Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na, pažiūrėjau šita anime. Dabar kiek gailiuosi nes sugaišau brangų laiką Pradžia man visai patiko, tik poto ta Yuki pradėjo užknist , ir šaip labai jau monotoniškas anime buvo. Vertinčiau 6/10
4 balus duodu už gražų piešimą (ir tuos nuostabius vampyrus ) ir 2 balus už šlakelį kraujo doziu . ;>
na jus sakykit ka norit, bet antras sezonas, lyginant su pirmu, tai pakankamai slamstas buvo >_<
o kas del Zero ir Kaname, tai cia grynai skonio reikalas, bet man Zero zymiai labiau =]
Na nutiko taip, kad pradejau ziuret butent nuo antro sezono, tai pradzioje truputi neatsekiau, kas ten kokia role atlieka ir apie ka mazdaug veiksmas vyksta, taciau i pabaiga viskas po mazu atsiskleide. Butent tas mistiskumas, kuri uz vadeliu tampe Kaname, ir buvo tas kabliukas. Taip pat sutinku su Killerbee, Yuki, kaip vienas is pagrindiniu personazu, galejo but ir patrauklesnis, nes siek tiek banalokas ir kartais erzinantis.
man nelabai patiko.. labiausiai nervino Yuuki.. kazkokia vaikiska..ir tos akys per dideles..truputi nesveika buvo tai kad ji suzadeta su savo broliu..o ju tevai taip pat brolis ir sesuo..kazkaip nesveika arba as senoviniu paziuru.. bet patiko Aidou jei neklystu.. jo linksmumas..ir siaip toks prie keistesniu buvo..xDD
Labai fainas anime...as visa jau paziurejau, labai itraukiantis...man patinka visi anime su vampyrais...labiausiai patiko Yuuki...jos charakteris man labiausiai prie sirdies...Labai laukiu 3 sezono(jeigu toks bus).
Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...
Perziurejau abu sezonus labai greitai ir man personaly labai patiko
Spoileris:
Both sezonai labai patiko - antrame sezone po keliu pirmu epizodu pati pabaiga (YuukixKaname) buvo aiski, bet visa kita po epo kai Kanname bite'ino Yuuki buvo keista ir netiketa..
Spoileris:
Truko daugiau romantikos (mano nuomone)
Kaname buvo pasakes ,kad jis gali sukapoti Rido ,bet jo nepribaigs, nes Kaname yra lyg ir Kuran clano protevis kuri Rido prikele or something beveik identisko..
Nors ir nemanau jog bus 3 sezonas ,bet laukiu ,nes turiu vilties
Puikus anime, rekomenduoju visiems.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-01, 11:33.
Comment