Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Labai Labai patiko ..kaikuriose vietose buvo pasisaipoma is gyvenimisku situaciju. kad net asaras isspaude ( aisku is juoko ),,kas mate turetu suprasti ..sitam anime Duodu 5 is 5
Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...
Vienas iš mano mėgstamiausių anime. Nu toks juokingas, kad nors gala gauk ir tiek situacijų FMP tai pat lb juokingas, bet visgi kažkaip norėjosi daugiau to juokingo school life, nei tų mechų kovų kur vėl pasitelkia savo valią ir tt.
Openingas labai patiko ir muzika, ir piesimas, na jis nėra įspūdingas, bet tos kelios vietelės su Chidori ir Tesstarosa(ar kaip ten ji ) padarytos labai įspūdingai LOVE THIS ANIME 5/5, 10/10 ir ne kitaip.
Nors ir TSR Second raid visai nuvažiavo ant mechu ir to school life tik akibrokštai beliko, bet patiko, ypač tos dvynukės žudikės tik va pabaigoje taip norėjau, kad būtų first kiss ir baigtus, bet jo nebuvo
Apibendrinant verta žiurėti visas dalis, tikrai pakankamai įdomus ir įtraukia beveik visus.
Įdomų dalykėlį užtikau, pažiurėkit TSR second raid 6 epizodo 9:41, pamatysit žinomus veikėjus iš kito anime
pašėlęs darbas, fantastika tikrai pati geriausia mano matyta komedija, čia ji nereali
viskas taip įdomiai perpinta, kad nors iš kėdės griūk
fumoffu gaug labiau patiko už pirmą sezoną, ten per daug mechos ir per mažai romantikos, o čia viskas tobuta, tik trūksta bučinio pagaliau
op ir end dainos labai fainos, piešimas nėra originalumo viršūnė, bet labai gražus, charakteriai super kawaii
FMP priklauso must see kategorijai
Viena iš geriausių komedijų kokių tik esu matęs. Būna vietų kai galima tiesiog lūžti iš Sousuke prikolų su kariuomene. Kiekvienoj serijoj siužetas irgi gražiai susiejamas su komedinėm situacijom, veiksmo irgi netrūksta. O pirmas ir trečias sezonai tai susiję tik su istorija, žanrai tai jau skiriasi, labiau pereinama prie mechos, komedijos beveik nebelieka.
Viena iš geriausių komedijų kokių tik esu matęs. Būna vietų kai galima tiesiog lūžti iš Sousuke prikolų su kariuomene. Kiekvienoj serijoj siužetas irgi gražiai susiejamas su komedinėm situacijom, veiksmo irgi netrūksta. O pirmas ir trečias sezonai tai susiję tik su istorija, žanrai tai jau skiriasi, labiau pereinama prie mechos, komedijos beveik nebelieka.
O pirmas ir trečias sezonai tai susiję tik su istorija, žanrai tai jau skiriasi, labiau pereinama prie mechos, komedijos beveik nebelieka-Parašei
Mecha šiame anime ir yra pagrindinis žanras
Tiesiog antrame sezone komedy elementų kiekis padidintas nerealiai
O trečiame sezone viskas grįžta į savo vėžes.
[COLOR="Magenta"]
Mecha šiame anime ir yra pagrindinis žanras
Tiesiog antrame sezone komedy elementų kiekis padidintas nerealiai
O trečiame sezone viskas grįžta į savo vėžes.
Bet antrame sezone pagrindas school-life, kaip prisimenu viskas mokykloj vyksta, i jokį robotą Sousuke nelipa. Na gal ir klystu seniai jau žiurėjęs.
na man visi patiko... fumoffu buvo kaip atgaiva po mechos o po fumoffu vel mecha del tokio sezonu vystymo anime isties niekiek neatsibodo.... ir kazkaip man echi buvo kaip tik nei perdaug nei permazai... aisku fmp ir fmp:tsr nebuvo tokie juokingi (isskirtinis atvejis kai tessa lunatikavo nakty) bet uztat lengvai ir ydomiai ziurejos... nors as sci-fi ir mechu nelabai megstu.. bet sitas isskirtinumas manau...
labai patiko.iš trijų sezonų pats geriausias;.tokių priceless momentų apsčiai buvo.kai kur iki ašarų prisijuokdavau.galvoju vėl reiks pažiūrėt.žodžiu liuks sezonas
Comment