Fun anime, man ir wienam patiko ji ziuret aisq su xebra but kitas rejkalas , bet kad ir ish to sh malimo galima prisijuokt, ir man jis nepasirode niekiek nuobodus ar panasiai kazkaip lengwai ziurejosi.
Furi Kuri
Collapse
X
-
Gal ir nesupratau daug, o gal ir mazai, bet bendras ispudis geeras Isties personazai charakterizuojami ivairiomis nelabai standartinemis situacijomis. Muzika man neistrigo, bet atmosfera labai pagyvino ir tiko tip-top. Komiskas, vietomis sunkiai suprantamas, bet siaip pakankamai stebinantis ir gilesnis, nei atrodo. Tuo itikino mane paskutinis ep.Comment
-
-
Man si anime patiko nuo pradzios. paziurejus pirmas 2 serijas pagalvojau kad kitos likusios bus nebeidomios bet parsisiunciau visas ir tikrai likau patenkintasComment
-
Po to ivykio Naotai is galvos pradeda augti robotai. Situos robotus siuncia ateiviai noredami uzgrobti zeme.
Itariu, kad tikrai originalus kazkuomtai sis anime... dq uz aprasima
Beje, mielas piesimas...
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-04-10, 12:01.Comment
-
FLCL-300 Movie Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=43ZCAt7Bw-g
buhahaha...
Daba, jei pasvarscius, tai as is jo kazkotai daugiau tikejaus... nesuintrigavo ir nesuzavejo per daugiausiai, bet liko tarp tokiu neoriginaliu su keistoku siuzetu, kuri dauguma ir atsimins ji butent del to.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-04-30, 14:17.Comment
Comment