Metai: 2003 Žanras: drama Studija: Studio Fantasia Oficialus puslapis Panašūs anime: Anime-Planet Epizodų: 14 serijų Tik pradėjus žiūrėti niekaip negalėjau atsikratyt žiovulio - eilinis mokyklinis romantinis anime. Dar vienas iš tūkstančio, su vienodais besikartojančiais personažais, kartkartėm jau pradedančiu įgrysti nuvalkiotu humoru. Ir greičiausiai būčiau metęs, tačiau po 2 eps viskas apsiverčia aukštyn kojom. |
Kimi Ga Nozomu Eien
Collapse
X
-
Kimi Ga Nozomu Eien
139574.82%104414.39%2037.91%1121.44%211.44%2Žymos: Nieko -
kazkas mane aplenke norejau ir as aprasyti kazkaip senai nesilankiau cia ziuriu visia graziai padaryta nu ka teks cia aprasineti anime nes varganai atrodo anime listas
respect kas dirba cia (o tam kas sita anime aprase malku - malacius )all4fun & fun4allComment
-
Tikrai neblogas nesenai perziurejau, tiesa siuzeto visas idomumas ir itampa ira tame pasirinkime, tarp dvieju merginu ir vis delto viena liks iskaudinta mano nuomone Takayuki bego nuo realybes kai po tos avarijos ir per daug kaltino save. na bet siaip tai visa atmosfera tokia liudna ir gal tik vienas iki siol matytu animu buvo liudnesnis Kanon vadinas nenoriu spoilerint todel nesakysiu nieko bet siaip ten yra panasumu ir mano nuomone Kanon geresnis.Comment
-
2003 nurove du ARC awardus uz geriausia Drama ir geriausia Romance. Ale as tai nesiryzhtu paziureti, nelabai megstu sita drama+romance derinuka ;]http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
"While we�re living | The dreams we have as children | Fade awayComment
-
nerealus
nerealus.. apsiverkiau... greazhu nors viso neperzhiurejas.... gera meiles istorijaLaisvas ir nepriklausomas video menininkasComment
-
Maciau keleta seriju, tai sugalvojom nauja zanro pavadinima siam anime apibudinti - PARNOGRAFIJA (nuo zodzio parintis). Nes parinasi ten chebra del visko... iki koktumo.
Nu kazkoks meksikieciu serialas tik anime stiliumi gaunasi.
Po triju alaus dar vietomis prikolnas ir galima ziureti - bet kitais atvejais tai siulyciau nesivarginti👍 1Comment
-
ai, jo. as rigi si anime maciau. preis kelis menesius
jo... susukta meiles istorija, kurioj gera pabaiga neimanoma.
viskas kas krito i aki tai maloni grafika. nu ir prie garso nebuvo ko kibti. dramu ir geresniu buna.
10 balu tai nedeciau...
(tas pats ka zmones sako, bet reikia juk pasireiksti )as irgi zinau kas yra turbo lagas...Comment
-
Nors ir nemegstu visokiu meiles trikampiu ir tokio stiliaus dramu, taciau tai isties yra gilus, daugiau nei gyvenimiskas anime. Man ypac patiko dalis, kada buvo vaizduojamas tu dvieju gyvenimas, kai mieganti grazuole pabudo Aisku as labai megstu hamletiskas situacijas, o cia vaikinui irgi tokia dilema didele: ar teseti meiles pazada merginai, kuri kelis metus buvo komoj, ar toliau gyventi su zmogumi, su kuriuo praleidai visus tuos metus. Pabaigoje isryskeja stiprus Haruka charakteris (kad pati jam pasake eiti pas Mitsuki). Jauciaus biski iskrypusiai, bet kai i pabaiga einant Mitsuki buvo liudna ir depresavo, man patiko ziureti, turbut labai meistriskai tokia atmosfera sukure
Visiems, kurie megsta melodramas ir meiles trikampius, nepaprastai patiks. Kitiems tai bus gera drama nestingant psichologizmoComment
Comment