Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Man kažkaip... Nu ką aš žinau. Man patiko. Taip tikrai patiko. Labai netgi patiko. Tik labiausiai nervina, kad visokios mažos mergaitės įsičiūfinusios Kaname, arba Zero ir viskas. VK FANĖS FOREVA. Tas gal nervina...
Bet iš esmės anime geras. Siužetas įtraukia.
Viskas išaiškinta, viskas aišku, jokių klausimų neliko. Bet manau, kad tęsti nebereikia. Nors ir žada... Viskas. Šiai istorijai dedam tašką.
Bet tai ne... Pinigai visus pražudys xD
Na ok, anime geras 5/5.
Pirmas sezonas buvo tikrai įdomus, nes pirmas anime apie vampyrus, kurį žiūrėjau. Va antras sezonas žiūrėjosi gan nuobuodžiai, kadangi skaičiau mangą kiek jos yra išleista šiuo metu. Taigi taip išėjo, kad lyginau su manga ir buvo neįdomu žiūrėti, veiksmas vyko labai greit ir šeip man visai ne prie širdies ta Yuki.
Mačiau visas serijas.
Pritariu WailfulDevil, tikrai erzino Yuuki lepšiskumas.
Bet šiaip duočiau 3/5. Negaliu sakyti jog prastas Anime, bet Manga geresnė.
Ta Yuuki labai nervino savo saldumu. Ji per gera ir per silpna. Tai labai užknisa. Patiko anime tik bernais. Istorija tokia niekuo neįpatinga and so on... Kokius 3/5 duočiau.
verta ziureti vien del piesimo bei vampyru, o grazus vampyrai visada visada duoda gera anime xD o seip tai man labai patiko tik pabaiga siek tiek pigi.
Comment