Detective Conan[Meitantei Conan/Case Closed]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Shaka
    Dancing Samurai

• 2010 03 05
    • 295

laaaaaaabai jau ilgas... tiesiog be proto... gal pagrinde del to ir nebaigiau ziuret, nes po pirmu kokiu 150 su kapeikom seriju matytu... nu tiesiog atsibodo...
    ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• Marynchan
      Hatsune Miku <3

• 2010 06 13
      • 70

Tolimesnese serijose daaaaug idomiau, patikek ^_^
      ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫� � <3 http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404 <3

Comment

• Siroiokami
        Narys

• 2010 09 22
        • 67

Kazkodel galvojau, kad niekada nepasiziuresiu tokiu anime, kaip One piece, detective connan, inujasha. Man ju piesimas atrode labai "lievas" bet po to, kai per 3 savaites (20 dienu, 447epizodai ) pasiziurejau one piece... pagalvojau,. kad gal surizikuosiu ir pasiziuresiu Detective connan (33 dienos, 576 epizodai ) Manau, kad mano, kaip ir D.N Angel_Dark "arkliukas" yra didelis epizodu skaicius.
        Detective Connan Main plot be fillers yra be galo idomus!!! Negaliu sakyti, kad serijos su Kaitou kido nusileidzia main plot, bet as pirmenybe skirciau main plot. Ziurint si anime negali negalvoti. Man labai patikdavo is karto issirinkti itariamaji ;D
        Bet nezinau iki kurius serijos
        Spoileris:
        tiesa sakant gal kokie 99% auku nusipelnydavo zuties -.- cia tokia susiformavo nuomone, ar gal net tokia bande formuoti kurejai. Aukos pridarydavo kokiu nesamoniu todel net atrode, kad tai pateisinama (zinoma ne, bet vis tiek)

Ka cia dar pasakyti? ;D
        Per visas ziuretas serijas tik kokius 3, ar 4 kartus mouri kogoro savo jegomis issprende bylas XD
        Vienos is idomiausiu (man) bylu budavo ''imposible murder'' "locked room murder"
        "time tricks" "atskirtu nuo pasaulio epizodai ;D" "kaitou kid"
        Dar tie connano gagets ;D nerealus As asmeniskai noreciau jo riedlentes
        Yra sukurti du live action filmai. nemaciusiems siulau pasiziureti. Turi savo zavesio
        Ai cia jei kas dar nezino, Detective Connan movie 14

As jau ji pasiziurejau intriga islaikyta iki pacio galo. Nerealus movie.
        Tiesa sakant netikejau, kad anime zonoje bus gija apie detective connan, bet as ir vel klydau.... Ir labai tuo dabar dziaugiuosi ;D
        Skeptiko rezimas

Comment

Working...