Man Next-season patiko,gal patinka Shinji jis uzsiemes ir saunus,dekui kad pasiteiravot,man patiko Hayase ir kaip moteris,gan atsakinga ir tvarkinga,rupestinga ir melyni plaukai,na man apskritai jos isvaizda pritrenkianti,nezinau kaip tas Narumi galejo pasirinkti Haruka,nors gal ka sukurs 4 ovoje idomaus,aisku prates viska,nes Haruka kazkaip per daug savanaudiskai elgiasi kazkiek,sutinku su jos seserimi Ayane-chan.Taip Mitsuki teisti negalima uz ka jinai padare
Bet toks tas likimas kad nupirko ta zieda,nieko cia jau nepadarysi,is tiesu noreciau kad Hayase liktu su Narumi,kartais net ovu nesinori paziureti,nes istraukas man patinka paziureti retkarciais,galejo nekurti is vis tu ovu nes Hayase palikta tik kaip papasakoti istorija ovoje 2,gaila is tiesu tokia miela,man tai Hayase tai super,zodziu nera
Bet toks tas likimas kad nupirko ta zieda,nieko cia jau nepadarysi,is tiesu noreciau kad Hayase liktu su Narumi,kartais net ovu nesinori paziureti,nes istraukas man patinka paziureti retkarciais,galejo nekurti is vis tu ovu nes Hayase palikta tik kaip papasakoti istorija ovoje 2,gaila is tiesu tokia miela,man tai Hayase tai super,zodziu nera
Comment