjai pasirodė labai įdomūs, bet į anime vidurį jau nusinuobodžiavau ir galvojau, kad tik greičiau baigtųsi. Minorin apskritai buvo labai nervinantis ir pats nemėgstamiausias mano veikėjas, visiškai nesupratau daugelio susižavėjimo ja
Anime mano akyse išgelbėjo tik pabaiga, kuri tikrai labai įdomi buvo, nors ir kažkiek netikėta:
Spoileris:Nes Ryuji ir Taiga vos prisipažino vienas kitam savo jausmus, o jau nusprendė susituokti :dizzy:Comment
-
Vakar sėdėjau iki vėlumos ir baigiau žiūrėti šitą anime. Pirmas įspūdis - maniau, kad situacijų komedija (kažkas a la Lovely Complex, etc.), bet paskui viskas pasikeitė. Aišku, liko tų juokingų scenų, bajerių, bet rimtų įvykių ir netgi muštynių tik padaugėjo . Šiaip patiko man, vertinčiau kažkur 8 - 9, nes iki dešimtuko dar truputį reikėtų šitą anime ,,patempt"..Comment
-
Labai kažko nepridursi viskas aprašyme pateikta, pabaigos tokios nesitikėjau bet kartu ir tikėjausi, labai patiko visi veikėjai, juokingos vietos iš kurių linksmai prisižvengiau, beto po šito anime pradėjau mėgti panašaus žanro anime'us (comedy,drama,romance,slice of life..).
Mano nuomone nieko netrūko - 5/5Comment
-
Comment
-
Patiko man Toradora nuo pirmos serijos iki paskutines, tikrai geras anime. 5\5, maziau negaliu vertint. Patiko istorija, piesimas, ir apskritai visa kita. Mano galva ten nieko netruko. Tik Minori kartais erzindavo.Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-05-08, 17:57.Comment
-
Comment
-
Tipinė mokyklinio gyvenimo blevyzga. Nors iš istorijos ir siužeto nieko įdomaus ir naujo negavau, bet kai kurie šio anime personažai buvo tikrai gan išskirtiniai, įdomūs ir smagūs, kas be ko ir jų santykiai. Tai isterikuojantis, tai besipešantis, tai meilikaujantis kišeninis tigriukas, turbūt, labiausiai patiko. Pasirodė kiek keistas Riudži Takasu sukurtas paveikslas, kuris buvo didžiausias mokyklos chuliganas, o to visiškai nesimatė. Piešimo stilius nors ir standartinis, bet kai kurių personažų piešimo stilius buvo tikrai gan išskirtinis ir malonus.
Už tai ką paminėjau prieš tai, už nuostabų įgarsinimą, už labai smagų popsovą pirmąjį OP ir ED, ir už kelias tikrai labai smagias scenas ~7-8.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-12, 00:46.Comment
-
o man patiko sitas anime, netgi labai. katik pabaigiau ziureti tai duodu 5/5
na taip kartais erzindavo veikeju poelgiai,bet priekaistu nelabai turiu labai nustebino pabaiga, o ir visa istorija nebuvo per daug nuspejama, bet cia gal dar del to, kad nesu perziurejus simtu anime
kaip bebutu labai patikoComment
-
Šiaip nežiūriu panašių anime, bet manga kažkaip netyčia paskaičiau, nusprendžiau ir anime pažiūrėt. Iškart OP labai patiko, ir pirmas epizodas užkabino, tad pažiūrėjau visą. Visai įdomu buvo, tik pabaiga nelabai patiko, net nežinau kodel... Norėčiau OVA išvystiDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
labai fainas anime, toks nuosirdus, jo negadino jokios fantastikos, viskas painu, bet kartu ir paprasta, juk tikroveje taip ir gali nutikti vienintelis dalykas kuris labiau uzkliuvo, tai tik Taiga gal siek tiek per dideles akys, bet niekas nera tobulas siaip istorija tikrai labai itraukianti, pagrindiniai 2 veikejai gerai atskleisti, tik kitiem gal truputuka reikejo skirti daugiau demesio (Ami figuravo tiek mazai), piesimas grazus, tai ko daugiau reikiaComment
Comment