o kiek sitas anime turi seriju? ;DD
Ride Back
Collapse
X
-
Netikėtai visai neblogas anime vertas 8 balų. Didžiausia bėda yra per daug nuobodus vidurys. Trūko veiksmo ir siužeto kas yra labai blogai tokiam anime neturinčiam kažkokios gilesnės minties ar idėjos. Pats didžiausias pliusas yra moto-mechos. Čia mada dabar tokia? Antras toks anime iš eilės, bet aš ne prieš. Galėjo net gi padaryti sportinį anime kas būtų daug geriau už eilinius karus.
Keista, neradau parsisiūst endingo dainos nors openingo pilna. Man ji daug geresnė.Comment
-
-
Na man visai patiko sitas anime seip nesu mechu gerbejas bet cia nebuvo taip blogai mintis visai ydomi piesimas grazus gal personazai man tik taip tokie nuobodoki buvo bet seip y tai labai daug demesio nekreipiau veiksmo uzteko net nepadauginta jo kas daznai buna mechose neuztestas anime kas tikrai yra labai gerai na 4/5 mano vertinimas butuComment
-
Uch, tingiu kažką rašyt apie šitą, bet reiktų ateities kartom nuomonę palikt. Iš pradžių posteris man kažkuo su TTGL asocijavos, pažiūrėjus pirmus 2 epus, kažkaip kiek nuvylė. Tada padariau ilgą pertrauką, kol išverstas buvo ir pagaliau pažiūrėjus galiu pasakyt, kad jis daug geresnis nei atrodo iš pradžių. Pradžioj gan lengvu atrodysiantis siužetas, tampa tarsi įtempto veiksmo trileris. Na nežinau, kiek ten tos įtampos buvo, neturėjo labai jau daug, kaip ana ten koks Death Note'as, bet užteko tiek kad toliau žiūrėčiau. O gal žiūrėjau, kad pabaigt? O gal dėl Ogatos? Na nežinau, bet kuriuo atveju, žiūrėjau ir patiko. Galiu duot visus 4.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
Akyvaizdžiai kažko trūko šiam anime. Bežiūrėdamas visą pirmą pusę nė karto nepajaučiau užkabinančios ugnelės, nėra nei ypatingos intrigos, nei kabliuko. Na, kad jau visas pagrindinis veiksmas tik ir yra susijęs su mechomis, tai būtent dėl šito faktoriaus anime'ui atitenka esminis pliusas. Labiausiai gal įsiminė situacija su teroristais užgrobusiais pastatą ir pagrindinės veikėjos pasprukimas nuo aukštųjų pajėgų komandos. Patiko openingas, daugiau ar mažiau, bet malonus akiai. Per silpnai viskas buvo perteikta, visuomet smarkiai jaučiasi užsnūdusi atmosfera, o po visos peržiūros atrodo, kad visų dvylikos serijų metų tarsi neko ir nevyko. Būtų kiek prastesnis piešimas, tikrai meščiau.Comment
-
Geras darbas, bet buvo galima išspausti ir daugiau... Mintis gal ir nieko - graži mergina, dar gražesnis mocas (mecha), baletas, bet nebuvo šarmo, kas patrauktų ir nepaleistų...
Spoileris:kam tuos kareivius reikėjo kišt, geriau butų sportas dominavęs, dar tas Kiefer netiko man čia, (nors pats laaabai fainas)
vienu žodžiu, gal geriausiu atveju 8/10Comment
Comment