P R E T E A R New Legend of Snow White Pretear Shin Shirayukihime Densetsu Pretear @AnimeNFO || @ANN || @AniDB Metai: 2001 Žanras: Fantasy, Adventure, Sci-Fi, Action, Drama, Comedy, Romance Studijos: Geneon Entertainment, Hal Film Maker, Pioneer LDC Oficialus puslapis Panašūs puslapiai: Anime-Planet Serijų: 13 Šis anime iš pavadinimo turėtų būt apie snieguolę ir septynis nykštukus. Bet pati "snieguolė" nelabai panaši į snieguolę, tuo labiau septyni "nykštukai" į nykštukus. Pagrindinė herojė Awayuki Himeno, gyvena kartu su tėvu (kuris ženijosi antrą kartą), pamotė ir dviem seserimis (kažkuo primena pelene). Pradžioje Himeno yra paprasta mergaitė, kuri mokosi aušktojoje mokykloje. Tačiau vieną dieną ji sutinka septynis "nykštukus" (leaf knights), kurie jai praneša, jog ji yra snieguolė (Pretear), ir privalo (kaip visada =D ) išgelbėti visą žemę nuo blogio karalienes Fenryl. Himeno tampa Pretear tada, kai susivienija su kuriuo nors vienu iš septynių riterių, iš kurių kiekvienas turi savo sugebėjimus. Tada Himeno ir pradeda metyt iceball'us, fireball'us ar mosikuotis kardu =D Šiame anime personažų tikrai netrūksta. Piešimas labai gražus. Kiekvienoje serijoje daug veiksmo (atsiranda koksnors blogio karalienės atsiustas blogiukas). Netrūksta ir humoro, ypač man patiko kai viena iš Himeno seserų vis krėsdavo kiaulystes =] Taipogi ispūdinga ir pabaiga. Download: MiniNova |
Pretear, New Legend of Snow White Pretear (1-13)
Collapse
X
-
Pretear, New Legend of Snow White Pretear (1-13)
35548.57%17417.14%6317.14%6211.43%415.71%2Žymos: Nieko -
Lb fainas anime, puikus veikejai, tikrai yra ish ko pasijuokt ^^ Hayete liko mano favoritu dar ikiu shios dienos
Spoileris:o siaip taj paskutines serijos gniauzhe kvapa, kai Hayate nustojo slept savo jausmus Himeno-chan ^_^ ishties pabaiga manes nenuvyle, siulau tikrai paziuretPaskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-03-25, 12:51.Comment
-
man animas patiko, kai neturi ka veiki tai sis animas kaip tik jums, jame yra ir humoro, ir veiksmo, ir romantikos ir piesimas geras ypac man patiko ta isesere kurios pokstai apsisukdavo pries ja 5/5.Comment
-
-
Comment