wienas ish gereusiu anime kuriuos esu mates wisomis prasmemis
Furi Kuri
Collapse
X
-
Kaip pamenu labai kietas animas. Daukas man jame patiko ir ypač netradicinis scenarijus, dar labiau soundrtack'ai. Tai tikrai neeilsnis anime ir neeiliniai veikėjaia. Patariu visiems pažiurėti. 5/5Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2009-05-20, 14:06. Priežastis: O dieve ka aš čia buvau parašes. O_OComment
-
Keisti įvykiai man če su tuo FLCL. Kažkodėl ėmiau ir sustojau ant 3čios serijos. Man dar nebuvo tokio bajrio, kad turėčiau laiko žiūrėjimui, bet nebūtų noro... Visdėlto pabaigsiu jį žiūrėt, bet tai atidedama neribotam laikui. Kadanors kai bus laiko, tai visas 6šias serijas peržiūrėsiu. Kažkaip išsivaizdavau kad dėl jo čia daug kas svaigsta, nes atseit gera komedija... Nu koedijos man ten apvalus 0. Nelabai juokingi man toki paprasti bajriai. Įsivaro su mopedu, nuskina ta Tafkūna (ar kaip jis ten) ir iš to juoktis?? Nu juokas tik paėmė kai 3čioj serijoj mašinų griutį sukėlė...
Bet iš kitos pusės šitam anime dafiga minčių. Tikrai daug visokios simbolikos. Kad ir su tuo gėralu pirmoj serijoj . Labai jau neblogai tai pateikiama. Nu reiks pažiūrėt, reiks, bet kolkas aš užsiėmęs R.O.D, claymore , dar velniai žino kiek ongoingų iš animereaktor.ru siunčiuosi ir palaipsniui žiūriu, taip kad...Comment
-
beja ko geri tai vienintelis anime kuris turi idealų anglų vetima , aš rimtai , aš niekur nemačiu tokio gero garso takelio ir verimo, ir dar manau ,kad tau "niekshe" vertetu pabaigti tas kelias serijas , kai baigsi ,tada suprasi kodėl vetėjo žiurėt.Comment
-
-
Superinis anime!!!
Visas anime buvo toks lengvas, linksmas ir pakilus Vienu žodžiu didžiulė geros nuotaikos dozė! Labai patiko veikėjai, visi tokie gražūs, unikalūs ir mieli...
OST'as tai superinis, man labai įstrigo ending'as, čiuožiu jau ieškot iš kur parsisiųstPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-11, 15:49.Comment
-
nesvaikai linksmas ir lengvas žiūralas (nu supratot gi, skaitalu nepavadinsi ) kadangi tik 6 serijos neužtrukau tiek ilgai kaip prie bebop ar champloo, jau neminint tokių monstrų kaip naruto ar bleach
didelis pliusas už juokingas minas, savitą piešimą ( ypač tie mangą intarpai (čia spoilas ) ), gerą anglišką vertimą, soundtracką ir savitą atmosferą. nu gerai, gerai, ir už daužymą gitara
5
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
Comment