Furi Kuri

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • N-26
    No Giving Up NOW !!!
    • 2006 09 09
    • 45

wienas ish gereusiu anime kuriuos esu mates wisomis prasmemis
    "No mercy for the weak, No pity for the dying , No tears for the slain..."
    sigpic

Comment

• Jigoku_Shoujo

va katik pabaigiau he seip labai smagus,na aisku daug kur nepagavau kampo,bet vistiek patiko ir ziurejosi lengvai

Comment

• mindzze
        Forumo vilkas

• 2007 05 18
        • 375

Kaip pamenu labai kietas animas. Daukas man jame patiko ir ypač netradicinis scenarijus, dar labiau soundrtack'ai. Tai tikrai neeilsnis anime ir neeiliniai veikėjaia. Patariu visiems pažiurėti. 5/5
        Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2009-05-20, 14:06. Priežastis: O dieve ka aš čia buvau parašes. O_O

Comment

• niekšas
          forumo idiotas

• 2006 08 23
          • 544

Keisti įvykiai man če su tuo FLCL. Kažkodėl ėmiau ir sustojau ant 3čios serijos. Man dar nebuvo tokio bajrio, kad turėčiau laiko žiūrėjimui, bet nebūtų noro... Visdėlto pabaigsiu jį žiūrėt, bet tai atidedama neribotam laikui. Kadanors kai bus laiko, tai visas 6šias serijas peržiūrėsiu. Kažkaip išsivaizdavau kad dėl jo čia daug kas svaigsta, nes atseit gera komedija... Nu koedijos man ten apvalus 0. Nelabai juokingi man toki paprasti bajriai. Įsivaro su mopedu, nuskina ta Tafkūna (ar kaip jis ten) ir iš to juoktis?? Nu juokas tik paėmė kai 3čioj serijoj mašinų griutį sukėlė...
          Bet iš kitos pusės šitam anime dafiga minčių. Tikrai daug visokios simbolikos. Kad ir su tuo gėralu pirmoj serijoj . Labai jau neblogai tai pateikiama. Nu reiks pažiūrėt, reiks, bet kolkas aš užsiėmęs R.O.D, claymore , dar velniai žino kiek ongoingų iš animereaktor.ru siunčiuosi ir palaipsniui žiūriu, taip kad...

Comment

• mindzze
            Forumo vilkas

• 2007 05 18
            • 375

beja ko geri tai vienintelis anime kuris turi idealų anglų vetima , aš rimtai , aš niekur nemačiu tokio gero garso takelio ir verimo, ir dar manau ,kad tau "niekshe" vertetu pabaigti tas kelias serijas , kai baigsi ,tada suprasi kodėl vetėjo žiurėt.

Comment

• Koori_San
              samurai sensei
              • 2006 11 19
              • 12

O cool as kaip tik siunciuosi 6 serijas pati geraiusia anime pasulyje duodu 10/10

Comment

• Vinipuchas
                Narys
                • 2005 06 17
                • 45

Giliu prasmiu nelabai izvelgiau, bet tikrai didelis enjoymentas 5

Comment

• Ugoolf
                  Keep it real !
                  • 2007 06 04
                  • 20

Atrodė bus trumpas ir nuobodus anime su ateiviais , bet visos 6 serijos praėjo smagiai ir greitai . Tikrai vertas pažiūrėjimo

Comment

• shemica

Superinis anime!!!
                    Visas anime buvo toks lengvas, linksmas ir pakilus Vienu žodžiu didžiulė geros nuotaikos dozė! Labai patiko veikėjai, visi tokie gražūs, unikalūs ir mieli...
                    OST'as tai superinis, man labai įstrigo ending'as, čiuožiu jau ieškot iš kur parsisiųst
                    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-11, 15:49.

Comment

• HajiHaji
                      月の詩

• 2006 11 27
                      • 113

ummm.... net nezinau kaip pakomentuoti, keistas toks

Comment

• Youka
                        bishoujo

• 2006 01 30
                        • 335

Kazkodel ilgai ji atideliojau. Staiga pribrendo laikas paziuret, kas cia visiem taip patinka. Man labiausiai patiko lendantys is galvos robotai. Ir visa kita. Jau 46 ivertinimas penketui.

Comment

• Qone
                          Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
                          • 156

Na ir nesamone. Tokios kvailystes kasdien nepamatysi! Tas beprotiskas veiksmas ir nuolat skambanti gera muzika nuteike taip, jog ziurejau issisiepes ligi ausu.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Qone; 2007-08-28, 17:32. Priežastis: and life goes on..

Comment

• RebeL

mano favoritas ^^, na niekad neskaiciau sio anime kaip komedijos, na taip ten daug vietu kur issisiepi, bet tokiu giliu minciu yra, ir kaikuriu vietu nesuprasi ir is 4 karto ziuredamas, veikejai gerai charakterizuoti, soundrack'as isvis super, love it *3*

Comment

• kypshius
                              Rašytojas

• 2007 04 17
                              • 254

nesvaikai linksmas ir lengvas žiūralas (nu supratot gi, skaitalu nepavadinsi ) kadangi tik 6 serijos neužtrukau tiek ilgai kaip prie bebop ar champloo, jau neminint tokių monstrų kaip naruto ar bleach
                              didelis pliusas už juokingas minas, savitą piešimą ( ypač tie mangą intarpai (čia spoilas ) ), gerą anglišką vertimą, soundtracką ir savitą atmosferą. nu gerai, gerai, ir už daužymą gitara

5

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Izzo
                                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                                • 1530

ar aš jau rašiau,kad kovos mane užbūrė? tokių kovų nemačiau niekur po Samurai Champloo
                                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...