Pažiūrėjus štai tokį anime, kaip FLCL
Furi Kuri
Collapse
X
-
Tai yra tox anime kuris neprivalo turėti siužeto. Sočiai užkištas veiksmo, daro ji idomesnis , kaip ir tie robotai iš galvu. Taip kaip jis nera priklausomas nuo žanru , laidžia sau parodijuoti.Comment
-
Nu rimtai. Žmonės - jums parašyt straipsnį kas yra siužetas, ar ką? Siužetas. Kūrinyje galima išskirti pagrindinius įvykius, t. y. galima pateikti tam tikrą fabulos santrauką, apibendrinimą, schemą. Naujosiose literatūros teorijose šie pagrindiniai įvykiai vadinami siužetu. Taigi siužetas – fabulos apibendrinimas, pagrindiniai jos įvykiai, jos schema. Jeigu kas nors vyksta, yra pasakojama istorija, taip kaip galima sakyti KAD NĖRA SIUŽETO?Comment
-
Neseniai peržiūrėjau. Ketinau žiūrėt su draugais, bet neišėjo, tai neiškentusi peržiūrėjau viena. Žiūrint nelabai ką supratau, bet vėliau pradėjo po truputį aiškėti. Visgi kažkuo jis mane patraukė, toks gan išskirtinis ^^ Ketinu po kiek laiko vėl peržiūrėti. 5/5
Padariusi "which FLCL character are you?" testą gavau HarukoPaskutinis pakeitimas nuo stella; 2008-09-26, 16:31._____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
-
Topinis anime. Furi Kuri kick ass, damn !!! Labiau pakvaišusio anime turbūt nėra ir nebus niekada, niekadaaaa 10/10, 100/100 jis man patiko viskuom pirmoj vietoj pas mane Ost nerealus, dabar pat bėgu siųstis viską best best best love it spėju neužilgo žiūrėsiu iš naujoComment
Comment