Nepatiko, dropinau
Bokura ga Ita - We Were There 2006
Collapse
X
-
Man irgi nepatiko. Nepamenu, kodėl pradėjau žiūrėti, bet sirgau, tad turėjau marias laiko ir kantrybės jį pabaigti. Nors dėl kantrybės tai nežinau.. Scenos būdavo tookios lėtos ir ištemptos, kad pagreitindavau.XD {Nors vistiek atrodė per lėėėėtai.-_-} Ir pagrindinė veikėja su savo verkšlenimais atsibodo. Tikriausiai tos paaugliškos dramos ne man. O.oComment
-
-
Eghem...I smell a FAIL!
Bokura Ga Ita buvo sukurtas ankščiau, nei Lovely Complex! Taigi minusas čia ne prie ko...
Ir taip išeina, jog Lovely Complex kopijavos, o ne Bokura Ga Ita...Lol:}Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Siaip labai mielas anime,tik labai nervavo kad is sono rodant zmones vienos akies nedapiesdavo -.-' o pati istorija labai miela, kaikur suimdavo juoko priepuoliai... kartais pykcio.. x.x tabai jau durnai elgiasi pagrindiniai herojai, per daug padaro dramos is visko >.>Comment
-
-
Patiko aprasymas tai pradejau ziuret....Na pirma serija kol kas normali, bet kaip visa laika man nepatinka pagrindine veikeja(cia kalbu apie Nanami), o pagrindinis veikejas (nu tai as kalbu apie Yano)labiausiai patiko...... ir kodel gi man taip visa laika????Comment
-
Kas nemate - neskaitykit, daug spoiler.
Spoileris:Labai geras anime, man patiko tik gaila kad tokia pabaiga kad isvaziavo.. Ir siaip manga tesiasi kiek zinau, uzknisa paliko vel nepabaigta istorija, as always.. O dar triad realiza skaiciau, tai jie paskutinius 8 volume puslapius idejo ten biski daugiau pabaigoje yra papasakota po 3 metu, ir kiek supratau jie nekartu vis dar o ji su takeuchi berods.. uh shit ( I wanna cryComment
-
Vidutiniškas. Šalia pliusų tokia pat galybė ir minusų.
Gera pradžia, iškart prie reikalo, ir nėr ko stebėtis, kad guma bus tempiama, vien jau matant kelintam epizode jie jau tampa pora, o koks šūsnis ep'ų dar laukia.
Realu, kad santykių neišsiaiškinsi per kelias dienas, bet taip ir nesupratau, ką jie nuveikė per tuos 2 (ar 3) draugystės metus..
Ale tos 'didelės dramos' man pasirodė nė velnio nedidelės, tiesa, pabaiga tai tikrai draminė, ir nelabai įsivaizduoju koks būtų antrasis sezonas. Kam jis iš vis?
Veikėjai gan gerai perteikti, jeigu sugeba paveikt žiūrovą. Mano atveju - erzinti Piešimas man visai patiko.
OP - pažiūrėt kur yra, muzika tinkanti persukinėjimui; ED - nėr ko žiūrėt, klausytis gal visai ir nieko.
6/10 | 3/5Paskutinis pakeitimas nuo ast.; 2009-10-31, 13:44.Comment
-
Pagaliaaaaaau baigiau. Jau taip buvo nusibodęs, toliau žiūrėti skatino tik mintis, kad man tikrai nereikia dar vieno anime savo jau kiek per ilgame on-hold sąraše.
Taigi įvertinimas (dėl visa ko dedu į spoiler):
Spoileris:Kiek skystokas anime. Labai nervino, kaip jau daug kas minėjo, tas gumos tempimas. Viską buvo galima sutalpinti į kokias 14 serijų. Labiausiai nervino Didžioji Verkšlenė (t.y. Nanami), su tuo savo "Tell me about Nana-san", o kai tas pradėdavo pasakoti, tai jau būdavo "It's not what I meant". Aš taip ir nesupratau, ką ji konkrečiai iš jo nenorėjo sužinoti. Abejoju, ar ir ji pati tai žinojo. Ir šiaip jų santykiai kažkokie keisti buvo, niekaip nepagavau. O Yano irgi kiek nervino. Šiaip aš visuomet palaikiau Takeuchio pusę. Iš visų veikėjų man labiausiai būtent jo ir buvo gaila. Jis tai stengėsi, čia tai buvo matyt.
Žodžiu, saldu kaip tortas, bet man patiko piešimas, be to, pradžia ir pabaiga visai įdomi buvo, tai duosiu 7 iš 10... tokį drebantį 7, sulaužytomis rankomis ir kojomis (čia mano anglų mokytojo žodžiai xD)._____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
Senai si anime ziurejau, bet iki siol prisiminu...Labai patiko.... Daug dramos bet ir comedy nemazai..labai nuosirdus, užgniaužiantis kvapą....Panasus i lovely complex (irgi ib ib fainas anime)..Prisiminau kaip nekenciau buvusios Yano panos xDD Siulau visiems pasižiūrėt 4.5/5Comment
Comment