ko gero labiausiai "trenktas" (gerąja prasme) anime kurį žiūrėjau 5/5
Furi Kuri
Collapse
X
-
Nuostabus anime! Patiko jau pažiūrėjus pirmą kartą. Tada po kažkiek laiko norėjau broliui parodyti ir kartu peržiūrėjom, tai pradėjo dar labiau patikti
Piešimo stilius labai originalus, animacijos ir garso kokybė super, smagiai žiūrisi ir linksmas scenarijus (o kokių nors gilių reikšmių visai nebūtina ieškoti, nes man regis čia kūrėjai viską darė 4 fun o ne visokias filosofijas užkoduoti bandė).
Crazy shitComment
-
gera šyza. Kiek pamenu, tai žiūrėjau apspangusiai dėl to šyzovo piešimo, idėjos, veiksmo. Galų gale man patiko.. Net dabar sėdžiu ir galvoju -kokią aš šyzą komentuoju, nera žodžių jo apibūdint.. Tepamenu, kad su apsvaigusia galva po jo išėjau miegotKartoškėComment
-
Visų pirmą: Kas nematėt - BĖKIT žiūrėt. Čia žiauriai geras anime
Patiko istorija, nes ji unikali, o piešimas "lipo" labai. 10/5Comment
-
Keistas bet žiauriai linksmas anime. Parodijų ten daugiau negu galiu suprast bet vistiek buvo juokinga. Animacija kiekvienoj serijoj atrodė vis kitokia, o visiškai suprast kas ten vyko manau neįmanoma, net peržiūrėjus dar n kartų. Haruko nesveika veikėja bet užvežė. O kas labiausiai užvežė tai nerealus ost'as, the pillows patapo viena mano mėgstamiausių j-grupių.
Spoileris:Dar tas tipas su krentačiais antakiais visai nužudė.Comment
-
Keistas, pašėlęs ir labai nostalgiškas.
Toks yra FLCL mano akimis. Kažkada jau bandžiau žiūrėti, bet taip ir nebaigiau (anime klasikai dar matyt nebuvau pribrendus). Čia tiek daug visko sutalpinta į tas 6 serijas, kad net sunku patikėti. Ne kiekvienas supras, bet mane čia kažkas stipriai žavi.
Ir pasirodo, kad 2017 metais sulauksime tęsinio...Iš dalies džiaugiuosi, kad jaunoji karta galės susipažinti bent su dalele Furi kuri, bet iš kitos pusės - bijau, kad dabartinė atmosfera bus per daug šaržuota ir atrodys lėkštai.👍 1Comment
-
Pagaliau išėjo FLCL tęsinių pirmas treileris. Kas dar nežinojo FLCL grįžta kitais metais net dviem sezonams po 6 epizodus. Tai bus Adult Swim kanalo (tiksliau naktinio kanalo bloko) ir Production I.G. kolaboracija.👍 1Comment
Comment