Full Metal Panic Fumoffu

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius sakuya
    Tada tas virstu dar vienu school life ecchi
    Tikrai neatsisakyciau dar vieno Fumoffu. O dar vienas FMP.....ai, galiu puikiai apseit. Mechas geriau tegul daro tie kas moka.

Comment

• hanaretsu
      Beealzebub
      • 2006 08 19
      • 135

Senais gerais laikais kai dar neturėjau ką veikt per windus toutube pažiūrėjau ir tik tam kad laiką prastumt. Nieko įpatingo, viskas nuspėjama ir dar tas school life jau vemt verčia. tarp tų visų FMP aš jau ir pasimečiau....

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius hanaretsu
        Senais gerais laikais kai dar neturėjau ką veikt per windus toutube pažiūrėjau ir tik tam kad laiką prastumt. Nieko įpatingo, viskas nuspėjama ir dar tas school life jau vemt verčia. tarp tų visų FMP aš jau ir pasimečiau....
        Jei atsibodo scool life tai gal reikia jau baigt su anime? Ir kas tau ten buvo nuspejama jei siuzeto kaip ir nebuvo? Jei nebuvo juokinga tai turbut pas kazka problemos su humoro jausmu.

Comment

• hanaretsu
          Beealzebub
          • 2006 08 19
          • 135

Autorius Killerbee
          Jei atsibodo scool life tai gal reikia jau baigt su anime? Ir kas tau ten buvo nuspejama jei siuzeto kaip ir nebuvo? Jei nebuvo juokinga tai turbut pas kazka problemos su humoro jausmu.
          Kas nuspėjamo? Žiūri serija ir žinai kas bus, o tam net siužeto nereikia.
          O su anime asš dar tikrai nesiruošiu baigt, per daug gerai man taip kaip yra(aišku gali ir geriau būt). Humoro jausmas pas mane toks ištampytas kad aš ir iš pagalio miške žvengt galiu
          PSJei sakiau kad nebuvo juokinga tai tikrai apsižioplinau

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Autorius hanaretsu
            Kas nuspėjamo? Žiūri serija ir žinai kas bus, o tam net siužeto nereikia.
            O su anime asš dar tikrai nesiruošiu baigt, per daug gerai man taip kaip yra(aišku gali ir geriau būt). Humoro jausmas pas mane toks ištampytas kad aš ir iš pagalio miške žvengt galiu
            PSJei sakiau kad nebuvo juokinga tai tikrai apsižioplinau
            As is komedijos reikalauju tik vieno - kad butu juokinga. Visa kita tik trukdo. FMP:fumoffu vienas is tu retu komediju kurios baigiasi taip pat kaip ir prasideda - juokingai. Ir tai vienas is pagrindiniu serialo pliusu.

Comment

• KAROLIS

maciau labai daug anime ,bet sitas man labiausiai patiko aisku TSR serijos geresnes uz FUMOFFU ten daugiau veiksmo

Comment

• hanaretsu
                Beealzebub
                • 2006 08 19
                • 135

Autorius Killerbee
                As is komedijos reikalauju tik vieno - kad butu juokinga. Visa kita tik trukdo. FMP:fumoffu vienas is tu retu komediju kurios baigiasi taip pat kaip ir prasideda - juokingai. Ir tai vienas is pagrindiniu serialo pliusu.
                Turiu sutikti, komedija turi likt komedija O kokia ji jau priklauso nuo kiekvieno humoro jausmo

Comment

• Vinipuchas
                  Narys
                  • 2005 06 17
                  • 45

Neeeeeee! cia super mane tie army jokes in school life islyde is juoko

Comment

• arna
                    emptiness

• 2006 06 20
                    • 1064

FMP ilgai dulkėjo lentynoje, nes niekaip neprisiversdavau žiūrėti apie mechas, nes bent jau taip buvo pristatytas trumpai šis anime ant DVD.
                    Ir kaip nustebau, kai jį pradėjau žiūrėti: įdomus piešimas (2D+3D), nebanalus siužetas, visur po truputį pasitaikančios komiškos situacijos (tiesa kartais matai lyg ir juokingą situaciją, bet ko tai ne visada ji prajuokina - nusišypsai sau ir tiek iš jų bandymo kažką išspausti. keista, bet beveik visos tos comedy vietos buvo daugiau mažiau nuspėjamos), kiekviena serija savaip įdomi ir kas svarbiausia, po kiekvienos norisi pamatyti o kas gi bus toliau..

Šiame anime buvo:
                    60% - veiksmo;
                    35% - komedijos;
                    5% - echhi.

Smagus anime, čia ir veiksmo ir "kariško" jumoro atrodo vienodai, bet jei viską pasverti, tai svarstyklių rodyklė kiek daugiau nusvertų veiksmo naudai (mano subjektyvia nuomone).

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius arna
                      FMP ilgai dulkėjo lentynoje, nes niekaip neprisiversdavau žiūrėti apie mechas, nes bent jau taip buvo pristatytas trumpai šis anime ant DVD.
                      Ir kaip nustebau, kai jį pradėjau žiūrėti: įdomus piešimas (2D+3D), nebanalus siužetas, visur po truputį pasitaikančios komiškos situacijos (tiesa kartais matai lyg ir juokingą situaciją, bet ko tai ne visada ji prajuokina - nusišypsai sau ir tiek iš jų bandymo kažką išspausti. keista, bet beveik visos tos comedy vietos buvo daugiau mažiau nuspėjamos), kiekviena serija savaip įdomi ir kas svarbiausia, po kiekvienos norisi pamatyti o kas gi bus toliau..

Šiame anime buvo:
                      60% - veiksmo;
                      35% - komedijos;
                      5% - echhi.

Smagus anime, čia ir veiksmo ir "kariško" jumoro atrodo vienodai, bet jei viską pasverti, tai svarstyklių rodyklė kiek daugiau nusvertų veiksmo naudai (mano subjektyvia nuomone).
                      eeeee, tu cia bishki ne tuo adresu. Cia Full Metal Panic:Fumoffu tema. Trys sezonai per daug tarpusavyje skiriasi kad juos i viena suplakt. Fumoffu net mechu ner. Meshkiukai aisku kazkiek panasus.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2007-06-14, 07:40.

Comment

• enura

eikit sau kam gali nepatikti fmp fumoffu ziuri ir krenti nuo kedes is juoko o jai kam nors nejuokinga patariu pasitarti su gydytoju arba vaistininku

Comment

• liufa

Epizodas ligonineje unreal, kai jis telefona pakele ir sako jus ne cia pataikete, skambinkite ten ir ten

Comment

• Katsu
                            Hajimemashite

• 2007 01 18
                            • 192

Čia turbūt turėtų būti gija visai FMP serijai diskutuoti, o ne vien Fumoffu?

Iš mano pusės tik pastebėjimai iš pačios pirmosios dalies pažiūrėjimo. Anyway...

Jau seniai man rekomendavo pažiūrėti Full Metal Panic! anime. Susidariau įspūdį, kad tai netgi labai linksmas anime. Hmm, pažiūrėjus visai nepasirodo extremely funny... Gal senstu? ^^

Tiesiog humoras vidutiniškas ir tai ne kiekvienoje serijoje jis prasiveržia. Galima pagirti Chidori ir Sousuke santykių vystymą. Kažkaip natūraliai gavosi, o visa kita nelabai įtraukė. Kalbant dar apie humorą, tai FLCL istorijoje tas protagonisto apskaldymas kuo papuola (FMA! atveju, Chidori turėjo bent jau vieną įprastą įrankį) buvo tikrai juokingas ir visai

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

[QUOTE=Katsu;52611]Čia turbūt turėtų būti gija visai FMP serijai diskutuoti, o ne vien Fumoffu?

Iš mano pusės tik pastebėjimai iš pačios pirmosios dalies pažiūrėjimo. Anyway...

Jau seniai man rekomendavo pažiūrėti Full Metal Panic! anime. Susidariau įspūdį, kad tai netgi labai linksmas anime. Hmm, pažiūrėjus visai nepasirodo extremely funny... Gal senstu? ^^

Tiesiog humoras vidutiniškas ir tai ne kiekvienoje serijoje jis prasiveržia. Galima pagirti Chidori ir Sousuke santykių vystymą. Kažkaip natūraliai gavosi, o visa kita nelabai įtraukė. Kalbant dar apie humorą, tai FLCL istorijoje tas protagonisto apskaldymas kuo papuola (FMA! atveju, Chidori turėjo bent jau vieną įprastą įrankį) buvo tikrai juokingas ir visai

Comment

• SataNa
                                Mind Zone

• 2008 02 15
                                • 600

nevaryk del pirmo sezono.. Jei ne pirmas sezonas tai visai nepagautum kampo kas per velnias vyksta fumoffu ir Second Raide.. ish esmes net 2tras sezonas labiausiai man patiko Nes lb originaliai padaryta. Ish bajaviko ish karto i komedija
                                Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-02-16, 18:06.
                                Kartoškė

Comment

Working...